Spletne strani MOL Slovenija d.o.o. uporabljajo piškotke (majhne datoteke podatkov, ki se izmenjujejo med strežnikom in stranko), kar omogoča boljšo izkušnjo pri uporabi spletne strani za obiskovalce in s tem boljše storitve, ki so jih deležni.
Zbiramo tudi anonimne statistične podatke z namenom izboljšanja funkcionalnosti in delovanja naše spletne strani.


Več na Politika zasebnosti
Facebook Youtube Linkedin Instagram

Filtriranje novic glede na datum:

Filtriranje novic glede na ključno besedo:

Vabljeni na novi bencinski servis MOL Tezno

Tretji bencinski servis MOL v Mariboru odprl svoja vrata

Potem, ko je podjetje MOL Slovenija v letu 2018 odprlo svoj prvi bencinski servis na Gorenjskem v Kranju in uspešno zaključilo prenovo Fresh Corner kotičkov že na večini lokacij bencinskih servisov MOL po vsej Sloveniji, svojo širitev nadaljuje tudi v letu 2019. Tokrat z odprtjem novega bencinskega servisa MOL Tezno, ki se je tako kot tretji bencinski servis MOL v Mariboru pridružil obstoječima bencinskima servisoma MOL Radvanje in MOL Pobrežje. Bencinski servis svojim strankam poleg goriv vrhunske kakovosti MOL EVO ter utekočinjenega naftnega plina nudi tudi celovito Fresh Corner ponudbo svežih jedi in odlične kave, trgovski del s široko paleto izdelkov in prijeten ambient Fresh Corner bara za udoben postanek na poti. Storitve novega bencinskega servisa vključujejo tudi avtomatsko avtopralnico. Strankam je na voljo tudi možnost točenja AdBlue tako za tovorna kot tudi osebna vozila, ponudbo za jeklene konjičke pa zaokrožujejo visoko kakovostna olja in maziva lastne blagovne znamke.

Bencinski servis MOL Maribor Tezno na Ptujski cesti 56 svojim gostom na 5.291 m2 nudi prijeten postanek na njihovih poteh. Nov bencinski servis obratuje vse od ponedeljka do petka od 5:00 do 22:00 ure, ob sobotah, nedeljah ter praznikih pa od 6:00 do 22:00 ure.

Ponudba za jeklene konjičke poleg goriv vrhunske kakovosti MOL EVO, ki jih odlikuje izjemna moč čiščenja motorjev in ohranjanja čistosti motorjev, vključuje tudi avtoplin in avtopralnico, v ponudbo pa je vključen tudi AdBlue, tako za tovorna kot za osebna vozila.

V prijetnem ambientu je gostom na voljo tudi trgovski del s široko paleto proizvodov, nov bencinski servis v Mariboru pa bo vključeval tudi barski del in Fresh Corner ponudbo, ki jo odlikuje svežina sproti pripravljenih jedi in napitkov. Fresh Corner koncept se postopno uvaja na vseh bencinskih servisih v Skupini MOL, v Sloveniji je gostom v različnem obsegu dostopen že na večini bencinskih servisov MOL. Gostom na novem bencinskem servisu so iz obsega ponudbe na voljo topli ali hladni sendviči, sproti pripravljeni iz svežih sestavin, sveže pečeni pekovski izdelki, solate, smoothiji, različne tople jedi od krompirčka, hot dogov, hamburgerjev do sveže iztisnjenih sokov in sladic. Kot drug pomemben člen Fresh Corner ponudbe pa je tu še odlična kava v baru ali kava za na pot, ki se  zmeraj pripravi s sveže mleto kavo in obogati s svežim mlekom.

Velik poudarek na bencinskih servisih MOL namenjajo zadovoljstvu svojih strank, za njihovo dobro počutje pa bo skrbela odlična ekipa sodelavcev, ki je gostom na voljo s svojo strokovnostjo in prijaznostjo.

V podjetju smo v lanskem letu za stranke uvedli tudi klub zvestobe, imenovan MOL FOR ME. V slednjem bodo obiskovalci novega bencinskega servisa MOL Tezno lahko koristili številne ugodnosti in z zbiranjem točk, določene izdelke prejemali tudi povsem brezplačno.

