Spletne strani MOL Slovenija d.o.o. uporabljajo piškotke (majhne datoteke podatkov, ki se izmenjujejo med strežnikom in stranko), kar omogoča boljšo izkušnjo pri uporabi spletne strani za obiskovalce in s tem boljše storitve, ki so jih deležni.
Zbiramo tudi anonimne statistične podatke z namenom izboljšanja funkcionalnosti in delovanja naše spletne strani.


Več na Politika zasebnosti
Facebook Youtube Linkedin Instagram

Uradna pravila za sodelovanje

''Kampanja koriščenja točk Mol for me!"

 

 1. Organizator nagradne igre

Organizator kampanje ''Kampanja koriščenja točk MOL FOR ME!'' za zbiranje in posodabljanje zbirke podatkov (v nadaljnjem besedilu: ''Nagradna igra'') je MOL Slovenija d.o.o. (sedež: Lendavska ulica 24, 9000 Murska Sobota), ki je članica Skupine MOL (v nadaljnjem besedilu: ''Organizator'').

Obdelavo podatkov v zvezi z nagradno igro izvajajo MOL Slovenija d.o.o. in za Skupino MOL MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt. (sedež: H-1117 Budimpešta, Október huszonharmadika utca 18.) kot skupna obdelovalca (v nadaljevanju: "Upravljavec"), druge naloge v zvezi z vodenjem nagradne igre in obdelavo podatkov izvajajo Rewart Kft. (sedež: H-1112 Budimpešta, Balatoni út 2/A. B Épület 1. emelet, registracijska številka podjetja: 01-09-892626, davčna številka: 14182925-2-43, v nadaljnjem besedilu: ''Izvajalec''), Tukan Agency Kft. (sedež: H-2096 Üröm, Cinege utca 23.), Hetzner Online GmbH. (sedež: 91710 Gunzenhausen, Industriestr. 25.) in MySoftwares Kft. (sedež: H-2030 Érd, Molnár utca 30.), Rackhost Zrt. (sedež: H-6722 Szeged, Tisza Lajos körút 41.), kot sodelujoči pri organizatorju nagradne igre (''Obdelovalci'').

Izvajalec je odgovoren zlasti za izvajanje naslednjih nalog:

 • Razvoj spletne strani, upravljanje z bazami podatkov in tehnična podpora
 • Izvajanje žrebanj za nagrade

 

 1. Osebe, ki sodelujejo v igri

V nagradni igri lahko sodelujejo vse fizične osebe, ki so dopolnile 18 let, so sposobne ukrepati, imajo slovenski naslov in ne spadajo v kategorijo oseb, določenih v naslednjem razdelku (v nadaljnjem besedilu: "Igralec"), ki se elektronsko registrirajo med trajanjem nagradne igre na spletni strani pod domeno www.molnagradnaigra.si (v nadaljnjem besedilu: ''Spletna stran'').

Organizator, izvajalec, obdelovalci, poslovne organizacije, agencije, ki sodelujejo pri organizaciji in izvedbi igre, njihovi lastniki, izvršni direktorji, zaposleni, osebe, ki imajo z njimi druga pravna delovna razmerja, in njihovi bližnji sorodniki, vključno z njihovimi partnerji, ne smejo sodelovati v nagradni igri.

Poleg tega lastniki, izvršni direktorji, zaposleni na bencinskih servisih, naštetih v Prilogi 1, ali osebe, ki imajo z njimi druga pravna delovna razmerja, in njihovi ožji sorodniki ne smejo sodelovati v nagradni igri.

 

 1. Trajanje nagradne igre:

Nagradna igra bo trajala od 12. aprila 2021 od 00:00 ure do 23. maja 2021 do 23:59 ure in samo prijave, poslane v tem obdobju, bodo upoštevanje za sodelovanje v nagradni igri.

 

 1. namen nagradne igre

Namen nagradne igre je, da upravljavec ustvari tržno bazo podatkov za namene profiliranja z uporabo osebnih podatkov igralcev, registriranih v nagradni igri, ki so bili dani prostovoljno, in na podlagi predhodno izraženega soglasja z uporabo ustreznih informacij, kot je določeno v teh pravilih ter v politiki zasebnosti v zvezi z igro, in da v tem kontekstu upravljavec pošilja prilagojene, ciljno usmerjene oglaševalske ponudbe, ki ustrezajo interesu igralca v zvezi s programom MOL FOR ME in drugimi storitvami upravljavca glede kampanje koriščenja točk MOL FOR ME  na e-poštni naslov, ki ga je navedel igralec.

Prilagojene ponudbe: Pošiljanje individualiziranih, prilagojenih marketinških (oglaševalskih) sporočil, promocijskih ponudb in kuponov po e-pošti. Na podlagi obdelanih podatkov upravljavci ustvarijo profil igralca.

Podrobna pravila glede obdelave osebnih podatkov, varnosti podatkov in pravic, povezanih z obdelavo teh podatkov, lahko uporabniki najdejo v politiki zasebnosti nagradne igre.

