V četrtek, 20. 9. 2018, je v Kranju svoja vrata uradno odprl že 47. bencinski servis MOL v Sloveniji in pozdravil svoje prve goste s pestrim dogajanjem ter lokalnim pridihom.

Bencinski servis MOL Kranj na Cesti Boštjana Hladnika 4, svojim strankam poleg goriv vrhunske kakovosti MOL EVO, nudi tudi celovito Fresh Corner ponudbo svežih jedi in odlične kave, trgovski del s široko paleto izdelkov in prijeten ambient Fresh Corner bara za udoben počitek na poti. Ponudbo za jeklene konjičke dopolnjujejo tudi avtomatska avtopralnica, visoko kakovostna olja in maziva lastne blagovne znamke ter možnost polnjenja utekočinjenega naftnega plina oziroma avtoplina, na lokaciji pa je na razpolago tudi hitra polnilna postaja za električna vozila (50 kW, AC/DC).

Zbrane obiskovalce sta na otvoritvi pozdravila direktorica podjetja MOL Slovenija Valerija Glavač in podžupan Mestne občine Kranj, gospod Boris Vehovec. V podjetju MOL Slovenija pa so kot družbeno odgovorno podjetje pomislili tudi na lokalno skupnost in ob priložnosti otvoritve naše nove pridobitve, podarili donacije Kranjskim vrtcem, Glasbeni šoli Piano Forte in Gasilsko reševalni službi Kranj.

Nekaj utrinkov iz slavnostne otvoritve bencinskega servisa MOL Kranj si lahko ogledate spodaj: