Spletne strani MOL Slovenija d.o.o. uporabljajo piškotke (majhne datoteke podatkov, ki se izmenjujejo med strežnikom in stranko), kar omogoča boljšo izkušnjo pri uporabi spletne strani za obiskovalce in s tem boljše storitve, ki so jih deležni.
Zbiramo tudi anonimne statistične podatke z namenom izboljšanja funkcionalnosti in delovanja naše spletne strani.


Več na Politika zasebnosti
Facebook Youtube Linkedin Instagram

Filtriranje novic glede na datum:

Filtriranje novic glede na ključno besedo:

Skupina MOL išče top diplomante za program Growww 2019

Danes je Skupina MOL objavila razpis za najnovejšo izdajo svojega nagrajenega programa pridobivanja talentov imenovanega Growww 2019. Program Growww svežim diplomantom ponuja enkratno priložnost za pričetek njihovih karier v eni največjih družb v regiji Osrednje in Vzhodne Evrope. Preko programa si Skupina MOL prizadeva razvijati novo generacijo strokovnjakov v industriji in jim z delom v eni najbolj kompleksnih industrij, ponuditi priložnost, da se učijo in delajo na resničnih poslovnih izzivih.

Skupina MOL je razpisala več kot 140 delovnih mest na področjih inženiringa, poslovanja, IT, kot tudi na družboslovnih in naravoslovnih področjih. Kandidati z največ enim letom delovnih izkušenj se lahko prijavijo na razpis za delovna mesta tako na sedežu Skupine MOL v Budimpešti, kot tudi v lokalnih podružnicah Skupine MOL v desetih državah: v Avstriji, na Hrvaškem, Češkem, Madžarskem, v Italiji, na Norveškem, v Poljski, Romuniji, na Slovaškem in v Sloveniji.

Intenziven enoletni program ponuja priložnost spoznati poslovanje Skupine MOL na vseh poslovnih in splošnih segmentih. Poleg učenja na delovnem mestu in obiskov različnih industrijskih obratov Skupine MOL, imajo mladi strokovnjaki izjemno priložnost, da preko strukturiranega izobraževalnega programa, pridobijo tudi specifična industrijska znanja. To je tudi odlična priložnost, da se spoznajo in povežejo z najboljšimi strokovnjaki v podjetju. Vsak udeleženec ima podporo mentorja, ki udeležencem nudijo strokovne usmeritve in povratne informacije, kakor jim tudi pomagajo prilagoditi se dinamičnemu, multikulturnemu delovnemu okolju.

“Vse od začetka programa leta 2007 prejemamo vsako leto več kot 6.000 prijav na razpis; zaposlili smo več kot 2.000 Growwwerjev in hkrati ohranili močno, 80% stopnjo ohranitve teh talentov v podjetju. Zame osebno je ta stalna priljubljenost našega programa za talente, še en dokaz več, da je Skupina MOL eden najbolj atraktivnih delodajalcev v regiji Osrednje in Vzhodne Evrope. Kot globalno podjetje dajemo mladim ljudem svobodo, da razmišljajo na veliko in zmogljivosti, da te ideje zaživijo. Glede na to, da smo pričeli tudi z našo strateško poslovno transformacijo pa verjamem, da je skrb za ta inovativen duh še bolj pomembna, da bo naše podjetje pripravljeno za prihodnja leta. » - je povedala Zdravka Demeter Bubalo, Izvršna predsednica kadrovske službe v Skupini MOL.

V več kot desetletju je program Growww postal blagovna znamka v industriji in dosegel mednarodno prepoznavnost. Hkrati pa je delež žensk med zaposlenimi udeleženci programa lansko leto dosegel 40%, kar je znatno nad povprečjem v naftni in plinski industriji.

Za več informacij o programu Growww 2019, prosimo obiščite: molgroup.info/growww

Družbi MOL in Total združila moči pri razširitvi omrežja za sprejem kartic za gorivo v Evropi

Skupina MOL in družba Total sta podpisala dogovor, ki bo za njune korporativne kupce olajšal potovanja po Evropi. Dogovor zagotavlja sprejem kartic Skupine MOL pri družbi Total, in sicer v njeni mreži bencinskih servisov v Nemčiji, Franciji, Belgiji, Luksemburgu in na Nizozemskem. Istočasno pa se bodo tudi kartice za gorivo družbe Total sprejemale na bencinskih servisih MOL in Slovnaft na Madžarskem, v Romuniji, Sloveniji in na Slovaškem.

Kot prvi korak se kartice družbe Total že v februarju 2019 sprejemajo na bencinskih servisih MOL na Madžarskem in v Romuniji. Uporabniki kartic Skupine MOL (MOL GROUP CARDS) lahko koristijo ugodnosti sprejema njihovih kratic v mreži bencinskih servisov družbe Total v Nemčiji, Franciji, Belgiji, Luksemburgu in na Nizozemskem. V prihodnjih mesecih pa bo zaključen tudi sprejem kartic družbe Total v mreži bencinskih servisov Slovnaft na Slovaškem in MOL v Sloveniji.

Kot rezultat tega dogovora se bodo kartice Skupine MOL sprejemale na skupno okrog 7.000 bencinskih servisih v Evropi, hkrati pa bo sprejem kartic družbe Total omogočen na več kot 17.000 prodajnih mestih.

»Razširitev možnosti za uporabo naših kartic za gorivo v Zahodni Evropi je pomemben mejnik, ki nam ne bo pomagal samo pri rasti našega poslovanja, ampak bo prispeval tudi k enemu ključnih ciljev strategije Skupine MOL 2030: biti prva izbira naših kupcev.« - je povedal Zsolt Pethő, Izvršni predsednik Downstream komerciale & optimizacije v Skupini MOL.

