Spletne strani MOL Slovenija d.o.o. uporabljajo piškotke (majhne datoteke podatkov, ki se izmenjujejo med strežnikom in stranko), kar omogoča boljšo izkušnjo pri uporabi spletne strani za obiskovalce in s tem boljše storitve, ki so jih deležni.
Zbiramo tudi anonimne statistične podatke z namenom izboljšanja funkcionalnosti in delovanja naše spletne strani.


Več na Politika zasebnosti
Facebook Youtube Linkedin Instagram

Varnost ni samoumevna, je proces, ki mora biti negovan in ustrezno vzdrževan s pomočjo vseh udeležencev, ki sodelujejo v njem (brez izjem). Pravila in dokumentacija, ki jo imamo za ta namen na razpolago nam ne sme biti v breme, saj lahko le na tak način postavimo standardizirana pravila, ki bodo dovolj dobro zagotavljala brezpogojno varnost za vse udeležence v poslovnem procesu.

Skupina MOL in seveda tudi podjetje MOL Slovenija po angažiranju na področju varnosti spada med podjetja, katera zagovarjajo varnost kot primarno vrednoto. Vsak zaposleni se ravna po pravilih (usposobljenost, izvedba del, kontrola), zato smo pogosto deležni pozitivnih komentarjev s strani pogodbenikov, da področju varnost polagamo izjemno veliko pozornost.
Naš primarni moto in cilj je nič nesreč in kampanje s področja varnosti so eden od pripomočkov za dosego želenega cilja.

Kampanja Varna vožnja

Skupina MOL vodi tudi mednarodno kampanjo, katera nas opominja na pomembnost varne in zbrane vožnje. Izpostavljenih je 6 osnovnih načel varne vožnje, katera so osnovni pogoj za lastno in varnost vseh ostalih udeležencev v prometu.

  • Vi in vaši sopotniki bodite VEDNO pripeti z VARNOSTNIM PASOM
  • Med vožnjo NE kadite, NE jejte in NE pijte.
  • MED vožnjo NIKOLI ne uporabljajte MOBILNEGA TELEFONA. Uporabite prostoročno telefoniranje le za dohodne klice.
  • NE vozite PREHITRO in upoštevajte vremenske razmere, vidljivost in razmere na cesti.
  • NE vozite in delajte skupaj VEČ KOT 12 UR NA DAN. Med dolgo vožnjo počivajte vsaj vsaki dve uri.
  • Kot vsakodnevni voznik, ste upravičeni do udeležbe na TRENINGU VARNE VOŽNJE.
×