Po registraciji igralca v nagradni igri na spletni strani:

 • Registrirani igralci, ki imajo veljavno registracijo v celotnem obdobju nagradne igre, imajo pravico osvojiti nagrade, navedene na spletni strani, kot je določeno v teh pravilih nagradne igre.
 • V skladu s politiko zasebnosti, ki je priložena registraciji za nagradno igro, se igralci strinjajo, da bodo občasno prejemali prilagojena sporočila o storitvah in ponudbah organizatorja in/ali programa MOL FOR ME.

 

 1. Pogoji za sodelovanje v nagradni igri

Pogoj za sodelovanje v nagradni igri je, da igralec na spletni strani registrira svoje osebne podatke in, če jo ima, podatke svoje kartice MOL FOR ME.

Med registracijo z označitvijo ustreznega polja igralec izrecno sprejme vse pogoje, zapisane v sedanjih pravilih udeležbe v nagradni igri (v nadaljnjem besedilu: ''Pravila nagradne igre'') in soglaša z obdelavo svojih osebnih podatkov v zvezi z nagradno igro v skladu s politiko zasebnosti.

      4.1. registracija

Pri registraciji na spletni strani so potrebne naslednje informacije:

 • Polno ime (ime, priimek)
 • Elektronski naslov
 • Geslo
 • Potrditev gesla

Na spletni strani so lahko neobvezno navedeni naslednji podatki:

 • Številka kartice MOL FOR ME: Organizator sprejme samo številko kartice MOL FOR ME z lastnim imenom igralca.
 • Telefonska številka (na kateri je igralec na voljo in je lahko obveščen v primeru dobitka nagrade)

Z označitvijo ustreznega polja in potrditvijo registracije igralec potrjuje, da je starejši od 18 let, se popolnoma zaveda pravil nagradne igre in s tem povezane politike zasebnosti, jih sprejema prostovoljno in brezpogojno ter soglaša z obdelavo zgoraj navedenih osebnih podatkov.

V primeru, da igralec ne sprejme pravil nagradne igre ali katere koli njene določbe ali politike zasebnosti, nima pravice sodelovati v igri.

Med tedenskimi žrebanji vsi igralci, ki so med registracijo na spletni strani navedli številko svoje kartice MOL FOR ME in med trajanjem nagradne igre koristijo točke s kartice, sodelujejo z 1 priložnostjo na 50 točk pri žrebanju v določenem tednu; to pomeni, da sodelujejo v tedenskem žrebanju nagrad enkrat (1) na vsakih 50 koriščenih točk (npr. v primeru koriščenja 212 točk na teden igralci sodelujejo v dejanskem tedenskem žrebanju nagrad s 4 dodatnimi priložnostmi).

Po registraciji prejme igralec samodejno e-poštno obvestilo, ki potrjuje njegovo registracijo, na navedeni e-poštni naslov. S klikom na aktivacijsko povezavo v obvestilu igralec potrdi e-poštni naslov in zaključi postopek registracije. Aktivacijska povezava ostane veljavna 72 ur. Če igralec v tem obdobju ne potrdi svoje registracije, se njegovi podatki samodejno izbrišejo in lahko v nagradni igri sodeluje le ob ponovni registraciji.

Po registraciji lahko igralci vnesejo svoj uporabniški vmesnik z vnosom svojega e-poštnega naslova in gesla, kjer lahko spremenijo svoje podatke in lahko naložijo in/ali spremenijo svojo številko kartice MOL FOR ME.

Igralci so prepoznani po registriranem e-poštnem naslovu, zato organizator ni odgovoren za tehnične težave, ki bi nastale zaradi morebitnih sprememb e-poštnega naslova (zlasti, vendar ne izključno izbrisa e-poštnega naslova, nerazpoložljivosti e-poštnega naslova, obvestila, ki prispe v mapo z neželeno pošto) in so to dejavniki, ki ne spadajo v odgovornost organizatorja.

Igralci lahko v nagradni igri sodelujejo z osebnim e-poštnim naslovom, ki so ga registrirali in ga uporabljajo. Organizator in izvajalec izključujejo vso odgovornost v zvezi s spori, ki izhajajo iz pravice do uporabe e-poštnega računa v zvezi z nagradno igro, če se podatki, ki jih je igralec navedel, pozneje izkažejo za napačne, in vse posledice tega nosi izključno igralec.

V igri lahko igralci sodelujejo le z registracijo na spletni strani www.molnagradnaigra.si in v skladu s pravili za sodelovanje.

Igralci, ki se registrirajo za igro v skladu s temi pravili igre in sprejmejo ta pravila igre z registracijo in z označitvijo ustreznega polja, se štejejo za udeležence igre in zaradi dejstva, da sodelujejo - brez pričakovanja druge izjave - sprejemajo biti zavezani vsem pogojem pravil igre.

