Spletne strani MOL Slovenija d.o.o. uporabljajo piškotke (majhne datoteke podatkov, ki se izmenjujejo med strežnikom in stranko), kar omogoča boljšo izkušnjo pri uporabi spletne strani za obiskovalce in s tem boljše storitve, ki so jih deležni.
Zbiramo tudi anonimne statistične podatke z namenom izboljšanja funkcionalnosti in delovanja naše spletne strani.


Več na Politika zasebnosti
Facebook Youtube Linkedin Instagram

logo_mpro.png

Z veseljem sporočamo, da v Skupini MOL trenutno poteka začetna implementacija rešitve e-podpisa, ki nadomešča fizično podpisovanje pogodb. DocuSign je bil izbran s strani Skupine MOL za začetno implementacijo elektronskega podpisa, saj je vodilni ponudnik rešitve elektronskega podpisovanja.

Platforma DocuSign za elektronsko podpisovanje nam bo omogočila večjo učinkovitost postopka podpisovanja pogodb. Nova metodologija elektronskega podpisovanja pogodb bo našim dobaviteljem omogočila podpis v platformi DocuSign preko samodejnih e-poštnih obvestil.

Spoštovani dobavitelji, zavezani smo k varovanju okolja, zato bo naša trenutna uvedba storitve Docusign podprla naš cilj zmanjšanja števila papirnih dokumentov, ki jih potrebujemo pri podpisovanju pogodb. Zavedamo se, da je menjava načina podpisovanja za vas velika sprememba, vendar upamo na vaše sodelovanje pri ohranitvi našega obstoječega poslovnega odnosa.

O PLATFORMI DOCUSIGN

IZOBRAŽEVANJE DOBAVITELJEV

DOCUSIGN PODPORA

×