Spletne strani MOL Slovenija d.o.o. uporabljajo piškotke (majhne datoteke podatkov, ki se izmenjujejo med strežnikom in stranko), kar omogoča boljšo izkušnjo pri uporabi spletne strani za obiskovalce in s tem boljše storitve, ki so jih deležni.
Zbiramo tudi anonimne statistične podatke z namenom izboljšanja funkcionalnosti in delovanja naše spletne strani.


Več na Politika zasebnosti
Facebook Youtube Linkedin Instagram

MOL SLOVENIJA d.o.o.

MOL Slovenija d.o.o. je članica Skupine MOL, vodilne mednarodne in integrirane naftne ter plinske družbe v Srednji in Vzhodni Evropi z več kot 75-letnimi izkušnjami, ki je s svojimi poslovnimi dejavnostmi prisotna v več kot 30 državah po vsem svetu in zaposluje dinamično ekipo skoraj 25.000 ljudi.

Kot 100 % podružnica Skupine MOL, je podjetje MOL Slovenija d.o.o. prisotno na slovenskem trgu že vse od leta 1996. Glavna dejavnost podjetja je prodaja naftnih derivatov na slovenskem trgu na debelo in drobno.

MREŽA BENCINSKIH SERVISOV MOL V SLOVENIJI

Maloprodajna dejavnost podjetja se izvaja preko lastne mreže prodajnih mest, v kateri trenutno deluje 53 prodajnih mest MOL v Sloveniji, kjer lahko stranke opravijo hitre nakupe, poskrbijo za svojega jeklenega konjička ter se osvežijo in okrepčajo z izvrstno kavo v prijetnem ambientu. V letu 2016 smo v podjetju pričeli z implementacijo Fresh Corner koncepta na naših prodajnih mestih. Fresh Corner je s strateškega vidika odgovor na zahteve sodobnega kupca, ki si želi tudi na poti odličen svež obrok in vrhunsko kavo.

Koncept Fresh Corner je danes dostopen na številnih bencinskih servisih MOL širom Evrope; na Slovaškem, Češkem, na Madžarskem, v Bosni in Hercegovini, v Srbiji, Romuniji, na Hrvaškem in v Sloveniji. Poleg vrhunske kakovosti se omenjeni koncept osredotoča tudi na pestro ponudbo hrane, kamor se nenehno vključuje veliko sezonske ponudbe ter lokalnih specialitet.

Fresh Corner ponuja najboljše trenutke in zadovoljstvo ob čedalje bolj zasedenih vsakdanih - za ljudi na poteh ali tiste, ki se pridejo spočit v čudovit ambient Fresh Corner prodajnih mest. Fresh Corner ponudba vključuje kavo iz vedno sveže mletih kavnih zrn vrhunske kakovosti, posebnost Fresh Corner kave za sabo pa je, da je vedno pripravljena s pravim mlekom. Poleg kave Fresh Corner ponudba vključuje tudi sveže pečene pekovske izdelke, ponudbo Hot Dog-a, ki je odlična izbira za vse, ki so na poti ter si zaželijo topel in svež obrok iz fino mletih mesnih klobas, okusne sendviče in odlične sladice.

Investicijski načrti podjetja še naprej vključujejo rast podjetja preko širitve maloprodajne mreže, hkrati pa v podjetju vseskozi investicijsko vlagamo tudi v obstoječe kapacitete z namenom razširitve obsega naše ponudbe in storitev za stranke.

Sledite nam:

×