Podrobna pravila v zvezi z obdelavo osebnih podatkov, varnostjo podatkov in pravicami igralcev v zvezi z obdelavo podatkov lahko igralci najdejo v politiki zasebnosti igre, katere poznavanje in sprejemanje njenih določb igralec izrecno potrdi z označitvijo ustreznega polja med registracijo.

    4.2. Pravila glede izbrisa osebnih podatkov in preklica registracije

Če igralec med registracijo v igro zahteva, da ga organizator ne kontaktira z namenom neposrednega trženja, organizator ukine registracijo igralca in izbriše njegov uporabniški profil ter v njem shranjene osebne podatke.

Po vstopu lahko igralec kadar koli izbriše svoj uporabniški račun ali po zaključku igre od organizatorja zahteva, da nemudoma izbriše njegovo registracijo in podatke, shranjene v njej, medtem ko organizator zahtevo nemudoma izpolni po zaznavi zahteve. Igralec lahko sproži izbris na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., po zaključku igre na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Organizator bo igralca nemudoma obvestil o pogojih in postopku po prejemu zahteve za izbris v sporočilu z odgovorom.

Glede na dejstvo, da je privolitev v poizvedbo za neposredno trženje pogoj za registracijo in uporabo nagrad, storitev in ugodnosti, ki jih ponuja igra, lahko igralec kadar koli zahteva ali izbriše svojo registracijo in uporabniški profil ter podatke, shranjene v njem, vendar igralec po izbrisu registracije računa ne bo več upravičen do sodelovanja v žrebanjih igre in nagrad.

     4.3. UPORABA

Organizator vsako registracijo obravnava kot 1 prijavo.

Sodelovanje pri žrebanju tedenskih nagrad:

Igralci, ki se registrirajo IN uporabljajo svojo kartico MOL FOR ME na bencinskih črpalkah MOL, imajo priložnost osvojiti tedenske nagrade v nagradni igri z eno (1) priložnostjo sodelovanja pri tedenskem žrebanju za vsakih 50 koriščenih točk. V nagradni igri ni mogoče sodelovati z zbiranjem točk, temveč le s koriščenjem/unovčenjem točk.

Ko vnese številko svoje kartice MOL FOR ME, igralcu po registraciji na spletni strani ni treba več ničesar storiti.

Nagradni tedni in z njimi povezani datumi žrebanj:

 1. nagradni teden: od 12. aprila 2021 od 00.00:00 ure do 18. aprila do 23.59:59 ure

Datum žrebanja: 22. april 2021

 1. nagradni teden: od 19. aprila 2021 od 00.00:00 ure do 25. aprila do 23.59:59 ure

Datum žrebanja: 29. april 2021

 1. nagradni teden: od 26. aprila 2021 od 00.00:00 ure do 2. maja do 23.59:59 ure

Datum žrebanja: 6. maj 2021

 1. nagradni teden: od 3. maja 2021 od 00.00:00 ure do 9. maja do 23.59:59 ure

Datum žrebanja: 13. maja 2021

 1. nagradni teden: od 10. maja 2021 od 00.00:00 ure do 16. maja do 23.59:59 ure

Datum žrebanja: 20. maja 2021

 1. nagradni teden: od 17. maja 2021 od 00.00:00 ure do 23. maja do 23.59:59 ure

Datum žrebanja: 27. maja 2021

Igralec vstopi v tedensko žrebanje, ko se njegova kartica zaračuna s koriščenjem točk.

Vsak igralec, ki ima veljavno registracijo ob koncu nagradne igre, vključno s tistimi, ki med registracijo niso naložili svojih podatkov o kartici MOL FOR ME, postane del zaključnega promocijskega nagradnega žrebanja ob koncu promocije 27. maja 2021.

 1. maja 2021 bodo izžrebani zmagovalci prejšnjega tedna (od 17. maja 2021 od 00.00:00 ure do 23. maja do 23.59:59 ure) in registriranim igralcem bodo podeljene nagrade.

Potrditev koriščenja točke:

Vsak igralec bo vključen v tedensko žrebanje, če je koristil točke s svoje kartice, pod pogojem, da je bil v tistem tednu že registriran za nagradno igro.

Če na primer igralec v petek, 16. aprila, uporabi kartico, vendar se za nagradno igro registrira šele v ponedeljek, 19. aprila, koriščena točka prejšnjega tedna v nagradni igri ne bo zabeležena, zato igralec ne bo sodeloval v žrebanju 22. aprila, za žrebanje 29. aprila pa koriščenje točk 16. aprila ne bo vključeno v žrebanje.

Če pa igralec koristi točke in se registrira v istem tednu, na primer če igralec v petek, 16. aprila, uporabi kartico, vendar je že registriran v nedeljo, 18. aprila, bo kartica vpisana v trenutno tedensko žrebanje, pod pogojem, da doseže najmanj 50 točk, če za primer vzamemo žrebanje 22. aprila.

Igralcem ni treba beležiti transakcij koriščenja točke na spletni platformi, organizator bo podatke o uporabi kartice iz svojega sistema izvažal v žrebanja.

