Spletne strani MOL Slovenija d.o.o. uporabljajo piškotke (majhne datoteke podatkov, ki se izmenjujejo med strežnikom in stranko), kar omogoča boljšo izkušnjo pri uporabi spletne strani za obiskovalce in s tem boljše storitve, ki so jih deležni.
Zbiramo tudi anonimne statistične podatke z namenom izboljšanja funkcionalnosti in delovanja naše spletne strani.


Več na Politika zasebnosti
Facebook Youtube Linkedin Instagram

MOL Norveška (MOL Norge AS), hčerinsko podjetje Skupine MOL in partnerska podjetja v skupnem projektu, so odkrili nafto in plin na naftnem polju, ki se nahaja 200 km zahodno od mesta Stavanger, v norveškem delu Severnega morja.

Raziskovanje je segalo 2.652 metrov pod gladino morja, nafta in plin pa sta bila odkrita v številnih formacijah in sta bila uspešno testirana za približno 3.463 sodčkov ekvivalenta nafte na dan. Potencialni viri v glavni formaciji so ocenjeni med 12 do 71 milijonov sodčkov ekvivalenta nafte in plina.

MOL Norge AS je s 40% je upravljalec licence 820S v imenu partnerjev Lundin Norway AS (40%), Wintershall Dea Norge AS (10%) in Pandion Energy AS (10%).

Skupina MOL je z delovanjem na Norveškem pričela leta 2015 s prevzemom 100% lastništva družbe Ithaca Petroleum Norge. Program raziskav se je začel leta 2018, raziskovalni portfelj na Norveškem pa je namenjen podpori zagotavljanju zamenjavam organskih rezerve za Skupino MOL.

×