1. Organizator promocije

Organizator promocije »NES« v Sloveniji je MOL Slovenija d.o.o., Lendavska ulica 24, 9000 Murska Sobota (v
nadaljevanju »organizator«).

2. Trajanje promocije

Promocija poteka od 15. 3. 2018 do 15. 6. 2018. Nalepke lahko zbirate od 15. 3. 2018 do 15. 6. 2018. Izdelke NES lahko kupite od 15. 3. 2018 do 15. 6. 2018 oz. do razprodaje zalog. V času rednih letnih inventur, ki bi potekale v času promocije na sodelujočih bencinskih servisih, izdaja nalepk in unovčevanje le-teh ni mogoča. V primeru delnih (izrednih) inventur, ki bi potekale v času promocije na sodelujočih bencinskih servisih, bo izdaja nalepk mogoča.

3. Seznam sodelujočih bencinskih servisov v promociji

Seznam sodelujočih bencinskih servisov v promociji je objavljen na spletni strani organizatorja https://mol.si/si/vozite-z-nami/promocije.

4. Pogoji za sodelovanje v promociji

V promociji lahko sodelujejo fizične osebe, ki so dopolnile 18 let starosti in ki z nakupi na bencinskih servisih MOL v Sloveniji v skladu s temi pravili in pogoji zberejo nalepke za popust.

Če natočite gorivo ali kupite kateri koli izdelek ali storitev na sodelujočih bencinskih servisih skupine MOL, na blagajni dobite eno nalepko za vsak nakup nad 10 €. Naenkrat lahko prejmete največ 30 nalepk.

Kupci bodo na bencinskih servisih MOL v Sloveniji, ki sodelujejo v promociji, prejeli brošuro za zbiranje nalepk, ki jim bo služila za zbiranje in lepljenje nalepk. Ko kupec na brošuri za zbiranje nalepk zbere oziroma nanjo nalepi zadostno število nalepk – 3, 8 ali 10 nalepk – v odvisnosti od zahtevanega števila nalepk za izbrani izdelek in le-to predloži na blagajni bencinskega servisa, lahko kupi izdelke NES ugodneje v primerjavi z maloprodajnimi cenami le-teh, ki veljajo v mreži bencinskih servisov MOL v Sloveniji.

Izdelke NES, ki jih bo v času trajanja promocije na sodelujočih bencinskih servisih mogoče kupiti po akcijskih cenah s predložitvijo izpolnjene brošure za zbiranje nalepk, bo mogoče kupiti tudi v redni prodaji po rednih maloprodajnih cenah, ki veljajo v mreži bencinskih servisov MOL v Sloveniji.

Kupec lahko sodeluje v promociji izključno z originalnimi, nepoškodovanimi samolepilnimi nalepkami, izdanimi s strani organizatorja. Nalepke so lahko nalepljene le na originalno brošuro za zbiranje nalepk, prav tako izdano s strani organizatorja. V primeru, da je brošura za zbiranje nalepk tako poškodovana, da iz nje ni mogoče razpoznati števila zbranih nalepk, ali so na brošuro za zbiranje nalepk nalepljene napačne nalepke ipd., organizator kupcu ne bo omogočil nakupa NES izdelkov po nižjih akcijskih cenah. Če ima kupec v eni brošuri zadostno število nalepk za nakup več izdelkov NES po znižani ceni, lahko kupi toliko izdelkov NES po znižani ceni za kolikor izdelkov ima zbrane nalepke. V primeru, da kupec zbere zadostno število nalepk – 3, 8 ali 10 nalepk – in bi imel le-te nalepljene na več brošur za zbiranje nalepk, lahko opravi nakup NES izdelka iz ponudbe po nižji akcijski ceni ob predložitvi več brošur z zadostno zbranimi nalepkami hkrati.