Igralci lahko v tedenskem žrebanju nagrad sodelujejo z eno (1) priložnostjo za vsakih 50 koriščenih točk. Igralci lahko koristijo točke s svoje kartice vsak teden, tudi večkrat, pri čemer vsak teden vstopijo v žrebanje tolikokrat, kolikor dosežejo 50 točk. Če torej igralec v tednu koristi skupno 212 točk, v tedensko žrebanje vstopi 4-krat, ko število uporabljenih točk naenkrat doseže vsaj 50. Igralci vstopijo v žrebanje na podlagi skupnih tedensko koriščenih točk (nabrane vrednosti).

V primeru sporov v zvezi s prijavitelji, ki sodelujejo v nagradni igri, na primer v zvezi z osebnimi podatki, veljavnostjo kartic MOL FOR ME in vprašanjih, ki niso urejena v tem delu igre, prevladajo odločitve organizatorja. Organizator izključuje odgovornost za spore, ki nastanejo v zvezi s prijavami in lastništvom kartic MOL FOR ME.

Prijave, ki so skladne s pravili, vendar vsebujejo napačne podatke, so neveljavne in se ne upoštevajo v nagradni igri, organizator pa iz nagradne igre izključijo tiste udeležence, ki dajo neveljavne podatke.

Organizator lahko pregleda prijave in preveri, ali izpolnjujejo pogoje iz pravil nagradne igre. Če prijava in igralec iz kakršnega koli razloga ne izpolnjujeta pogojev pravil igre, je zadevni igralec lahko izključen iz igre.

Na podlagi mnenja organizatorja so lahko iz nagradne igre izključeni tisti igralci, ki v nasprotju z duhom nagradne igre sodelujejo v nagradni igri kot ekipa pod imenom fizične osebe, se registrirajo z uporabo neresničnih podatkov ali se registrirajo večkrat, da bi s tem zavajajočim vedenjem povečali možnosti za zmago. Takšni udeleženci so na primer osebe, povezane z udeležbo pri loterijah in drugih nagradnih igrah, ki usklajujejo svoja dejanja in združujejo dosežke več oseb pod enim imenom, da bi lahko osvojile nagrade, s čimer drugim igralcem, ki želijo igrati pošteno, z opisanim vedenjem odvzamejo možnosti za zmago. Med te osebe spadajo tisti, ki sodelujejo v nagradni igri z neresničnimi podatki z namenom nepoštenega povečanja lastne možnosti za zmago. Udeleženci ali igralci, ki ravnajo nepošteno, kot je določeno v tej točki, morajo povrniti škodo, povzročeno organizatorju in/ali izvajalcu v zvezi z nagradno igro.

Organizator si pridržuje pravico, da iz sedanjih in prihodnjih organiziranih promocij izključi osebe, ki storijo prevaro/ponarejanje v promociji v izvedbi organizatorja.

Poleg tega si organizator pridržuje pravico, da iz sedanjih in prihodnjih nagradnih iger izključi vsakega igralca, ki želi pridobiti prednost z vdorom na spletno stran nagradne igre, uporablja programe z roboti ali neželeno pošto ali z drugimi metodami ustvari priložnost za goljufije in manipulacijo z igro.

Izključitev začne veljati z enostranskim, pisnim obvestilom organizatorja brez utemeljitve, igralec pa izključitev potrdi.

    4.4. Žrebanje tedenskih nagrad

Med igro bo izžrebanih 11 nagrad na teden, skupaj 66 tedenskih nagrad na datume, določene v točki 4.3. , z uporabo elektronskega programa za žrebanje, ki ustreza načelu naključnosti  ob prisotnosti tričlanske komisije za žrebanje, ki jo določi organizator.  Vsako žrebanje bo potekalo na sedežu izvajalca: H-1112 Budimpešta, Balatoni út 2/A. B Épület 1. emelet.

V tedenskem žrebanju nagrad bodo sodelovali izključno tisti prijavljeni igralci, ki so med registracijo IN med nagradno igro uporabili kartico MOL FOR ME na bencinskih servisih MOL in INA Slovenija.

V primeru tedenskih nagrad bo zmagovalec prejel e-poštno obvestilo v 10 dneh po žrebanju. Če je prijava izžrebanega igralca neveljavna iz kakršnega koli razloga, določenega v pravilih nagradne igre, ali če se igralec šteje za nedosegljivega, je igralec izključen iz nagradne igre zaradi razlogov, povezanih s prijavo, in organizator izbere rezervnega zmagovalca (v nadaljnjem besedilu: ''Rezervni zmagovalec'').

Zato bo izžrebanih pet (5) rezervnih zmagovalcev tedensko, torej petinpetdeset (55) rezervnih zmagovalcev med celotnim trajanjem tedenskih žrebanj. Rezervni zmagovalci postanejo upravičeni do tedenske nagrade po vrstnem redu žrebanja. Če dodeljene dnevne nagrade ni mogoče dodeliti rezervnim zmagovalcem danega tedenskega žrebanja, organizator nagrade ne bo ponudil drugim, zato dodeljene nagrade ne bo podelil.