Ta dogovor krepi našo pozicijo v Vzhodni Evropi in v popolnosti dopolnjuje našo ponudbo, hkrati pa predstavlja še en korak naprej pri utrditvi našega močnega položaja na področju kartic za gorivo v Evropi. Ne nazadnje pa prispeva tudi k enemu glavnih ciljev družbe Total: podpirati naše kupce pri njihovih energetskih odločitvah in biti partner pri njihovi mobilnosti.« - je izjavil Benoît Luc, Izvršni predsednik marketinga & storitev v družbi Total.

Skupina MOL razglasila zmagovalce 12. tekmovanja Freshhh

Prejšnji teden se je v Budimpešti odvijalo sklepno dejanje že 12. Freshhh tekmovanja Skupine MOL. Tekmovanje Freshhh je mednarodno študentsko tekmovanje, katerega priljubljenost dokazuje, da je Skupina MOL atraktiven delodajalec med mlado, digitalno generacijo in da Skupina MOL ponuja zanimive karierne poti tudi zunaj svoje ključne dejavnosti v naftni in plinski industriji. Najboljših šest mednarodnih ekip – iz Hrvaške, Francije, Nizozemske in Poljske se je pomerilo za finalne nagrade, kot najboljši pa sta se po izzivajočem boju izkazali francoska ekipa »Road to Buda« ter nizozemska ekipa »Snelle Planga«.

Freshhh je mednarodno spletno študentsko tekmovanje, kjer udeleženci upravljajo integrirano naftno družbo. Preko igre, ekipe, sestavljene iz treh članov, sprejemajo odločitve o razvojnih projektih na področju naftne in plinske industrije, o gradnji rafinerije, razvoju maloprodajne mreže, določajo pa tudi najboljši portfolio produktov.

Najnovejša izdaja tekmovanja je privabila udeležence iz več kot 70 držav. Skupno je v tekmovanju Freshhh 2018 sodelovalo več kot 1.000 ekip, kar dokazuje, da je tekmovanje resnično postala blagovna znamka v industriji na mednarodni ravni. Po dveh krogih virtualne igre se je tekmovanje zaključilo s finalnim krogom, ki je potekal v živo in kjer so udeleženci imeli priložnost oceniti ključne stebre strategije Skupine MOL imenovane Strategy 2030, predstaviti rešitve za morebitne izzive v vseh poslovnih segmentih in predstaviti njihove ideje o tem kako pritegniti mlade talente v naftno in plinsko industrijo. Nenazadnje, pa so ekipe sodelovale tudi v zahtevni debati, ki je hkrati izvrstna priložnost, da pokažejo svoje sposobnosti timskega dela, pogajanja in javnega nastopanja.

Vse ekipe so se odlično odrezale, nagrado za najboljši ekipi pa sta si po mnenju žirije najvišjega vodstva Skupine MOL zaslužili ekipi »Road to Buda« iz Francije in »Snelle Planga« iz Nizozemske. Tretjo mesto je zasedla francoska ekipa “The Oil’believable”, posebno nagrado pa je prejela ekipa “Godot” iz Hrvaške. Najboljše tri ekipe so prejele nagrade v skupni vrednosti 25.000 EUR.

»Priljubljenost najnovejše izdaje tekmovanja Freshhh, je še enkrat več dokazala, da je Skupina MOL osvojila temelje  sodelovanja z digitalno generacijo. Vesela sem, da zahvaljujoč našim programom privabljanja talentov, mladi ljudje vidijo Skupino MOL kot živahno in stimulativno delovno okolje, ki jim lahko ponudi vplivne karierne poti. Naše programe nenehno prilagajamo, da so atraktivni za nove generacije, katerih sveža in inovativna energija sta ključni za implementacijo naše strategije transformacije, MOL 2030.« - je povedala Zdravka Demeter Bubalo, Izvršna predsednica Kadrovskega oddelka v Skupini MOL.

Vse od leta 2007 se je v Skupini MOL zaposlilo več kot 120 udeležencev tekmovanja Freshhh, mnogo od njih pa je v tem času napredovalo na vodstvene in strokovne pozicije na visoki ravni.

Lanskoletni zmagovalci so se Skupini MOL pridružili kot mladi inženirji v tako imenovanem programu Engineer Academy (Inženirska Akademija) in trenutno delajo v segmentu kemikalij. Emánuel Kovács, ki je bil član ekipe je povedal: “Po tem, ko smo zmagali na tekmovanju Freshhh so se stvari odvile zelo hitro. Lansko leto se je tako naša celotna ekipa pridružila tako imenovani Inženirski Akademiji in pričela delati na največji investiciji podjetja. Polyol projekt je eden izmed temeljev razširitve poslovanja Skupine MOL na področju petrokemikalij in ključnih stebrov strategije Skupine MOL 2030, zato je res razburljivo biti v bistvu del transformacije podjetja.«

 

Več informacij najdete na Freshhh in Growww.

