• Pridružite se programu za pridobivanje talentov Skupine MOL – rok za prijave je 31. maj 2022 na https://mol.si/si/zaposlitev/growww-program/
  • Program Growww je odlična priložnost za sveže diplomante, da pričnejo svoje mednarodne kariere in so vključeni v implementacijo naših poslovnih & trajnostnih ciljev
  • Skupina MOL razpisuje prosta delovna mesta v programu Growww v Sloveniji, na Češkem, Madžarskem, Slovaškem, Poljski in na Hrvaškem

Skupina MOL je objavila razpisana prosta delovna mesta v svojem letnem programu za pridobivanje talentov Growww. 12-mesečni program je idealna priložnost za karierne začetnike, ki so dokončali dodiplomski ali magistrski program in bi radi svojo kariero pričeli v enem izmed največjih podjetij v regiji. Poleg strokovnega razvoja in mednarodnih kariernih priložnosti, ponuja Skupina MOL talentom tudi konkurenčen paket ugodnosti. Uspeh programa je dobro prikazan z dejstvom, da se več kot 80% Growww-erjev  v Skupini MOL zaposli po zaključku enoletnega programa.

Skupina MOL ponuja več kot 50 delovnih mest na področju inženiringa, poslovanja, ekonomije, IT in digitalnih področjih, kakor tudi v družboslovnih in naravoslovnih znanosti. Kandidati z največ letom delovnih izkušenj se lahko prijavo tako na prosta delovna mesta na sedežu Skupine MOL v Budimpešti kakor tudi na razpisana prosta delovna mesta v družbah Skupine MOL v petih državah: na Hrvaškem, Češkem, Poljskem, Slovaškem in v Sloveniji. Enoletni program mladim talentom omogoča priložnosti za učenje o industriji energetike in sodelovanje v transformaciji Skupine MOL. Growww-erje podpirajo mentorji, ki jim bodo pomagali, podjetje pa nudi tudi širok nabor priložnosti za njihov strokovni in osebni razvoj.

Zaposlitveni program za sveže diplomante ima pomembno vlogo tudi v strategiji Skupine MOL SHAPE TOMORROW 2030+. »Sveži diplomanti se lahko Skupini MOL pridružijo v zelo vznemirljivem času za našo industrijo. Prizadevamo si za dosego naših ciljev korporativne strategije in trajnostnih ciljev. Vsakdo, ki prične kariero pri nas lahko zdaj prispeva k oblikovanju prihodnosti mednarodnega podjetja, razvoju alternativnih goriv in krožnega gospodarstva. Prav tako pa je Growww program samo prvi korak: v Skupini MOL ponujamo mednarodno karierno pot, ki našim zaposlenim zagotavlja strokovni razvoj in razvoj kariere v prihodnjih letih.« - je povedala, Lana Faust Krizan, Izvršna predsednica kadrovskega oddelka v Skupini MOL, ki je poudarila tudi, da podjetje poleg razburljivih profesionalnih izzivov, nudi tudi konkurenčen paket ugodnosti in raznoliko, vključujočo se skupnost.

»V Skupini MOL je bil vedno močan fokus na raznolikosti, v lanskem letu smo imeli 50%/50% zastopanost spolov med našimi Growww-erji, ki so se nam pridružili. Verjamemo, da sta talent in strokovnost spolno nevtralna, zato želimo našim kandidatom zagotoviti vso podporo, ki jo potrebujejo za razvoj in uspeh na vseh področjih svojega življenja, tako profesionalnega kot osebnega.” – je dodala Lana Faust Krizan.

Program Growww, ki poteka že več kot desetletje, je od svojega pričetka postal zelo popularen, ne samo med kandidati, ampak tudi v industriji. Uspeh programa demonstrira dejstvo, da več kot 80% Growww-erjev nadaljuje svoje kariere v Skupini MOL tudi po zaključku programa.

Za več informacij o program Growww prosimo obiščite https://mol.si/si/zaposlitev/growww-program/