Spletne strani MOL Slovenija d.o.o. uporabljajo piškotke (majhne datoteke podatkov, ki se izmenjujejo med strežnikom in stranko), kar omogoča boljšo izkušnjo pri uporabi spletne strani za obiskovalce in s tem boljše storitve, ki so jih deležni.
Zbiramo tudi anonimne statistične podatke z namenom izboljšanja funkcionalnosti in delovanja naše spletne strani.


Več na Politika zasebnosti
Facebook Youtube Linkedin

Leto je naokrog in ponovno je čas, da zažarijo utripajoče modre luči in naznanijo letošnjo požarno reševalno vajo, ki je tokrat potekala na bencinskem servisu MOL Radvanje. Moči so združili predstavniki PGD Radvanje, PGD Pekre, PGD Razvanje, Gasilska brigada, reševalna enota UKC Maribor in Policijska uprava Maribor v sodelovanju z ocenjevalno skupino Gasilske zveze Slovenije in MOL Slovenija.

Varnost je vrednota, kateri v podjetju MOL Slovenija posvečamo veliko pozornosti. Varnost na prvem mestu za nas ni samo slogan, varnost na prvem mestu je za nas pravilo in vrednota, h kateri stremimo v našem vsakodnevnem poslovanju. Pri tem je še kako pomembno tudi samo osveščanje o pomenu varnosti, varnega izvajanja del in varnostnih pravil katerim sledimo. V ta namen v podjetju vsako leto organiziramo tudi požarno reševalno vajo na naših bencinskih servisih. Letos je požarna vaja potekala 7.9.2017 ob 17.30 uri na bencinskem servisu MOL Radvanje v Mariboru na pobudo organizatorja PGD Radvanje. Ponovno smo izpostavili potencialne nevarnosti in dejstvo, da varnost ni samoumevna ampak je proces, ki mora biti negovan in ustrezno vzdrževan.

Pomembnost delovanja gasilskih društev in njihovega poslanstva je ključnega pomena -  gasilci in gasilke z gašenjem požarov in intervencijami ob takšnih in drugačnih nesrečah tvegajo svoje življenje pri tem pa pomagajo zbliževati in povezovati ljudi. Štejemo si v čast, da že vrsto let odlično sodelujemo s heroji, katerih poslantsvo in prostovoljstvo izredno cenimo, zato smo ob tej priložnosti z veseljem predali tudi donacijo gasilcem iz PGD Radvanje.

Dragi gasilci in gasilke! Hvala za vaš pogum, požrtvovalnost ter pripravljenost pomagati sočloveku.

MOL Slovenija

×