Organizator priskrbi darilne kartico MOL v skupni vrednosti 100 € desetim tedenskim zmagovalcem in 1 iPhone12  enemu tedenskemu zmagovalcu na vnaprej dogovorjeni datum in na vnaprej dogovorjenem mestu s predajo na bencinskem servisu MOL ali po pošti (iPhone12 se podeli na dogovorjeni lokaciji, darilne bone MOL se pošlje po pošti). Med žrebanjem tedenskih nagrad se izžreba najprej dobitnik nagrade iPhone 12, nato dobitniki 10 darilnih kartic MOL, na koncu pa še rezervni zmagovalci. V zvezi s izročanjem nagrad je treba dodati igralčeve osebne podatke za izbiro bencinskega servisa in ohranjanje stikov. Zmagovalci lahko potrdijo svoje podatke in navedejo naslov na spletni strani po prijavi v "Moj profil" pri "Moje nagrade", tako da navedejo poštno številko, ulico, hišno številko, davčno številko in telefonsko številko v 15 dneh od obvestila, da so zmagovalci. Vnos teh podatkov je pogoj za prejem nagrad.

En igralec lahko med igro osvoji samo eno izmed obeh vrst tedenskih nagrad.

Če se med preverjanjem podatkov, ki jih pošlje zmagovalec, dokaže, da ne izpolnjuje pogojev, določenih v pravilih nagradne igre, ali pa se zmagovalec po obvestilu oz. najpozneje v 15 dneh ne javi organizatorju ali če igralec ne potrdi svojih podatkov ali je nedosegljiv, bo izključen iz nagradne igre, nagrada pa izročena rezervnemu zmagovalcu.

      4.5. žrebanje med vsemi udeleženci

Izvajalec v imenu organizatorja med igralci, ki pošljejo veljavno prijavo med celotnim trajanjem nagradne igre do 29. maja 2021 do 14.00, po zaključku nagradne igre izžreba nagrado iPhone 12 ob prisotnosti tričlanske komisije za žrebanje, ki jo ustanovi izvajalec, z elektronskim programom za žrebanje, ki ustreza načelu naključnosti. Žrebanje ni javno. Vsako žrebanje bo potekalo na sedežu izvajalca: H-1112 Budimpešta, Balatoni út 2/A. B Épület 1. emelet.

Organizator si pridržuje pravico do spremembe vnaprej objavljenega datuma in/ali mesta žrebanja. Organizator bo spremembo datuma objavil na spletni strani (s spremembo pravil nagradne igre)

Vsak igralec, ki ima med igro veljavno registracijo, lahko z eno (1) prijavo sodeluje pri žrebanju zaključne nagrade.

Organizator bo na zaključnem žrebanju izžrebal tudi 5 (pet) rezervnih zmagovalcev.

Žrebanje: Vsi igralci sodelujejo v nagradni igri z veljavno registracijo.

Program za žrebanje izbere zmagovalce in rezervne zmagovalce s pritiskom na gumb v skladu z načelom naključnosti.

Žrebanje poteka med prijavami, ki so skladne s pravili nagradne igre, ki so veljavno registrirane v celotnem obdobju igre in niso izbrisane v času nagradne igre.

      4.6. Skupna pravila za ŽREBANJA

Rezervni zmagovalci nagrad bodo upravičeni do nagrad po vrstnem redu umika, če zmagovalec trenutne nagrade ali rezervni zmagovalec pred njimi iz kakršnega koli razloga ne spoštuje teh pravil igre; ali ne sprejme ali zavrne nagrade; ali je izključena; ali pa je zmagovalec ali rezervni zmagovalec pred njimi iz kakršnega koli razloga diskvalificiran. V primeru dodatnih težav določbe v zvezi z zmagovalci urejajo rezervne zmagovalce.

Organizator lahko izključi igralca, ki ne izpolnjuje nobenega pogoja, določenega v pravilih igre, do izročitve nagrade.

Organizator si pridržuje pravico, da izključi katerega koli igralca iz sedanjih in prihodnjih iger, ki deluje v nasprotju z duhom nagradne igre na podlagi točke 4.3.

Organizator lahko tudi izključi iz nagradne igre vsakega zmagovalca, ki ni dosegljiv v skladu s točkama 4.4 in 5.2 teh pravil igre.

Če dane nagrade ni mogoče izročiti niti rezervnim zmagovalcem dane nagrade (dnevno in zaključno), organizator nagrade ne bodo ponudili nekomu drugemu, ampak bo ta nagrada vrnjena organizatorju ali bo ostala pri organizatorju.

V celotnem obdobju igre je vsak igralec upravičen do samo ene nagrade izmed obeh vrst, ne glede na število prijav.

 

 

 

 1. Nagrade, obveščanje zmagovalcev, predaja nagrad

     5.1. nagrade

Med igro se izžrebajo naslednje nagrade – nagradni sklad:

Tedenske nagrade

Tedenska nagrada: darilna kartica MOL v vrednosti 100 evrov

V celotnem obdobju nagradne igre to nagrado dobi  10 igralcev tedensko, v celotnem obdobju igre torej skupaj 60 igralcev.