Vabljeni na novi bencinski servis MOL Tezno

Tretji bencinski servis MOL v Mariboru odprl svoja vrata

Potem, ko je podjetje MOL Slovenija v letu 2018 odprlo svoj prvi bencinski servis na Gorenjskem v Kranju in uspešno zaključilo prenovo Fresh Corner kotičkov že na večini lokacij bencinskih servisov MOL po vsej Sloveniji, svojo širitev nadaljuje tudi v letu 2019. Tokrat z odprtjem novega bencinskega servisa MOL Tezno, ki se je tako kot tretji bencinski servis MOL v Mariboru pridružil obstoječima bencinskima servisoma MOL Radvanje in MOL Pobrežje. Bencinski servis svojim strankam poleg goriv vrhunske kakovosti MOL EVO ter utekočinjenega naftnega plina nudi tudi celovito Fresh Corner ponudbo svežih jedi in odlične kave, trgovski del s široko paleto izdelkov in prijeten ambient Fresh Corner bara za udoben postanek na poti. Storitve novega bencinskega servisa vključujejo tudi avtomatsko avtopralnico. Strankam je na voljo tudi možnost točenja AdBlue tako za tovorna kot tudi osebna vozila, ponudbo za jeklene konjičke pa zaokrožujejo visoko kakovostna olja in maziva lastne blagovne znamke.

Bencinski servis MOL Maribor Tezno na Ptujski cesti 56 svojim gostom na 5.291 m2 nudi prijeten postanek na njihovih poteh. Nov bencinski servis obratuje vse od ponedeljka do petka od 5:00 do 22:00 ure, ob sobotah, nedeljah ter praznikih pa od 6:00 do 22:00 ure.

Ponudba za jeklene konjičke poleg goriv vrhunske kakovosti MOL EVO, ki jih odlikuje izjemna moč čiščenja motorjev in ohranjanja čistosti motorjev, vključuje tudi avtoplin in avtopralnico, v ponudbo pa je vključen tudi AdBlue, tako za tovorna kot za osebna vozila.

V prijetnem ambientu je gostom na voljo tudi trgovski del s široko paleto proizvodov, nov bencinski servis v Mariboru pa bo vključeval tudi barski del in Fresh Corner ponudbo, ki jo odlikuje svežina sproti pripravljenih jedi in napitkov. Fresh Corner koncept se postopno uvaja na vseh bencinskih servisih v Skupini MOL, v Sloveniji je gostom v različnem obsegu dostopen že na večini bencinskih servisov MOL. Gostom na novem bencinskem servisu so iz obsega ponudbe na voljo topli ali hladni sendviči, sproti pripravljeni iz svežih sestavin, sveže pečeni pekovski izdelki, solate, smoothiji, različne tople jedi od krompirčka, hot dogov, hamburgerjev do sveže iztisnjenih sokov in sladic. Kot drug pomemben člen Fresh Corner ponudbe pa je tu še odlična kava v baru ali kava za na pot, ki se  zmeraj pripravi s sveže mleto kavo in obogati s svežim mlekom.

Velik poudarek na bencinskih servisih MOL namenjajo zadovoljstvu svojih strank, za njihovo dobro počutje pa bo skrbela odlična ekipa sodelavcev, ki je gostom na voljo s svojo strokovnostjo in prijaznostjo.

V podjetju smo v lanskem letu za stranke uvedli tudi klub zvestobe, imenovan MOL FOR ME. V slednjem bodo obiskovalci novega bencinskega servisa MOL Tezno lahko koristili številne ugodnosti in z zbiranjem točk, določene izdelke prejemali tudi povsem brezplačno.

Ob otvoritvi novega bencinskega servisa MOL, smo v podjetju v skladu z našimi prizadevanji za trajnostni razvoj in družbeno odgovornost pomislili tudi na lokalno skupnost, in tako podarili donacijo za delovanje Sklada Vrtca Tezno.

Valerija Glavač, Direktorica MOL Slovenija d.o.o. je ob otvoritvi povedala:

»Izredno ponosni in veseli smo, da tokrat odpiramo že 48. bencinski servis MOL v Sloveniji. Od danes naprej so tako strankam v Mariboru, ki kakovost blagovne znamke MOL že dobro poznajo, na voljo že trije bencinski servisi MOL. Razširitev maloprodajne mreže je naš dolgoročni cilj, nov bencinski servis v Mariboru pa je pomemben mejnik pri izpolnjevanju naše vizije biti prva izbira kupcev, tudi s širšo dostopnostjo naše ponudbe. Hkrati smo že večino prodajnih mest v Sloveniji prenovili in jih obogatili s Fresh Corner ponudbo  svežih jedi in odlične kave, s prenovami pa bomo nadaljevali tudi v letošnjem letu. Prav kmalu bodo tako tudi stranke na bencinskem servisu MOL Radvanje, ki smo ga prenavljali v zadnjih mesecih, lahko uživale v Fresh Corner ponudbi.«

Pravila za sodelovanje v nagradni igri „Izberi sveže ” na BS MOL Kranj

1. člen (splošne določbe)

(1) Ta pravila določajo način izvedbe nagradne igre „IZBERI SVEŽE” (v nadaljevanju: nagradna igra).

(2) Organizator nagradne igre je AGENCIJA NOVELUS, d.o.o, Ulica heroja Nandeta 37, 2000 Maribor (v nadaljevanju producent).

(3) Pokrovitelj nagradne igre je MOL SLOVENIJA d.o.o., Lendavska ulica 24, 9000 Murska Sobota (v nadaljevanju pokrovitelj).

(4) Pravila nagradne igre so javno objavljena na spletni strani MOL Slovenija (https://mol.si/si/o-nas/za-medije/sporocila-za-javnost)

 

2. člen (trajanje nagradne igre)

Nagradna igra poteka od vključno 1. 10. 2018 do vključno 5. 10. 2018.

