MOL Slovenija d.o.o. s povečanjem mreže bencinskih servisov, na katerih je gostom na voljo Fresh Corner ponudba, uresničuje svoje strateške usmeritve tudi na področju kakovostne in sveže ponudbe okusnih jedi in odlične kave. Fresh Corner ponudba namreč temelji na izboru sveže pripravljenih izdelkov in omamno dišeče vrhunske kave iz sveže mletih kavnih zrn. Ponudba Fresh Corner na bencinskih servisih MOL tako sestoji iz sveže pripravljenih toplih ali hladnih sendvičev, pekovskih izdelkov pečenih v lastnih pekarnah na prodajnih mestih, iz najboljšega izbora kave in kavnih napitkov ter čaja. Na nekaterih bencinskih servisih je ponudba dodatno obogatena s hamburgerji, ocvrtim krompirčkom, torticami, sveže iztisnjenimi sokovi in smoothi-ji. K že znanim lokacijam bencinskih servisov s Fresh Corner ponudbo, smo sedaj dodali še dva, in sicer enega na bencinskem servisu MOL Vodice in enega na bencinskem servisu MOL Senožeti.

Fresh Corner postavlja nova merila na področju kakovosti in sveže pripravljenih prehrambnih izdelkov na bencinskih servisih. Fresh Corner je koncept razvit v Skupini MOL in se postopoma uvaja v vseh 11 državah v Evropi, kjer ima Skupina MOL svoje bencinske servise. Cilj Skupine MOL je namreč gostom zagotoviti edinstveno izkušnjo na vseh prodajnih mestih MOL, tako pri izvrstnih jedeh pripravljenih na licu mesta, odlični kavi, prijetnemu ambientu ter prijazni postrežbi. Fresh Corner je torej odgovor na zahteve sodobnega kupca, ki si želi tudi na poti okusen in hkrati svež obrok ter vrhunsko kavo.

Ljubitelji kave in kavnih napitkov lahko izbirajo med 18 različnimi napitki, od kapučina do kave z okusom in ledene kave. Kava je vselej sveže mleta in obogatena s svežim mlekom. Poleg okusnih napitkov, ponudba vključuje še sveže tople ali hladne sendviče ter sveže pečene pekovske izdelke, ki pridišijo iz lastnih pekarn. Odvisno od lokacije pa goste na  nekaterih  bencinskih servisih s Fresh Corner ponudbo, razvajajo tudi s sveže pripravljeni smoothiji in sveže iztisnjenimi sokovi, sezonskimi solatami, okusnimi juhami in ostalimi izvrstnimi sezonskimi jedmi. Fresh Corner je tako zares prava izbira, kjer si lahko v prijetnem ambientu naberete novih moči za nadaljevanje poti.

Uspešna širitev Fresh Corner ponudbe

Danes se lahko v MOL Slovenija ponosno pohvalimo z odlično, kakovostno in raznovrstno Fresh Corner  ponudbo že na  26 lokacijah po vsej Sloveniji.

Omenjeno ponudbo smo sedaj razširili še na dva bencinska servisa MOL. Vodice vozniki z lahkoto najdete tik ob izvozu z avtoceste na relaciji Ljubljana – Kranj ali Kranj – Ljubljana, če zavijete proti naselju Vodice, v Senožetih pa si lahko naberete moči na relaciji Litija – Ljubljana in obratno.

Že kmalu bosta s Fresh Corner ponudbo obogatena tudi bencinska servisa MOL Trbovlje in MOL Letuš.

Vse lokacije bencinskih servisov MOL Slovenija lahko najdete tukaj.

O MOL Slovenija

MOL Slovenija je članica Skupine MOL. Na slovenskem trgu je podjetje prisotno vse od leta 1996. Glavna dejavnost podjetja je prodaja naftnih derivatov na slovenskem trgu na debelo in drobno. Maloprodaja poteka preko lastne mreže bencinskih servisov. Skupno v Sloveniji obratuje 46 bencinskih servisov MOL, ki v svojo ponudbo vključujejo tudi novo generacijo goriv vrhunske kakovosti EVO. Poleg dizelskega in 95 ter 100 oktanskega bencinskega goriva, imajo kupci že na 10 bencinskih servisih v ponudbi tudi avtoplin. V prihodnjih letih bo podjetje MOL Slovenija v okviru programa NEXT-E izgradilo tudi 10 hitrih in 1 ultrahitro polnilnico za električna vozila.  Na bencinskih servisih MOL pa je gostom na voljo tudi kakovostno in raznovrstno trgovsko blago, tako za vozila kot tudi voznike na poti ter za vse, ki si preprosto želijo udoben in hiter nakup. Na nekaterih bencinskih servisih je ponudba obogatena tudi z avtomatskimi ter ročnimi avtopralnicami, že 26 bencinskih servisov MOL pa vključuje tudi Fresh Corner ponudbo svežih jedi in odlične kave za goste na njihovih poteh.

Več informacij:

Katja Grabrovec, Agencija Novelus, d.o.o.

Predstavnica za odnose z javnostmi, MOL Slovenija