Skupina MOL in družba Total sta podpisala dogovor, ki bo za njune korporativne kupce olajšal potovanja po Evropi. Dogovor zagotavlja sprejem kartic Skupine MOL pri družbi Total, in sicer v njeni mreži bencinskih servisov v Nemčiji, Franciji, Belgiji, Luksemburgu in na Nizozemskem. Istočasno pa se bodo tudi kartice za gorivo družbe Total sprejemale na bencinskih servisih MOL in Slovnaft na Madžarskem, v Romuniji, Sloveniji in na Slovaškem.

Kot prvi korak se kartice družbe Total že v februarju 2019 sprejemajo na bencinskih servisih MOL na Madžarskem in v Romuniji. Uporabniki kartic Skupine MOL (MOL GROUP CARDS) lahko koristijo ugodnosti sprejema njihovih kratic v mreži bencinskih servisov družbe Total v Nemčiji, Franciji, Belgiji, Luksemburgu in na Nizozemskem. V prihodnjih mesecih pa bo zaključen tudi sprejem kartic družbe Total v mreži bencinskih servisov Slovnaft na Slovaškem in MOL v Sloveniji.

Kot rezultat tega dogovora se bodo kartice Skupine MOL sprejemale na skupno okrog 7.000 bencinskih servisih v Evropi, hkrati pa bo sprejem kartic družbe Total omogočen na več kot 17.000 prodajnih mestih.

»Razširitev možnosti za uporabo naših kartic za gorivo v Zahodni Evropi je pomemben mejnik, ki nam ne bo pomagal samo pri rasti našega poslovanja, ampak bo prispeval tudi k enemu ključnih ciljev strategije Skupine MOL 2030: biti prva izbira naših kupcev.« - je povedal Zsolt Pethő, Izvršni predsednik Downstream komerciale & optimizacije v Skupini MOL.

Ta dogovor krepi našo pozicijo v Vzhodni Evropi in v popolnosti dopolnjuje našo ponudbo, hkrati pa predstavlja še en korak naprej pri utrditvi našega močnega položaja na področju kartic za gorivo v Evropi. Ne nazadnje pa prispeva tudi k enemu glavnih ciljev družbe Total: podpirati naše kupce pri njihovih energetskih odločitvah in biti partner pri njihovi mobilnosti.« - je izjavil Benoît Luc, Izvršni predsednik marketinga & storitev v družbi Total.