 

3. člen (pogoji sodelovanja)

 1. Sodelujejo lahko državljani Republike Slovenije, rezidenti Republike Slovenije in državljani držav članic Evropske unije, ki so starejši od 18 let. Če je nagrajenec mlajši od 18 let, ga mora zastopati oseba, starejša od 18 let, ki ima po zakonu in/ali na podlagi ustreznega pooblastila pravico, da zastopa omenjeno mladoletno osebo.
 2. Uslužbenci producenta ali pokrovitelja, ter njihovi najbližji sorodniki (vključno z zunajzakonskimi partnerji), kot tudi uslužbenci vseh, s producentom ali pokroviteljem povezanih pravnih oseb oziroma oseb, povezanih z omenjeno akcijo, ne morejo sodelovati v nagradni igri. Tudi vsi ostali, ki sodelujejo, ne smejo imeti nikakršne podpore s strani zgoraj omenjenih. Vsako takšno sodelovanje se šteje za neveljavno. Pravne osebe in s.p.-ji v nagradnih vprašanjih in objavah ne morejo sodelovati.
 3. Pogoj za sodelovanje je, da se sodelujoči strinjajo s pravili nagradne igre. Šteje se, da s sodelovanjem v nagradni igri sodelujoči pristane na vse pogoje in pravila v zvezi z nagradno igro.

 

4. člen (Sistemizacija nagradne igre ''IZBERI SVEŽE'')

 1. V nagradni igri z žrebanjem kroglic na
  a) Sodelovanje oz. žreb kroglic na BS MOL Hoče
  • o BS MOL Kranj, Cesta Boštjana Hladnika 4, 4000 Kranj lahko posamezniki sodelujejo v nagradni igri žrebanja kroglic. Vsak posameznik, ki je upravičen do sodelovanja, ima en (1) poskus žrebanja kroglic.
 2. Posameznik je upravičen do sodelovanja v nagradni igri oziroma do poskusa žrebanja v sledečih taksativno naštetih primerih:
  - Ob predložitvi računa, ki izkazuje nakup na istem bencinskem servisu MOL, kjer poteka žrebanje kroglic in ni starejši od 30 min.

 

5. člen (način sodelovanja v nagradni igri »IZBERI SVEŽE« z žrebanjem kroglic ob nakupu na bencinskih servisih BS MOL HOČE)

 1. V nagradni igri z žrebanjem kroglic na
  • BS MOL Hoče, Miklavška cesta 80, 2311 Hoče
  lahko posamezniki sodelujejo v nagradni igri žrebanja kroglic. Vsak posameznik, ki je upravičen do sodelovanja, ima en (1) poskus žrebanja kroglic.
 2. Posameznik je upravičen do sodelovanja v nagradni igri oziroma do poskusa žrebanja v sledečih taksativno naštetih primerih:
  • Ob predložitvi računa, ki izkazuje nakup na istem bencinskem servisu MOL, kjer poteka žrebanje kroglic in ni starejši od 30 min.
  • Z odgovorom na nagradno vprašanje dneva.
 3. Ko udeleženec izžreba kroglico, jo predloži promotorki na licu mesta, ta pa mu izroči nagrado, v kolikor je izžrebal kroglico, ki je dobitna. Dobitne kroglice so tiste, na katerih je nagradna jasno označena. Različne nagrade med seboj niso zamenljive, prav tako nagrade ne gre zamenjati za njeno vrednost v denarju.
 4. Udeležencem pri žrebu pomagajo promotorji na licu mesta, prav tako pa bodo podrobnosti o samem poteku žreba oz. navodila za slednjega objavljena na vidnem mestu na lokaciji žreba.

 

6. člen (nagrade)

 1. Nagradna igra ''IZBERI SVEŽE'' je nagradna igra v reklamne namene. Nagrade so razdeljene v 1 segment:
  • nagrade v nagradni igri z žrebanjem kroglic.
 2. Nagrade v nagradni igri z žrebanjem kroglic se delijo na več različnih tipov nagrad majhne vrednosti, katere nagrajenec prejme na licu mesta ali po pošti. Posameznik lahko izžreba prazno kroglico ali kroglico, katera vsebuje nagrado. Dobitnih kroglic je več tipov oziroma obstaja več različnih nagrad, med seboj niso zamenljive in ne obstaja možnost zamenjave dobitne kroglice oz. nagrade za gotovino. V kolikor posameznik izžreba rumeno kroglico, prejme kupon za super premium pranje. Nagrade je potrebno prevzeti na licu mesta.
 3. Nagrade v nagradni igri ''IZBERI SVEŽE'' niso prenosljive ali zamenljive.
 4. Nagrad nagradne igre ''IZBERI SVEŽE'' ni možno zamenjati za gotovino.
 5. Nagrajenci nagradne igre ''IZBERI SVEŽE'' krijejo vse stroške povezane s prevzemom nagrade (morebitne potne stroške ipd.).
 6. Producentova odločitev glede vseh zadev je dokončna in je ni moč spremeniti. Producent si pridržuje pravico, da z izločitvijo iz igre kaznuje vsak sum ali izvedbo goljufije v spletni igri.
 7. Dohodnino, vključno z akontacijo dohodnine za prejeto nagrado in morebitne druge dajatve, opredeljene v zakonodaji Republike Slovenije, krije in obračuna pokrovitelj nagradne igre. Prav tako se nagrajenci strinjajo in so seznanjeni s tem, da se lahko s prejemom nagrade uvrstijo v višji dohodninski razred. V tem primeru nosijo vso finančno odgovornost in posledice sami. Dobitek v nagradnih vprašanjih ali objavah je po točki 3. člena odstavka 105. ZDoh-2 obdavčen kot drugi dohodki, vendar le, če njegova vrednost presega 42 EUR (108. Člen ZDoh-2, Ur.l.RS, št. 117/2006). Akontacijo dohodnine sicer plača pokrovitelj.
 8. Nagradni sklad vsebuje naslednje nagrade:
  • Dišava za avto: 0.50 €
  • EVOX čistilo za vetrobransko steklo: 5,70 €
  • NAPITEK IZ AVTOMATA TO GO:1,80 € (49 kom.)
  • SENDVIČ PO IZBIRI: 3,10 € (61 kom.)
  • MASLENI ROGLJIČEK: 0,90 € (69 kom.)
  • PRANJE SUPER PREMIUM: 9,90 € (47 kom.)