Ponudba velja do odprodaje zalog. V času promocije se lahko zgodi, da bo na katerem izmed sodelujočih bencinskih servisov zaloga izdelkov v ponudbi pošla. Organizator bo storil vse kar je v njegovi moči, da zalogo manjkajočih izdelkov v najkrajšem možnem času dopolni. V primeru, da želeni izdelek kupcu v trenutku njegovega nakupa ni dostopen, lahko izbere drug izdelek iz seznama dostopnih izdelkov ali nakup odloži.

Zadnji dan, ko lahko kupec še prejme nalepke je 15. 6. 2018, le-te lahko unovči pri nakupu NES izdelkov iz prodajne akcije do 15. 6. 2018. Število izdelkov, ki jih lahko kupec kupi na ta način, ni omejeno. Izpolnjene brošure za zbiranje nalepk ali posamičnih nalepk ni mogoče zamenjati za gotovino – tudi v primeru, če posamičnih nalepk ni mogoče zamenjati za gotovino – tudi v primeru, če izbranega izdelka ne bi bilo na voljo.

Seznam NES izdelkov v promociji

V primeru, da kupec zbere zadostno število nalepk –5, 8 ali 10 nalepk – lahko v času unovčevanja nalepk kupi enega izmed NES izdelkov iz promocije po akcijskih cenah, navedenih v spodnji tabeli. V primeru, da kupec ne želi zbirati nalepk, ima možnost kupiti NES izdelke po rednih maloprodajnih cenah brez popusta, ki veljajo v mreži bencinskih servisov MOL v Sloveniji, ki so prav tako navedene v spodnji tabeli. Vse cene vsebujejo DDV.

Št. Naziv izdelka MPC MOL MPC BCM
1 VELIKI KOVČEK NES 60L 124,98 € 49,99 €
2 MALI KOVČEK NES 30L 99,98 € 39,99 €
3 MESTNI NAHRBTNIK NES 37,84 € 14,99 €
4 ŽENSKI NAHRBTNIK NES 24,98 € 9,99 €
5 VEČNAMENSKA TORBA NES 19,98 € 7,99 €
6 MOŠKA DENARNICA NES 19,98 € 7,99 €
7 SONČNA OČALA PIRANHA NES 29,98 € 8,99 €
8 VEČNAMENSKA VREČA NES 7,98 € 2,95 €
9 ŽENSKA DENARNICA NES 12,48 € 4,99 €
10 STEKLENICA ZA VODO NES 14,98 € 4,49 €

Splošno

Ta pravila in pogoji za sodelovanje v promociji »NES« so obvezujoča tako za organizatorja, kot tudi za udeležence promocije (kupce), ki z zbiranjem nalepk na brošuri za zbiranje nalepk priznavajo ta pravila in pogoje ter se obvezujejo, da jih bodo upoštevali.

Organizator si pridržuje pravico spremeniti pravila in pogoje za sodelovanje v promociji. Morebitne spremembe pravil in pogojev bodo dostopne kupcem na sodelujočih bencinskih servisih in na spletni strani organizatorja.

Organizator ne priznava kakršne koli odškodninske odgovornosti, ki bi izhajale iz naslova pomanjkanja zalog NES izdelkov v ponudbi ne glede na razlog. Organizator si pridržuje pravico spremeniti nabor izdelkov v promociji oziroma njihove maloprodajne cene.

Organizator ne prevzema nobene odgovornosti za nepravilno ali nepopolno izpolnjene brošure za zbiranje nalepk.

Organizator ne prevzema nobene odgovornosti za ne unovčene brošure z zbranimi nalepkami ne glede na razlog.

Organizator si pridržuje pravico do napak na spletni strani in drugih materialih namenjenih za komuniciranje akcije, tako v slikovnem kot tekstovnem delu in zanje ne prevzema odgovornosti.

Ta pravila in pogoji sodelovanja v promociji so dostopna na vseh sodelujočih bencinskih servisih MOL v Sloveniji in objavljena na spletni strani organizatorja https://mol.si/si/vozite-z-nami/promocije.