Tedenska nagrada: iPhone 12 - 128 GB v črni barvi v vrednosti 979 EUR

V celotnem obdobju igre to nagrado dobi 1 igralec tedensko, v celotnem obdobju igre torej skupaj 6 igralcev.

Zaključna nagrada

1 iPhone 12 - 128 GB v črni barvi

Na koncu igre se izžreba nagrada med vsemi registriranimi igralci.

Nagrade niso prenosljive in jih ni mogoče pretvoriti v denar.

Morebitne davke in prispevke, ki bodo zaračunani zmagovalcem, krije organizator, stroške, povezane s prejemom nagrad, pa zmagovalec (npr., vendar ne omejeno na stroške potovanja do kraja izročitve nagrade).

      5.2. obveščanje zmagovalcev

Zmagovalec bo v 10 dneh po potrditvi dobitka na e-poštni naslov, naveden med registracijo, prejel e-poštno obvestilo s sporočilom, da mora navesti domači naslov in telefonsko številko za namen predaje nagrade. Darilne kartice bodo dobitnikom poslane po običajni pošti, iPhoni pa bodo predani na bencinskem servisu MOL blizu naslova zmagovalca ali po pošti. Nato zmagovalec navede svoj naslov (potrditev podatkov) in telefonsko številko. Zmagovalec prejme opomnik za potrditev podatkov 5 dni po obvestilu, nato potrdi svoje podatke, kot je navedeno v obvestilu, in navede svoj naslov ter davčno številko v petnajstih (15) koledarskih dneh od prvega obvestila (obvestila o dobitku), sicer izgubi nagrado.

Podatke lahko igralec potrdi na spletni strani po prijavi v ''Moj profil'' na ''Moje nagrade'' z navedbo poštne številke, mesta, ulice, hišne številke, nadstropja/vrat in telefonske številke. Če igralec tega ne stori, se šteje, da je ''nedosegljiv'' in izgubi pravico do dane nagrade, rezervni zmagovalec v vrsti pa se šteje za zmagovalca, če izpolnjuje pogoje iz pravil igre.

Če se v tem obdobju zmagovalec ne odzove organizatorju ali je nedosegljiv ali ne sodeluje, organizator izroči nagrado rezervnemu zmagovalcu.

      5.3. način in pogoji prejemanja nagrad

Zmagovalec sodeluje z organizatorjem in izvajalcem pri predaji/prejemu nagrade.

Organizator izroči nagrado zmagovalcu v 60 dneh po žrebanju nagrad. Nagrade niso prenosljive in jih ni mogoče pretvoriti v denar ali drug popust.

Pogoj za prejem nagrad je preverjanje identitete zmagovalca. Če igralec ne more predložiti osebne izkaznice (ali potnega lista) ob predvidenem času predaje nagrade, izgubi pravico do nagrade. V tem primeru njegovo mesto zasede naslednji rezervni zmagovalec po vrstnem redu žrebanja. Nagrado lahko prevzame pravilno pooblaščen zastopnik. Zastopnik je lahko katera koli poslovno sposobna fizična oseba, ki pravico zastopanja in prejema potrdi s pooblastilom s polno dokazno vrednostjo, podpisanim s strani igralca in zastopnika, ter s pisnim sprejetjem politike zasebnosti. Obvezna formalna lastnost pooblastila je ime, priimek, davčna številka, naslov oseb, ki so v njem navedene, in podpis dveh prič.

Če v 15 (petnajstih) dneh po žrebanju zmagovalca ali katerega koli izmed rezervnih zmagovalcev ni mogoče dobiti na nobenem od kontaktov, ki so bili navedeni med registracijo, ali če pisno zavrnejo prejem nagrade, se njihova prijava šteje za neveljavno in njihovo mesto zasede rezervni zmagovalec - po vrstnem redu žrebanja.

 

Organizator bo v imenu in za račun nagrajencev obračunal in plačal davčni odtegljaj v višini 25% za prejete nagrade skladno z veljavno zakonodajo.

 

Prejemnik nagradne igre je seznanjen, da lahko prejem nagrade vpliva na letni obračun dohodnine.

 

Organizator in izvajalec ugotavljata, da po 23. juliju 2021 ne bo mogoče sprejemati nadaljnjih pritožb v zvezi z nagradno igro in nagradami.

 

 1. Pridržek pravic

Organizator si pridržuje pravico, da kadar koli med nagradno igro omejijo ali razširijo krog bencinskih servisov, ki pretvarjajo točke, navedene v Prilogi 1, in spremenijo pravila nagradne igre med igro po predhodnem obvestilu vsaj 24 ur pred spremembo.

Nagradna igra se lahko kadar koli pred iztekom obdobja iz točke 3 prekine zaradi višje sile (zlasti zaradi vojne, potresa, katastrofe, epidemije, stavke ali podobnih nepričakovanih dogodkov), vključno s primerom, da organizator ne more izvesti nagradne igre iz razlogov, na katere nima nadzora.