 

7. člen (varstvo osebnih podatkov)

 1. Z izpolnjenim podatkom o naslovu elektorskega naslova, kot je to določeno v 3. odst. 4. člena teh pravil, sodelujoči izrecno potrjuje, da je v celoti seznanjen s temi pravili nagradne igre ter se z njimi izrecno strinja.
 2. Z izpolnjenim elektronskim naslovom sodelujoči izrecno soglaša z zbiranjem osebnih podatkov v namen nagradne igre. Z izpolnjenim elektronskim naslovom se sodelujoči izrecno strinjajo tudi z zbiranjem podatkov v marketinške namene in soglašajo, da se jim s strani Pokrovitelja, Producenta in s producentom povezanih oseb po pošti in drugih medijih (gsm, e-pošta) pošilja ankete, obvestila o svojih akcijah, novih izdelkih in nagradnih igrah. Vsakdo ima pravico kadarkoli zahtevati prenehanje obveščanja (v pisni obliki), in sicer tako, da na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. pošljejo elektronsko pošto s svojo telefonsko številko.
 3. Pokrovitelj, Producent in s producentom povezane osebe se zavezujejo, da bodo osebne podatke, zbrane v okviru te nagradne igre, varovali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) (Ur.l.RS, št. 94/2007-UPB1) in Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) (Ur.l.RS, št. 20/1998 s spremembami in dopolnitvami), ter da jih ne bodo posredovali tretjim osebam. Vsi sodelujoči v nagradnih vprašanjih in objavah soglašajo, da lahko organizator javno objavi njihovo ime in priimek v primeru prejema nagrade. ter da jih ne bodo posredovali tretjim osebam.

8. člen (reklamacije)

Vse morebitne reklamacije v zvezi z nagradno igro ter v zvezi z nagradami lahko pošljete na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali pokličete na številko 08/205 15 51.

 

9. člen (dodatne informacije o nagradni igri)

 1. Pogoje nagradne igre je potrebno tolmačiti v skladu s slovensko zakonodajo.
 2. Producent ima pravico umakniti, spremeniti ali dopolniti pravila sodelovanja v nagradni akciji, ki jo ustvarja.

 

Maribor, 01. 10. 2018

 

Dobrodošli na bencinskem servisu MOL v Kranju

V četrtek, 20. 9. 2018, je v Kranju svoja vrata uradno odprl že 47. bencinski servis MOL v Sloveniji in pozdravil svoje prve goste s pestrim dogajanjem ter lokalnim pridihom.

Bencinski servis MOL Kranj na Cesti Boštjana Hladnika 4, svojim strankam poleg goriv vrhunske kakovosti MOL EVO, nudi tudi celovito Fresh Corner ponudbo svežih jedi in odlične kave, trgovski del s široko paleto izdelkov in prijeten ambient Fresh Corner bara za udoben počitek na poti. Ponudbo za jeklene konjičke dopolnjujejo tudi avtomatska avtopralnica, visoko kakovostna olja in maziva lastne blagovne znamke ter možnost polnjenja utekočinjenega naftnega plina oziroma avtoplina, na lokaciji pa je na razpolago tudi hitra polnilna postaja za električna vozila (50 kW, AC/DC).

Zbrane obiskovalce sta na otvoritvi pozdravila direktorica podjetja MOL Slovenija Valerija Glavač in podžupan Mestne občine Kranj, gospod Boris Vehovec. V podjetju MOL Slovenija pa so kot družbeno odgovorno podjetje pomislili tudi na lokalno skupnost in ob priložnosti otvoritve naše nove pridobitve, podarili donacije Kranjskim vrtcem, Glasbeni šoli Piano Forte in Gasilsko reševalni službi Kranj.

Nekaj utrinkov iz slavnostne otvoritve bencinskega servisa MOL Kranj si lahko ogledate spodaj:

 

Bencinski servis MOL od danes naprej tudi v Kranju

 • MOL Slovenija odpira že svoj 47. bencinski servis v Sloveniji in prvega v Kranju
 • Nov bencinski servis svoje stranke pozdravlja tudi s Fresh Corner ponudbo sveže pripravljenih jedi in odlične kave
 • Bogato ponudbo dopolnjujejo avtomatska avtopralnica, možnost polnjenja utekočinjenega naftnega plina (avtoplina), goriva vrhunske kakovosti MOL EVO, trgovski del ter prijeten ambient barskega dela za udoben počitek na vseh poteh.

Kranj, september 2018; Podjetje MOL Slovenija d.o.o. nadaljuje s svojim strateškim razvojem in nadaljnjo širitvijo maloprodajne mreže. Svoja vrata danes tako odpira že 47. bencinski servis MOL v Sloveniji, tokrat prvič v Kranju. Bencinski servis bo svojim strankam poleg goriv vrhunske kakovosti MOL EVO nudil tudi celovito Fresh Corner ponudbo svežih jedi in odlične kave, trgovski del s široko paleto izdelkov in prijeten ambient Fresh Corner bara za udoben počitek na poti. Ponudbo za jeklene konjičke pa dopolnjujejo tudi avtomatska avtopralnica, visoko kakovostna olja in maziva lastne blagovne znamke ter možnost polnjenja utekočinjenega naftnega plina oziroma avtoplina, na lokaciji pa je na razpolago tudi hitra polnilna postaja za električna vozila (50 kW, AC/DC).