Ob otvoritvi novega bencinskega servisa MOL, smo v podjetju v skladu z našimi prizadevanji za trajnostni razvoj in družbeno odgovornost pomislili tudi na lokalno skupnost, in tako podarili donacijo za delovanje Sklada Vrtca Tezno.

Valerija Glavač, Direktorica MOL Slovenija d.o.o. je ob otvoritvi povedala:

»Izredno ponosni in veseli smo, da tokrat odpiramo že 48. bencinski servis MOL v Sloveniji. Od danes naprej so tako strankam v Mariboru, ki kakovost blagovne znamke MOL že dobro poznajo, na voljo že trije bencinski servisi MOL. Razširitev maloprodajne mreže je naš dolgoročni cilj, nov bencinski servis v Mariboru pa je pomemben mejnik pri izpolnjevanju naše vizije biti prva izbira kupcev, tudi s širšo dostopnostjo naše ponudbe. Hkrati smo že večino prodajnih mest v Sloveniji prenovili in jih obogatili s Fresh Corner ponudbo  svežih jedi in odlične kave, s prenovami pa bomo nadaljevali tudi v letošnjem letu. Prav kmalu bodo tako tudi stranke na bencinskem servisu MOL Radvanje, ki smo ga prenavljali v zadnjih mesecih, lahko uživale v Fresh Corner ponudbi.«

Pravila za sodelovanje v nagradni igri „Izberi sveže ” na BS MOL Kranj

1. člen (splošne določbe)

(1) Ta pravila določajo način izvedbe nagradne igre „IZBERI SVEŽE” (v nadaljevanju: nagradna igra).

(2) Organizator nagradne igre je AGENCIJA NOVELUS, d.o.o, Ulica heroja Nandeta 37, 2000 Maribor (v nadaljevanju producent).

(3) Pokrovitelj nagradne igre je MOL SLOVENIJA d.o.o., Lendavska ulica 24, 9000 Murska Sobota (v nadaljevanju pokrovitelj).

(4) Pravila nagradne igre so javno objavljena na spletni strani MOL Slovenija (https://mol.si/si/o-nas/za-medije/sporocila-za-javnost)

 

2. člen (trajanje nagradne igre)

Nagradna igra poteka od vključno 1. 10. 2018 do vključno 5. 10. 2018.

 

3. člen (pogoji sodelovanja)

  1. Sodelujejo lahko državljani Republike Slovenije, rezidenti Republike Slovenije in državljani držav članic Evropske unije, ki so starejši od 18 let. Če je nagrajenec mlajši od 18 let, ga mora zastopati oseba, starejša od 18 let, ki ima po zakonu in/ali na podlagi ustreznega pooblastila pravico, da zastopa omenjeno mladoletno osebo.
  2. Uslužbenci producenta ali pokrovitelja, ter njihovi najbližji sorodniki (vključno z zunajzakonskimi partnerji), kot tudi uslužbenci vseh, s producentom ali pokroviteljem povezanih pravnih oseb oziroma oseb, povezanih z omenjeno akcijo, ne morejo sodelovati v nagradni igri. Tudi vsi ostali, ki sodelujejo, ne smejo imeti nikakršne podpore s strani zgoraj omenjenih. Vsako takšno sodelovanje se šteje za neveljavno. Pravne osebe in s.p.-ji v nagradnih vprašanjih in objavah ne morejo sodelovati.
  3. Pogoj za sodelovanje je, da se sodelujoči strinjajo s pravili nagradne igre. Šteje se, da s sodelovanjem v nagradni igri sodelujoči pristane na vse pogoje in pravila v zvezi z nagradno igro.

 

4. člen (Sistemizacija nagradne igre ''IZBERI SVEŽE'')

  1. V nagradni igri z žrebanjem kroglic na
    a) Sodelovanje oz. žreb kroglic na BS MOL Hoče
    • o BS MOL Kranj, Cesta Boštjana Hladnika 4, 4000 Kranj lahko posamezniki sodelujejo v nagradni igri žrebanja kroglic. Vsak posameznik, ki je upravičen do sodelovanja, ima en (1) poskus žrebanja kroglic.
  2. Posameznik je upravičen do sodelovanja v nagradni igri oziroma do poskusa žrebanja v sledečih taksativno naštetih primerih:
    - Ob predložitvi računa, ki izkazuje nakup na istem bencinskem servisu MOL, kjer poteka žrebanje kroglic in ni starejši od 30 min.