Organizator ne odgovarja za zadeve, ki izhajajo iz spremembe pravil nagradne igre, začasne prekinitve, prepovedi, začasne ustavitve ali prenehanja nagradne igre, organizator pa izključuje vsako odškodnino in nadomestilo v zvezi z neposredno ali posredno škodo in stroški, ki izhajajo iz od zgoraj navedenega, kar je igralec izrecno priznal glede svoje udeležbe v nagradni igri.

Če se med nagradno igro pojavi tehnična ali varnostna težava, ki onemogoča izvajanje ali ogroža zakonito izvajanje nagradne igre, si organizator pridržuje pravico do začasne ali trajne prekinitve nagradne igre.

Organizator si pridržuje pravico, da v primeru nepravične udeležbe ali zlorabe izključi iz nagradne igre vsakega igralca, ki stori to zlorabo.

 

 1. Informacije o nagradni igri

Pravila nagradne igre najdete v tiskani različici na bencinskih servisih MOL in INA Slovenija, ki sodelujejo v nagradni igri, in v elektronski obliki na spletni strani www.molnagradnaigra.si .

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z nagradno igro, se obrnite na službo za stranke v zvezi z nagradno igro med celotnim trajanjem nagradne igre, od ponedeljka do petka med 12.00 in 14.00 na telefonski številki 080 39 49 ali na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

 

 1. druge določbe

Organizator, njegove podružnice, lastniki, izvršni direktorji in zaposleni ne odgovarjajo za morebitne napake ali poškodbe nagrad, razen če izključitev odgovornosti ni prepovedana z izrecnimi določbami slovenske zakonodaje. Zmagovalec lahko uveljavi takšen zahtevek zoper ponudnika storitev/proizvajalca/distributerja nagrade v navedenem pravnem okviru.

Organizator si pridržuje pravico do sprememb nagrad in zamenjave z drugimi nagradami enake ali večje vrednosti. Organizator bo te podatke posredoval s spremembo teh pravil nagradne igre.

Organizator ne sme deliti nagrad, razen tistih, ki so navedene v teh pravilih nagradne igre, in ne razdeli več nagrad, kot je določeno v teh pravilih nagradne igre.

Organizator, izvajalec, njihove podružnice, partnerji, ki sodelujejo v tej igri, ter njihovi izvršni direktorji in zaposleni ne odgovarjajo za pojav tiskarskih napak v oglaševalskem gradivu, razen če izključitev odgovornosti ni prepovedana z izrecnimi določbami slovenske zakonodaje.

Organizator lahko v roku 10 delovnih dni od nagradne igre na spletni strani objavi imena zmagovalcev nagradne igre v skladu s pravili nagradne igre in politiko zasebnosti. V tem razkritju se prikaže ime zmagovalca (priimek in ime).

Igralec z ločeno izrecno privolitvijo sprejema, da ga lahko organizator fotografira ob predaji nagrade in po potrebi objavi ali predstavi fotografijo zmagovalca poleg lastnega imena in tudi vsebino medijskega intervjuja v zvezi z nagrado. Z udeležbo v nagradni igri zmagovalec sprejema, da lahko organizator kot nadzornik objavi avdio in video posnetke in fotografije v zvezi z igro, v celoti v skladu z zakonskimi zahtevami in s politiko zasebnosti na naslednjih platformah: spletna stran upravljavcev, platforme družbenih omrežij, tiskani in elektronski reklamni materiali, intranet.

Nagrade niso prenosljive, z njimi se ne sme trgovati in jih ni mogoče pretvoriti v denar ali drug popust.

Organizator in izvajalec ne morejo biti odgovorni v primeru zunanjih napadov in/ali okvar spletne strani ali strežnika, ki jo upravlja. Tako organizator in izvajalec zaradi napada in/ali okvare spletne strani, strežnika ali strežniškega omrežja, če igralci prejmejo napačna sistemska sporočila v zvezi z nagradami, statusom glede dobitka nagrade itd. ne nosita odgovornosti.

Organizator in izvajalec ne odgovarjata za okvaro spletne strani iz razlogov, na katere nimata nadzora, v obdobju, ko se slednje ne sme uporabljati ali uporabljati omejeno, vendar nemudoma sprejmeta vse potrebne ukrepe za razkritje vzroka okvare in ga po možnosti odpravita.

V primeru suma goljufije v zvezi s katerim koli igralcem si organizator pridržujejo pravico, da od igralca zahteva informacije za preiskavo primera, začasno izključitev ali popolno izključitev igralca in ustavitev predaje nagrad. Udeleženci ali igralci, ki ravnajo nepošteno, kot je določeno v tej točki, morajo povrniti škodo, povzročeno organizatorju in/ali izvajalcu v zvezi z nagradno igro.