Bencinski servis MOL Kranj na Cesti Boštjana Hladnika 4, svojim gostom na 3.643 m2 nudi prijeten postanek na njihovih poteh. Na bencinskih servisih MOL veliko pozornosti posvečajo zadovoljstvu strank. Prijazna postrežba in visoko kakovostni proizvodi, med najpomembnejšimi goriva razvita v Skupini MOL, so gotovo razlog za zvestobo strank. Goriva MOL EVO odlikuje izjemna moč čiščenja motorjev in ohranjanja čistosti motorjev.

Na točilni ploščadi novega bencinskega servisa MOL je gostom na voljo kar 8 točilnih mest za goriva MOL EVO ter 2 točilni mesti za avtoplin. Bencinski servis MOL Kranj bo med tednom odprt od 06:00 do 22:00, ob nedeljah in praznikih pa od 08:00 do 20:00. Za dobro počutje na novem prodajnem mestu MOL bo skrbela tudi odlična ekipa sodelavcev, ki bo gostom na voljo s svojo strokovnostjo in prijaznostjo ter bogata Fresh Corner ponudba okusnih sveže pripravljenih jedi in odlične kave.

JUNAKI LOKALNIH SKUPNOSTI

Projekt korporativnega prostovoljstva v MOL Slovenija

 • Skupina MOL je tudi letos objavila natečaj za najboljše ideje za prostovoljstvo zaposlenih v okviru tako imenovanega korporativnega prostovoljstva.
 • Projekt korporativnega prostovoljstva si prizadeva prepoznati potrebe lokalnih skupnosti v katerih deluje Skupina MOL in spodbuja motivacijo ter timski duh med sodelavci.
 • Sodelavci MOL Slovenija so v natečaj posredovali 7 idej katerih namen je pomoč lokalnim skupnostim in tako sodelujejo v različnih prostovoljnih iniciativah.

Natečaj za najboljše prostovoljske ideje zaposlenih je bil v Skupini MOL objavljen tudi letos. Njegov namen je prepoznati potrebe lokalnih skupnosti v katerih deluje Skupina MOL in jim preko različnih prostovoljnih iniciativ kar najbolje pomagati. Preko natečaja imajo zaposleni Skupine MOL izjemno priložnost sami predlagati prostovoljne projekte in postati junaki svojih lokalnih skupnosti.

V letošnjem natečaju Skupine MOL so zaposleni v natečaj predlagali 136 idej, komisija v Skupini MOL pa je izbrala 49 projektov za izvedbo, od tega kar 7 v Sloveniji.  Namen programa korporativnega prostovoljstva v Skupini MOL je spodbuditi in motivirati sodelavce, hkrati pa prisluhniti in pomagati lokalnim skupnostim na področjih kjer deluje Skupina MOL ter tako z njimi stkati še močnejše vezi.

Korporativno prostovoljstvo obsega programe v katerih zaposleni v podjetjih posvetijo svoj čas za dobrobit lokalnih skupnosti in organizacij, podjetja pa tovrstne projekte podpirajo z različnimi programi in iniciativami. Korporativno prostovoljstvo ima v MOL Slovenija že dolgo tradicijo, podjetje namreč prostovoljske projekte zaposlenih spodbuja na različne načine. Udeležbo zaposlenih na krvodajalskih akcijah nagrajuje z dodatnim dnem letnega dopusta, ob številnih priložnostih pa je prostovoljne iniciative zaposlenih nadgradilo tudi z donacijami podjetja. Sodelovanje v natečaju Skupine MOL je tovrstne projekte zbralo pod enotni program, kjer lahko zaposleni svoje iniciative izvajajo s finančno podporo Skupine MOL in v odlični ekipi sodelavcev, del svojega delovnega časa posvetijo prostovoljnemu delu.

Natečaj zaposlenim omogoča, da sami določijo kje in kako bo Skupina MOL podprla lokalne skupnosti ter na ta način poveča tudi motivacijo ter zavzetost zaposlenih. Navsezadnje pa natečaj Skupini MOL omogoča tudi, da stke dragocene vezi z veliko novimi lokalnimi interesnimi skupinami in organizacijami, saj zaposleni sami najbolj poznajo svoje lokalne skupnosti in potrebe le-teh.

V podjetju MOL Slovenija se tako izvajajo zelo raznoliki prostovoljski projekti. Prostovoljci iz ekipe MOL Slovenija so sodelovali na poletnem taboru za otroke v organizaciji Društva Bumerang sreče ter na taboru preživetja v naravi za otroke, na Domačiji Šprinc pa so pomagali pri ureditvi okolice in vrta. Podjetje bo sodelovalo z Dnevnim centrom za otroke in mladostnike Kekec iz Murske Sobote, kjer bodo zaposleni MOL Slovenija nudili učno pomoč in organizirali otroške delavnice za otroke. V okviru natečaja pa MOL prostovoljci načrtujejo tudi sodelovanje v šolskem učnem podjetju, kjer bodo dijakom pomagali z nasveti iz resničnega poslovnega sveta.