 

5. člen (način sodelovanja v nagradni igri »IZBERI SVEŽE« z žrebanjem kroglic ob nakupu na bencinskih servisih BS MOL HOČE)

  1. V nagradni igri z žrebanjem kroglic na
    • BS MOL Hoče, Miklavška cesta 80, 2311 Hoče
    lahko posamezniki sodelujejo v nagradni igri žrebanja kroglic. Vsak posameznik, ki je upravičen do sodelovanja, ima en (1) poskus žrebanja kroglic.
  2. Posameznik je upravičen do sodelovanja v nagradni igri oziroma do poskusa žrebanja v sledečih taksativno naštetih primerih:
    • Ob predložitvi računa, ki izkazuje nakup na istem bencinskem servisu MOL, kjer poteka žrebanje kroglic in ni starejši od 30 min.
    • Z odgovorom na nagradno vprašanje dneva.
  3. Ko udeleženec izžreba kroglico, jo predloži promotorki na licu mesta, ta pa mu izroči nagrado, v kolikor je izžrebal kroglico, ki je dobitna. Dobitne kroglice so tiste, na katerih je nagradna jasno označena. Različne nagrade med seboj niso zamenljive, prav tako nagrade ne gre zamenjati za njeno vrednost v denarju.
  4. Udeležencem pri žrebu pomagajo promotorji na licu mesta, prav tako pa bodo podrobnosti o samem poteku žreba oz. navodila za slednjega objavljena na vidnem mestu na lokaciji žreba.

 

6. člen (nagrade)

  1. Nagradna igra ''IZBERI SVEŽE'' je nagradna igra v reklamne namene. Nagrade so razdeljene v 1 segment:
    • nagrade v nagradni igri z žrebanjem kroglic.
  2. Nagrade v nagradni igri z žrebanjem kroglic se delijo na več različnih tipov nagrad majhne vrednosti, katere nagrajenec prejme na licu mesta ali po pošti. Posameznik lahko izžreba prazno kroglico ali kroglico, katera vsebuje nagrado. Dobitnih kroglic je več tipov oziroma obstaja več različnih nagrad, med seboj niso zamenljive in ne obstaja možnost zamenjave dobitne kroglice oz. nagrade za gotovino. V kolikor posameznik izžreba rumeno kroglico, prejme kupon za super premium pranje. Nagrade je potrebno prevzeti na licu mesta.
  3. Nagrade v nagradni igri ''IZBERI SVEŽE'' niso prenosljive ali zamenljive.
  4. Nagrad nagradne igre ''IZBERI SVEŽE'' ni možno zamenjati za gotovino.
  5. Nagrajenci nagradne igre ''IZBERI SVEŽE'' krijejo vse stroške povezane s prevzemom nagrade (morebitne potne stroške ipd.).
  6. Producentova odločitev glede vseh zadev je dokončna in je ni moč spremeniti. Producent si pridržuje pravico, da z izločitvijo iz igre kaznuje vsak sum ali izvedbo goljufije v spletni igri.
  7. Dohodnino, vključno z akontacijo dohodnine za prejeto nagrado in morebitne druge dajatve, opredeljene v zakonodaji Republike Slovenije, krije in obračuna pokrovitelj nagradne igre. Prav tako se nagrajenci strinjajo in so seznanjeni s tem, da se lahko s prejemom nagrade uvrstijo v višji dohodninski razred. V tem primeru nosijo vso finančno odgovornost in posledice sami. Dobitek v nagradnih vprašanjih ali objavah je po točki 3. člena odstavka 105. ZDoh-2 obdavčen kot drugi dohodki, vendar le, če njegova vrednost presega 42 EUR (108. Člen ZDoh-2, Ur.l.RS, št. 117/2006). Akontacijo dohodnine sicer plača pokrovitelj.
  8. Nagradni sklad vsebuje naslednje nagrade:
    • Dišava za avto: 0.50 €
    • EVOX čistilo za vetrobransko steklo: 5,70 €
    • NAPITEK IZ AVTOMATA TO GO:1,80 € (49 kom.)
    • SENDVIČ PO IZBIRI: 3,10 € (61 kom.)
    • MASLENI ROGLJIČEK: 0,90 € (69 kom.)
    • PRANJE SUPER PREMIUM: 9,90 € (47 kom.)

