Spletne strani MOL Slovenija d.o.o. uporabljajo piškotke (majhne datoteke podatkov, ki se izmenjujejo med strežnikom in stranko), kar omogoča boljšo izkušnjo pri uporabi spletne strani za obiskovalce in s tem boljše storitve, ki so jih deležni.
Zbiramo tudi anonimne statistične podatke z namenom izboljšanja funkcionalnosti in delovanja naše spletne strani.


Več na Politika zasebnosti
Facebook Youtube Linkedin Instagram
sap_reg_icon1.png
Podpisovanje dokumentov Skupine MOL

Skupina MOL pošilja pogodbe preko storitve DocuSign, ki dobaviteljem omogoča podpis v le nekaj minutah. Podpisovanje pogodb je hitro, enostavno in intuitivno. Podpisniki pogodb prejmejo e-poštna obvestila, da lahko preprosto pregledajo dokumente in jih podpišejo.

Skupina MOL uporablja dve vrsti podpisov: Enostavni elektronski podpis (SES) in napredni elektronski podpis (AES).

Enostavni elektronski podpis ne zahteva preverjanja identitete podpisnika ter za podpisovanje ne uporablja digitalnih potrdil. Podpisnik podpiše dokument preko e-poštnega obvestila in dodatno preverjanje ni potrebno.

Napredi elektronski podpis zagotavlja skladnost z uredbo eIDAS z avtentikacijo in preverjanjem identitete podpisnikov pred podpisovanjem dokumentov, ki jih zahteva Skupina MOL. Ko se uporabniki avtentificirajo in preverijo svojo identiteto, DocuSign ustvari digitalno potrdilo, ki potrjuje identiteto podpisnika in ga veže na dokument, ki ga podpiše. Pri preverjanju bo uporabljena SMS verifikacija.


sap_reg_icon1.png
Podpisovanje na poti

S spletno aplikacijo DocuSign ali mobilno aplikacijo Docusign enostavno podpišite dokumente na poti. Aplikacije za iPad, iPhone, Android in Windows ter mobilni spletni brskalniki omogočajo sprotno pošiljanje in podpisovanje dokumentov.


sap_reg_icon1.png
DocuSign zagotavlja varnost in skladnost e-podpisa

Platforma DocuSign izpolnjuje zahteve glede varnosti, zasebnosti in rezidenčnosti podatkov, ki veljajo v EU. DocuSign je skladen z ameriškima zakonoma ESIGN in UETA, ter EU uredbo eIDAS. DocuSign samodejno ustvari in shrani zanesljivo revizijsko sled za vsako pogodbo.

 

×