Spletne strani MOL Slovenija d.o.o. uporabljajo piškotke (majhne datoteke podatkov, ki se izmenjujejo med strežnikom in stranko), kar omogoča boljšo izkušnjo pri uporabi spletne strani za obiskovalce in s tem boljše storitve, ki so jih deležni.
Zbiramo tudi anonimne statistične podatke z namenom izboljšanja funkcionalnosti in delovanja naše spletne strani.


Več na Politika zasebnosti
Facebook Youtube Linkedin Instagram

Tretji bencinski servis MOL v Mariboru odprl svoja vrata

Potem, ko je podjetje MOL Slovenija v letu 2018 odprlo svoj prvi bencinski servis na Gorenjskem v Kranju in uspešno zaključilo prenovo Fresh Corner kotičkov že na večini lokacij bencinskih servisov MOL po vsej Sloveniji, svojo širitev nadaljuje tudi v letu 2019. Tokrat z odprtjem novega bencinskega servisa MOL Tezno, ki se je tako kot tretji bencinski servis MOL v Mariboru pridružil obstoječima bencinskima servisoma MOL Radvanje in MOL Pobrežje. Bencinski servis svojim strankam poleg goriv vrhunske kakovosti MOL EVO ter utekočinjenega naftnega plina nudi tudi celovito Fresh Corner ponudbo svežih jedi in odlične kave, trgovski del s široko paleto izdelkov in prijeten ambient Fresh Corner bara za udoben postanek na poti. Storitve novega bencinskega servisa vključujejo tudi avtomatsko avtopralnico. Strankam je na voljo tudi možnost točenja AdBlue tako za tovorna kot tudi osebna vozila, ponudbo za jeklene konjičke pa zaokrožujejo visoko kakovostna olja in maziva lastne blagovne znamke.

Bencinski servis MOL Maribor Tezno na Ptujski cesti 56 svojim gostom na 5.291 m2 nudi prijeten postanek na njihovih poteh. Nov bencinski servis obratuje vse od ponedeljka do petka od 5:00 do 22:00 ure, ob sobotah, nedeljah ter praznikih pa od 6:00 do 22:00 ure.

Ponudba za jeklene konjičke poleg goriv vrhunske kakovosti MOL EVO, ki jih odlikuje izjemna moč čiščenja motorjev in ohranjanja čistosti motorjev, vključuje tudi avtoplin in avtopralnico, v ponudbo pa je vključen tudi AdBlue, tako za tovorna kot za osebna vozila.

V prijetnem ambientu je gostom na voljo tudi trgovski del s široko paleto proizvodov, nov bencinski servis v Mariboru pa bo vključeval tudi barski del in Fresh Corner ponudbo, ki jo odlikuje svežina sproti pripravljenih jedi in napitkov. Fresh Corner koncept se postopno uvaja na vseh bencinskih servisih v Skupini MOL, v Sloveniji je gostom v različnem obsegu dostopen že na večini bencinskih servisov MOL. Gostom na novem bencinskem servisu so iz obsega ponudbe na voljo topli ali hladni sendviči, sproti pripravljeni iz svežih sestavin, sveže pečeni pekovski izdelki, solate, smoothiji, različne tople jedi od krompirčka, hot dogov, hamburgerjev do sveže iztisnjenih sokov in sladic. Kot drug pomemben člen Fresh Corner ponudbe pa je tu še odlična kava v baru ali kava za na pot, ki se  zmeraj pripravi s sveže mleto kavo in obogati s svežim mlekom.

Velik poudarek na bencinskih servisih MOL namenjajo zadovoljstvu svojih strank, za njihovo dobro počutje pa bo skrbela odlična ekipa sodelavcev, ki je gostom na voljo s svojo strokovnostjo in prijaznostjo.

V podjetju smo v lanskem letu za stranke uvedli tudi klub zvestobe, imenovan MOL FOR ME. V slednjem bodo obiskovalci novega bencinskega servisa MOL Tezno lahko koristili številne ugodnosti in z zbiranjem točk, določene izdelke prejemali tudi povsem brezplačno.

Ob otvoritvi novega bencinskega servisa MOL, smo v podjetju v skladu z našimi prizadevanji za trajnostni razvoj in družbeno odgovornost pomislili tudi na lokalno skupnost, in tako podarili donacijo za delovanje Sklada Vrtca Tezno.

Valerija Glavač, Direktorica MOL Slovenija d.o.o. je ob otvoritvi povedala:

»Izredno ponosni in veseli smo, da tokrat odpiramo že 48. bencinski servis MOL v Sloveniji. Od danes naprej so tako strankam v Mariboru, ki kakovost blagovne znamke MOL že dobro poznajo, na voljo že trije bencinski servisi MOL. Razširitev maloprodajne mreže je naš dolgoročni cilj, nov bencinski servis v Mariboru pa je pomemben mejnik pri izpolnjevanju naše vizije biti prva izbira kupcev, tudi s širšo dostopnostjo naše ponudbe. Hkrati smo že večino prodajnih mest v Sloveniji prenovili in jih obogatili s Fresh Corner ponudbo  svežih jedi in odlične kave, s prenovami pa bomo nadaljevali tudi v letošnjem letu. Prav kmalu bodo tako tudi stranke na bencinskem servisu MOL Radvanje, ki smo ga prenavljali v zadnjih mesecih, lahko uživale v Fresh Corner ponudbi.«

×