 

7. člen (varstvo osebnih podatkov)

  1. Z izpolnjenim podatkom o naslovu elektorskega naslova, kot je to določeno v 3. odst. 4. člena teh pravil, sodelujoči izrecno potrjuje, da je v celoti seznanjen s temi pravili nagradne igre ter se z njimi izrecno strinja.
  2. Z izpolnjenim elektronskim naslovom sodelujoči izrecno soglaša z zbiranjem osebnih podatkov v namen nagradne igre. Z izpolnjenim elektronskim naslovom se sodelujoči izrecno strinjajo tudi z zbiranjem podatkov v marketinške namene in soglašajo, da se jim s strani Pokrovitelja, Producenta in s producentom povezanih oseb po pošti in drugih medijih (gsm, e-pošta) pošilja ankete, obvestila o svojih akcijah, novih izdelkih in nagradnih igrah. Vsakdo ima pravico kadarkoli zahtevati prenehanje obveščanja (v pisni obliki), in sicer tako, da na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. pošljejo elektronsko pošto s svojo telefonsko številko.
  3. Pokrovitelj, Producent in s producentom povezane osebe se zavezujejo, da bodo osebne podatke, zbrane v okviru te nagradne igre, varovali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) (Ur.l.RS, št. 94/2007-UPB1) in Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) (Ur.l.RS, št. 20/1998 s spremembami in dopolnitvami), ter da jih ne bodo posredovali tretjim osebam. Vsi sodelujoči v nagradnih vprašanjih in objavah soglašajo, da lahko organizator javno objavi njihovo ime in priimek v primeru prejema nagrade. ter da jih ne bodo posredovali tretjim osebam.

8. člen (reklamacije)

Vse morebitne reklamacije v zvezi z nagradno igro ter v zvezi z nagradami lahko pošljete na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali pokličete na številko 08/205 15 51.

 

9. člen (dodatne informacije o nagradni igri)

  1. Pogoje nagradne igre je potrebno tolmačiti v skladu s slovensko zakonodajo.
  2. Producent ima pravico umakniti, spremeniti ali dopolniti pravila sodelovanja v nagradni akciji, ki jo ustvarja.

 

Maribor, 01. 10. 2018

 

Dobrodošli na bencinskem servisu MOL v Kranju

V četrtek, 20. 9. 2018, je v Kranju svoja vrata uradno odprl že 47. bencinski servis MOL v Sloveniji in pozdravil svoje prve goste s pestrim dogajanjem ter lokalnim pridihom.

Bencinski servis MOL Kranj na Cesti Boštjana Hladnika 4, svojim strankam poleg goriv vrhunske kakovosti MOL EVO, nudi tudi celovito Fresh Corner ponudbo svežih jedi in odlične kave, trgovski del s široko paleto izdelkov in prijeten ambient Fresh Corner bara za udoben počitek na poti. Ponudbo za jeklene konjičke dopolnjujejo tudi avtomatska avtopralnica, visoko kakovostna olja in maziva lastne blagovne znamke ter možnost polnjenja utekočinjenega naftnega plina oziroma avtoplina, na lokaciji pa je na razpolago tudi hitra polnilna postaja za električna vozila (50 kW, AC/DC).

Zbrane obiskovalce sta na otvoritvi pozdravila direktorica podjetja MOL Slovenija Valerija Glavač in podžupan Mestne občine Kranj, gospod Boris Vehovec. V podjetju MOL Slovenija pa so kot družbeno odgovorno podjetje pomislili tudi na lokalno skupnost in ob priložnosti otvoritve naše nove pridobitve, podarili donacije Kranjskim vrtcem, Glasbeni šoli Piano Forte in Gasilsko reševalni službi Kranj.

