Freshhh je mednarodno tekmovanje za študente, ki jih zanima naftna in plinska industrija, pri katerem je poleg privlačnih nagrad veliko udeležencev v prejšnih letih  v Skupini MOL pričelo tudi svojo kariero.

Objavljen je razpis za prijave v študentsko tekmovanje Freshhh 2017, ki predstavlja program za pridobivanje talentov na področju naftne in plinske industrije. Letos poteka že enajstič zaporedoma, udeležencem pa omogoča sodelovanje pri sprejemanju odločitev o razvojnih projektih, gradnjah rafinerije ter določanju najboljših produktov. Študenti dobijo priložnost postaviti strategijo razvoja maloprodajne mreže in se odločiti glede investicij v razvoju mreže. V prejšnjih letih se je tekmovanja udeležilo več kot 25.000 študentov iz več kot 70-ih držav. Veliko predhodnih udeležencev je dobilo priložnost za pričetek svoje kariere v Skupini MOL v programu Growww.

Tekmovanje Freshhh je sestavljeno iz treh krogov. V prvem krogu grejo udeleženci skozi spletne kvalifikacije, v katerih imajo na voljo dva tedna za gradnjo novoustanovljene naftne korporacije in izvajajo vsakodnevne poslovne odločitve na področju Raziskav & Razvoja, Downstream-a (segment rafinerij, logistike in trženja), Petrokemikalij in maloprodaje. V naslednjem koraku najboljših 40 ekip sodeluje v spletnem polfinalu, kjer bodo tekmovalci reševali strokovne kvize in študije primerov. Zadnji krog je finale, ki poteka v živo, predvidoma v januarju 2018 v Budimpešti in kjer bo 8 ekip ožjega izbora tekmovalo za glavne nagrade. Tri najboljše ekipe bodo prejele nagrade v skupni vrednosti 25.000 EUR.

Če se zanimaš za področje naftne in plinske industrije ter si ambiciozen in strateško usmerjen študent,  te vabimo, da se prijaviš. Rok za oddajo prijav je 3. november 2017.

Več informacij in prijave na http://www.freshhh.net.