• Prijave v programu Growww so odprte do 24. aprila 2020
  • GROWWW je program za sveže diplomante in tiste z največ enim letom delovnih izkušenj, ki so pripravljeni začeti svojo kariero v enem največjih podjetij v regiji Osrednje in Vzhodne Evrope
  • Od začetka programa v letu 2007 se je Skupini MOL v okviru programa GROWWW, pridružilo že več kot 2.100 nadarjenih diplomantov

5. marec 2020 – Skupina MOL je objavila začetek letošnjega programa GROWWW, nagrajenega programa za talente, ki svežim diplomantom omogoča edinstveno priložnost za začetek kariere v enem največjih podjetjih v regiji Osrednje in Vzhodne Evrope. Preko programa Skupina MOL razvija nove generacije strokovnjakov, jim omogoča različne delovne izkušnje in jih pripravlja na poslovne izzive.

GROWWW ponuja več kot 130 delovnih mest na različnih področij, in sicer na področju inženiringa, ekonomije in poslovanja, IT, kot tudi na družbeno-socialnih področjih. Kandidati z največ enim letom delovnih izkušenj se lahko prijavilo na odprta delovna mesta tako na sedežu Skupine MOL v Budimpešti, kot tudi v članicah Skupine MOL v osmih različnih državah: v Avstriji, na Hrvaškem, Češkem, Madžarski,  Poljski, Romuniji, na Slovaškem in Sloveniji.

Intenziven enoletni progam ponuja priložnost vpogleda v delovanje Skupine MOL na vseh poslovnih in splošnih področjih. Poleg učenja na delovnem mestu in obiskov različnih industrijskih lokacij Skupine MOL, bodo mladi strokovnjaki skozi strukturirano poslovno izobraževanje pridobili tudi specifično znanje industrije, kar ponuja tudi odlično priložnost za gradnjo strokovnih povezovanj, preko spoznavanja najvišjih vodij in strokovnjakov vseh strok. Vsak udeleženec ima podporo tudi s strani lastnega mentorja, ki nudi tako strokovno vodenje in povratne informacije, kot tudi pomoč pri prilagoditvi na dinamično, multikulturno delovno okolje.

»V obdobju zadnjih 13 let se je v sklopu programa GROWWW Skupini MOL pridružilo tisoče mladih talentov. Kar 80% udeležencev zaposlitvenega programa je še dandanes zaposlenih znotraj Skupine MOL. Zame osebno je rastoča priljubljenost našega programa za talente dokaz, da je Skupina MOL eno izmed najbolj atraktivnih in želenih podjetij za zaposlitev v regiji Osrednje in Vzhodne Evrope. Kot globalno podjetje že vrsto let ponujamo možnost mladim talentom, da oblikujejo prihodnost našega podjetja s svežimi in iskrivimi idejami. Sedaj je res pravi čas, da se nam pridružijo, saj bodo lahko sodelovali v različnih inovativnih in trajnostnih projektih.«  - je povedala Zdravka Demeter Bubalo, Izvršna predsednica kadrovskega oddelka Skupine MOL.

V zadnjem desetletju je program GROWWW pridobil mednarodno prepoznavo in postal prepoznavni znak industrije z izjemnimi dosežki. Poleg visoke stopnje ohranitve talentov v podjetju se je tudi delež žensk med vsemi zaposlenimi v programu lani povišal na 40%, kar je visoko nad povprečjem naftno-plinske industrije.

Za več informacij o programu GROWWW obiščite spletno stran https://mol.si/si/zaposlitev/growww-program/