Valerija Glavač, direktorica podjetja MOL Slovenija je ob tem povedala: »Kljub številnim prostovoljskim projektom, ki smo jih v preteklosti v podjetju MOL Slovenija že izvajali, smo tokrat še posebej veseli in ponosni, da naše ideje in projekte izvajamo v okviru celovitega programa korporativnega prostovoljstva Skupine MOL.  Podpora podjetja prostovoljskim iniciativam zaposlenih je ključnega pomena, pa naj bo to z obsegom delovnega časa, ki ga imajo zaposleni na voljo za prostovoljne aktivnosti ali pa s finančno podporo projektom. Razvoj programov korporativnega prostovoljstva predstavlja doprinos tako lokalnim skupnostim, zaposlenim, kakor tudi podjetju samemu. Ponosna in hvaležna sem  vsem sodelavcem in sodelavkam, ki sodelujejo v projektih prostovoljstva, prepoznavajo potrebe ljudi in organizacij v svojih lokalnih skupnostih ter na ta način vsak po svoji moči prispevajo za dobrobit lokalnih skupnosti v katerih delujemo.«

Pravila za sodelovanje v nagradni igri „Izberi sveže ” na BS MOL HOČE

1. člen (splošne določbe)

(1) Ta pravila določajo način izvedbe nagradne igre „IZBERI SVEŽE” (v nadaljevanju: nagradna igra).

(2) Organizator nagradne igre je AGENCIJA NOVELUS, d.o.o, Ulica heroja Nandeta 37, 2000 Maribor (v nadaljevanju producent).

(3) Pokrovitelj nagradne igre je MOL SLOVENIJA d.o.o., Lendavska ulica 24, 9000 Murska Sobota (v nadaljevanju pokrovitelj).

(4) Pravila nagradne igre so javno objavljena na spletni strani MOL Slovenija (https://mol.si/si/o-nas/za-medije/sporocila-za-javnost)

 

2. člen (trajanje nagradne igre)

Nagradna igra poteka od vključno 30. 7. 2018 do vključno 3. 8. 2018.

 

3. člen (pogoji sodelovanja)

 1. Sodelujejo lahko državljani Republike Slovenije, rezidenti Republike Slovenije in državljani držav članic Evropske unije, ki so starejši od 18 let. Če je nagrajenec mlajši od 18 let, ga mora zastopati oseba, starejša od 18 let, ki ima po zakonu in/ali na podlagi ustreznega pooblastila pravico, da zastopa omenjeno mladoletno osebo.
 2. Uslužbenci producenta ali pokrovitelja, ter njihovi najbližji sorodniki (vključno z zunajzakonskimi partnerji), kot tudi uslužbenci vseh, s producentom ali pokroviteljem povezanih pravnih oseb oziroma oseb, povezanih z omenjeno akcijo, ne morejo sodelovati v nagradni igri. Tudi vsi ostali, ki sodelujejo, ne smejo imeti nikakršne podpore s strani zgoraj omenjenih. Vsako takšno sodelovanje se šteje za neveljavno. Pravne osebe in s.p.-ji v nagradnih vprašanjih in objavah ne morejo sodelovati.
 3. Pogoj za sodelovanje je, da se sodelujoči strinjajo s pravili nagradne igre. Šteje se, da s sodelovanjem v nagradni igri sodelujoči pristane na vse pogoje in pravila v zvezi z nagradno igro.

 

4. člen (Sistemizacija nagradne igre ''IZBERI SVEŽE'')

 1. V času trajanja nagradne igre je v nagradni igri mogoče sodelovati preko naslednjega kanala:
  a) Sodelovanje oz. žreb kroglic na BS MOL Hoče
  • BS MOL Hoče, Miklavška cesta 80, 2311 Hoče
 2. Nagradno igro lahko po nagradah delimo na en segment:
  - Nagradna igra z žrebanjem kroglic.

 

5. člen (način sodelovanja v nagradni igri »IZBERI SVEŽE« z žrebanjem kroglic ob nakupu na bencinskih servisih BS MOL HOČE)

 1. V nagradni igri z žrebanjem kroglic na
  • BS MOL Hoče, Miklavška cesta 80, 2311 Hoče
  lahko posamezniki sodelujejo v nagradni igri žrebanja kroglic. Vsak posameznik, ki je upravičen do sodelovanja, ima en (1) poskus žrebanja kroglic.
 2. Posameznik je upravičen do sodelovanja v nagradni igri oziroma do poskusa žrebanja v sledečih taksativno naštetih primerih:
  • Ob predložitvi računa, ki izkazuje nakup na istem bencinskem servisu MOL, kjer poteka žrebanje kroglic in ni starejši od 30 min.
  • Z odgovorom na nagradno vprašanje dneva.
 3. Ko udeleženec izžreba kroglico, jo predloži promotorki na licu mesta, ta pa mu izroči nagrado, v kolikor je izžrebal kroglico, ki je dobitna. Dobitne kroglice so tiste, na katerih je nagradna jasno označena. Različne nagrade med seboj niso zamenljive, prav tako nagrade ne gre zamenjati za njeno vrednost v denarju. V primeru, da izžreba nagradni bon, nagrajenec pusti podatke in mu bon po pošti dostavi MOL Slovenija d.o.o.
 4. Udeležencem pri žrebu pomagajo promotorji na licu mesta, prav tako pa bodo podrobnosti o samem poteku žreba oz. navodila za slednjega objavljena na vidnem mestu na lokaciji žreba.

