Danes je Skupina MOL objavila razpis za najnovejšo izdajo svojega nagrajenega programa pridobivanja talentov imenovanega Growww 2019. Program Growww svežim diplomantom ponuja enkratno priložnost za pričetek njihovih karier v eni največjih družb v regiji Osrednje in Vzhodne Evrope. Preko programa si Skupina MOL prizadeva razvijati novo generacijo strokovnjakov v industriji in jim z delom v eni najbolj kompleksnih industrij, ponuditi priložnost, da se učijo in delajo na resničnih poslovnih izzivih.

Skupina MOL je razpisala več kot 140 delovnih mest na področjih inženiringa, poslovanja, IT, kot tudi na družboslovnih in naravoslovnih področjih. Kandidati z največ enim letom delovnih izkušenj se lahko prijavijo na razpis za delovna mesta tako na sedežu Skupine MOL v Budimpešti, kot tudi v lokalnih podružnicah Skupine MOL v desetih državah: v Avstriji, na Hrvaškem, Češkem, Madžarskem, v Italiji, na Norveškem, v Poljski, Romuniji, na Slovaškem in v Sloveniji.

Intenziven enoletni program ponuja priložnost spoznati poslovanje Skupine MOL na vseh poslovnih in splošnih segmentih. Poleg učenja na delovnem mestu in obiskov različnih industrijskih obratov Skupine MOL, imajo mladi strokovnjaki izjemno priložnost, da preko strukturiranega izobraževalnega programa, pridobijo tudi specifična industrijska znanja. To je tudi odlična priložnost, da se spoznajo in povežejo z najboljšimi strokovnjaki v podjetju. Vsak udeleženec ima podporo mentorja, ki udeležencem nudijo strokovne usmeritve in povratne informacije, kakor jim tudi pomagajo prilagoditi se dinamičnemu, multikulturnemu delovnemu okolju.

“Vse od začetka programa leta 2007 prejemamo vsako leto več kot 6.000 prijav na razpis; zaposlili smo več kot 2.000 Growwwerjev in hkrati ohranili močno, 80% stopnjo ohranitve teh talentov v podjetju. Zame osebno je ta stalna priljubljenost našega programa za talente, še en dokaz več, da je Skupina MOL eden najbolj atraktivnih delodajalcev v regiji Osrednje in Vzhodne Evrope. Kot globalno podjetje dajemo mladim ljudem svobodo, da razmišljajo na veliko in zmogljivosti, da te ideje zaživijo. Glede na to, da smo pričeli tudi z našo strateško poslovno transformacijo pa verjamem, da je skrb za ta inovativen duh še bolj pomembna, da bo naše podjetje pripravljeno za prihodnja leta. » - je povedala Zdravka Demeter Bubalo, Izvršna predsednica kadrovske službe v Skupini MOL.

V več kot desetletju je program Growww postal blagovna znamka v industriji in dosegel mednarodno prepoznavnost. Hkrati pa je delež žensk med zaposlenimi udeleženci programa lansko leto dosegel 40%, kar je znatno nad povprečjem v naftni in plinski industriji.

Za več informacij o programu Growww 2019, prosimo obiščite: molgroup.info/growww