Slovenska zakonodaja ureja ta pravila igre, slovenska sodišča pa so izključno pristojna za pravne spore v zvezi z udeležbo v nagradni igri. Organizator si pridržuje pravico, da kadar koli v upravičenih primerih spremeni pravila nagradne igre in o takšni spremembi udeležencem zagotovi ustrezne informacije.


Priloga 1 Seznam bencinskih servisov MOL in INA Slovenija, ki sodelujejo v igri.


Murska Sobota, 12. april 2021

MOL Slovenija d.o.o.

MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt.

 

 

 1. priloga št. - BENCINSKI SERVISI, KI SODELUJO V IGRI

 

Bencinski servis

Bencinski servis - Naslov in št. naslova

Poštna številka in mesto

300 BS Kidričevo

Tovarniška cesta 8a

2325 Kidričevo

301 BS Rogaška Slatina

Tržišče 12b

Rogaška Slatina

302 BS Celje 1

Kidričeva ulica 40

3000 Celje

303 BS Litija

Ljubljanska cesta 10b

1270 Litija

304 BS Kočevje Ljubljanska

Ljubljanska cesta 40

1330 Kočevje

305 BS Slovenska Bistrica

Ljubljanska cesta 91

2310 Slovenska Bistrica

306 BS MS Mala nova

Mala nova ulica 1

9000 Murska Sobota

307 BS Ribnica

Merharjeva ulica 13

1310 Ribnica

308 BS Celje Mariborska 1

Mariborska ulica 111

3000 Celje

309 BS Logatec

Tržaška 74a

1370 Logatec

310 BS MS Lendavska

Lendavska ulica 75

9000 Murska Sobota

314 BS Pince

Lendavska cesta 44a

9220 Lendava

315 BS Rožna Dolina

Ulica Angela Besednjaka 8a

5000 Nova Gorica

316 BS Kranj

Cesta Boštjana Hladnika 4

4000 Kranj

317 BS Tezno

Ptujska cesta 56

2000 Maribor

320 BS Radvanje

Streliška cesta 16a

2000 Maribor

321 BS Kozina

Bazoviška cesta 18

6240 Kozina

322 BS Gornja Radgona

Ljutomerska cesta 12

9250 Gornja Radgona

323 BS Hoče

Miklavška cesta 80

2311 Hoče

324 BS Novo mesto

Mirnopeška cesta 4

8000 Novo mesto

325 BS Sežana

Partizanska cesta 69b

6210 Sežana

326 BS Selnica ob Dravi

Mariborska cesta 10c

2352 Selnica ob Dravi

327 BS Lormanje

Lormanje 22d

2230 Lenart v Slov. Goricah

328 BS Celje Mariborska 2

Mariborska 128

3000 Celje

329 BS Slovenske Konjice

Liptovska cesta 32b

3210 Slovenske Konjice

330 BS Dramlje

Laze pri Dramljah 6b

3222 Dramlje

331 BS Mestinje

Mestinje 2a

3241 Podplat

332 BS MS Bakovska

Bakovska 31a

9000 Murska Sobota

333 BS Kočevje Reška

Reška cesta 25a

1330 Kočevje

334 BS Otiški Vrh

Otiški Vrh 52

2373 Šentjanž pri Dravogradu

335 BS Pobrežje

Ulica Veljka Vlahoviča 8

2000 Maribor

336 BS Prestranek

Reška cesta 18b

6258 Prestranek

337 BS Ljutomer

Kolodvorska ulica 2a

9240 Ljutomer

338 BS Šentilj

Mariborska cesta 6

2212 Šentilj v Slov. Goricah

339 BS Ptuj

Puhova ulica 19a

2250 Ptuj

340 BS Zasavje

Završje 30

1423 Dobovec

341 BS LJ Bratislavska

Bratislavska cesta 11

1000 Ljubljana

350 BS Šalovci

Šalovci 168a

9204 Šalovci

351 BS Hotiza

Ložič 1

9220 Lendava

352 BS Lenart

Kraigherjeva ulica 19

2230 Lenart v Slov. Goricah

353 BS Radlje ob Dravi

Mariborska cesta 60

2360 Radlje ob Dravi

354 BS Laško

Celjska cesta 2

3270 Laško

400 BS Miklavž

Ptujska cesta 135

2204 Miklavž na Dravskem polju

401 BS Drnovo

Velika vas pri Krškem 69

8273 Leskovec pri Krškem

402 BS Šmarje

Celjska cesta 55

3240 Šmarje pri Jelšah

403 BS Arclin

Arclin 101

3211 Škofja vas

405 BS Trbovlje

Vodenska cesta 28 A

1420 Trbovlje

406 BS Letuš

Letuš 11 D

3327 Šmartno ob Paki

407 BS Senožeti

Senožeti 93

1262 Dol pri Ljubljani

408 BS BTC

Letališka cesta 24

1000 Ljubljana

409 BS Rudnik

Premrlova ulica 10

1000 Ljubljana

410 BS Vodice

Škofjeloška cesta 14

1217 Vodice

411 BS Ajdovščina

Mirce 10

5270 Ajdovščina

 

×