 

6. člen (nagrade)

 1. Nagradna igra ''IZBERI SVEŽE'' je nagradna igra v reklamne namene. Nagrade so razdeljene v 1 segment:
  • nagrade v nagradni igri z žrebanjem kroglic.
 2. Nagrade v nagradni igri z žrebanjem kroglic se delijo na več različnih tipov nagrad majhne vrednosti, katere nagrajenec prejme na licu mesta ali po pošti. Posameznik lahko izžreba prazno kroglico ali kroglico, katera vsebuje nagrado. Dobitnih kroglic je več tipov oziroma obstaja več različnih nagrad, med seboj niso zamenljive in ne obstaja možnost zamenjave dobitne kroglice oz. nagrade za gotovino. Razen bona, je nagrade potrebno prevzeti na licu mesta.
 3. Nagrade v nagradni igri ''IZBERI SVEŽE'' niso prenosljive ali zamenljive.
 4. Nagrad nagradne igre ''IZBERI SVEŽE'' ni možno zamenjati za gotovino.
 5. Nagrajenci nagradne igre ''IZBERI SVEŽE'' krijejo vse stroške povezane s prevzemom nagrade (morebitne potne stroške ipd.).
 6. Producentova odločitev glede vseh zadev je dokončna in je ni moč spremeniti. Producent si pridržuje pravico, da z izločitvijo iz igre kaznuje vsak sum ali izvedbo goljufije v spletni igri.
 7. Dohodnino, vključno z akontacijo dohodnine za prejeto nagrado in morebitne druge dajatve, opredeljene v zakonodaji Republike Slovenije, krije in obračuna pokrovitelj nagradne igre. Prav tako se nagrajenci strinjajo in so seznanjeni s tem, da se lahko s prejemom nagrade uvrstijo v višji dohodninski razred. V tem primeru nosijo vso finančno odgovornost in posledice sami. Dobitek v nagradnih vprašanjih ali objavah je po točki 3. člena odstavka 105. ZDoh-2 obdavčen kot drugi dohodki, vendar le, če njegova vrednost presega 42 EUR (108. Člen ZDoh-2, Ur.l.RS, št. 117/2006). Akontacijo dohodnine sicer plača pokrovitelj.
 8. Nagradni sklad vsebuje naslednje nagrade:
  • Dišava za avto: 0.50 €
  • EVOX čistilo za vetrobransko steklo: 5,70 €
  • BON v vrednosti 10 €.

 

7. člen (varstvo osebnih podatkov)

 1. Z izpolnjenim podatkom o naslovu elektorskega naslova, kot je to določeno v 3. odst. 4. člena teh pravil, sodelujoči izrecno potrjuje, da je v celoti seznanjen s temi pravili nagradne igre ter se z njimi izrecno strinja.
 2. Z izpolnjenim elektronskim naslovom sodelujoči izrecno soglaša z zbiranjem osebnih podatkov v namen nagradne igre. Z izpolnjenim elektronskim naslovom se sodelujoči izrecno strinjajo tudi z zbiranjem podatkov v marketinške namene in soglašajo, da se jim s strani Pokrovitelja, Producenta in s producentom povezanih oseb po pošti in drugih medijih (gsm, e-pošta) pošilja ankete, obvestila o svojih akcijah, novih izdelkih in nagradnih igrah. Vsakdo ima pravico kadarkoli zahtevati prenehanje obveščanja (v pisni obliki), in sicer tako, da na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. pošljejo elektronsko pošto s svojo telefonsko številko.
 3. Pokrovitelj, Producent in s producentom povezane osebe se zavezujejo, da bodo osebne podatke, zbrane v okviru te nagradne igre, varovali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) (Ur.l.RS, št. 94/2007-UPB1) in Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) (Ur.l.RS, št. 20/1998 s spremembami in dopolnitvami), ter da jih ne bodo posredovali tretjim osebam. Vsi sodelujoči v nagradnih vprašanjih in objavah soglašajo, da lahko organizator javno objavi njihovo ime in priimek v primeru prejema nagrade. ter da jih ne bodo posredovali tretjim osebam.

8. člen (reklamacije)

Vse morebitne reklamacije v zvezi z nagradno igro ter v zvezi z nagradami lahko pošljete na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali pokličete na številko 08/205 15 51.

 

9. člen (dodatne informacije o nagradni igri)

 1. Pogoje nagradne igre je potrebno tolmačiti v skladu s slovensko zakonodajo.
 2. Producent ima pravico umakniti, spremeniti ali dopolniti pravila sodelovanja v nagradni akciji, ki jo ustvarja.

 

Maribor, 30. 7. 2018

 

MOL Slovenija tudi letos z bonitetno oceno odličnosti

Podjetje MOL Slovenija se že drugo leto zapored uvršča v najvišji bonitetni razred odličnosti AAA po mednarodno priznanih kriterijih poslovno analitične hiše Bisnode, strateškim partnerjem družbe Dun & Bradstreet katere svetovna mreža obsega podatke iz več kot 265 milijonov podjetij v 240 državah.

Oceno bonitetne odličnosti bonitetne hiše podajo na osnovi različnih kriterijev ocenjevanja bonitete podjetja skozi daljše preteklo in sedanje obdobje. Tako so v ocenjevanje vključeni kriteriji kot so plačilna in kreditna sposobnost, zadolženost, dobičkonosnost in ostali kriteriji tveganja poslovanja s podjetjem. Najvišja ocena bonitetne odličnosti tako predstavlja najbolj zanesljivo, kredibilno in nizko tvegano podjetje za sodelovanje s poslovnimi partnerji – dobavitelji, kupci, zavarovalnicami, bankami in ostalimi poslovnimi partnerji.

V Sloveniji je v letu 2018 med več kot 171 tisoč registriranimi podjetji bonitetno odličnost doseglo zgolj 15.749 podjetij. Bonitetna odličnost je potrditev dosežkov podjetja in zagotovilo strankam ter poslovnim partnerjem o uspehu, verodostojnosti in zanesljivosti podjetja, MOL Slovenija pa se tako uvršča med 9.2% najbolj zanesljivih poslovnih subjektov v Sloveniji.

×