Od sedaj naprej boste lahko gorivo MOL EVO Diesel Plus točili na večjih bencinskih servisih MOL, po vsej Sloveniji.

Avtocestnima bencinskima servisoma Pince in Lormanje, smo dodali še naslednje bencinske servise MOL izven avtocest: Kranj, Logatec, Litija, Ribnica, Kočevje Ljubljanska, Celje Mariborska 111, Maribor – Tezno, Laško, Radlje ob Dravi, Šalovci, Hotiza, Arclin, Hoče, BTC Letališka, Senožeti, Celje Kidričeva, Lenart, Murska Sobota Lendavska ter Murska Sobota Mala Nova.

Gorivo MOL EVO Diesel Plus omogoča:
  • Odličen učinek čiščenja in ohranjanja čistosti motorja s 25 % več MOL EVOTECH formule
  • Daljšo življenjsko dobo in boljšo zmogljivost motorja
  • Optimalno porabo in zaščito pred korozijo
Privoščite svojemu avtomobilu nekaj več in poskrbite za še daljšo življenjsko dobo njegovega motorja.

Več o gorivih MOL EVO si lahko prebereta na: evo.mol.si