Nekaj utrinkov iz slavnostne otvoritve bencinskega servisa MOL Kranj si lahko ogledate spodaj:

 

Bencinski servis MOL od danes naprej tudi v Kranju

  • MOL Slovenija odpira že svoj 47. bencinski servis v Sloveniji in prvega v Kranju
  • Nov bencinski servis svoje stranke pozdravlja tudi s Fresh Corner ponudbo sveže pripravljenih jedi in odlične kave
  • Bogato ponudbo dopolnjujejo avtomatska avtopralnica, možnost polnjenja utekočinjenega naftnega plina (avtoplina), goriva vrhunske kakovosti MOL EVO, trgovski del ter prijeten ambient barskega dela za udoben počitek na vseh poteh.

Kranj, september 2018; Podjetje MOL Slovenija d.o.o. nadaljuje s svojim strateškim razvojem in nadaljnjo širitvijo maloprodajne mreže. Svoja vrata danes tako odpira že 47. bencinski servis MOL v Sloveniji, tokrat prvič v Kranju. Bencinski servis bo svojim strankam poleg goriv vrhunske kakovosti MOL EVO nudil tudi celovito Fresh Corner ponudbo svežih jedi in odlične kave, trgovski del s široko paleto izdelkov in prijeten ambient Fresh Corner bara za udoben počitek na poti. Ponudbo za jeklene konjičke pa dopolnjujejo tudi avtomatska avtopralnica, visoko kakovostna olja in maziva lastne blagovne znamke ter možnost polnjenja utekočinjenega naftnega plina oziroma avtoplina, na lokaciji pa je na razpolago tudi hitra polnilna postaja za električna vozila (50 kW, AC/DC).

Bencinski servis MOL Kranj na Cesti Boštjana Hladnika 4, svojim gostom na 3.643 m2 nudi prijeten postanek na njihovih poteh. Na bencinskih servisih MOL veliko pozornosti posvečajo zadovoljstvu strank. Prijazna postrežba in visoko kakovostni proizvodi, med najpomembnejšimi goriva razvita v Skupini MOL, so gotovo razlog za zvestobo strank. Goriva MOL EVO odlikuje izjemna moč čiščenja motorjev in ohranjanja čistosti motorjev.

Na točilni ploščadi novega bencinskega servisa MOL je gostom na voljo kar 8 točilnih mest za goriva MOL EVO ter 2 točilni mesti za avtoplin. Bencinski servis MOL Kranj bo med tednom odprt od 06:00 do 22:00, ob nedeljah in praznikih pa od 08:00 do 20:00. Za dobro počutje na novem prodajnem mestu MOL bo skrbela tudi odlična ekipa sodelavcev, ki bo gostom na voljo s svojo strokovnostjo in prijaznostjo ter bogata Fresh Corner ponudba okusnih sveže pripravljenih jedi in odlične kave.

JUNAKI LOKALNIH SKUPNOSTI

Projekt korporativnega prostovoljstva v MOL Slovenija

  • Skupina MOL je tudi letos objavila natečaj za najboljše ideje za prostovoljstvo zaposlenih v okviru tako imenovanega korporativnega prostovoljstva.
  • Projekt korporativnega prostovoljstva si prizadeva prepoznati potrebe lokalnih skupnosti v katerih deluje Skupina MOL in spodbuja motivacijo ter timski duh med sodelavci.
  • Sodelavci MOL Slovenija so v natečaj posredovali 7 idej katerih namen je pomoč lokalnim skupnostim in tako sodelujejo v različnih prostovoljnih iniciativah.

Natečaj za najboljše prostovoljske ideje zaposlenih je bil v Skupini MOL objavljen tudi letos. Njegov namen je prepoznati potrebe lokalnih skupnosti v katerih deluje Skupina MOL in jim preko različnih prostovoljnih iniciativ kar najbolje pomagati. Preko natečaja imajo zaposleni Skupine MOL izjemno priložnost sami predlagati prostovoljne projekte in postati junaki svojih lokalnih skupnosti.

V letošnjem natečaju Skupine MOL so zaposleni v natečaj predlagali 136 idej, komisija v Skupini MOL pa je izbrala 49 projektov za izvedbo, od tega kar 7 v Sloveniji.  Namen programa korporativnega prostovoljstva v Skupini MOL je spodbuditi in motivirati sodelavce, hkrati pa prisluhniti in pomagati lokalnim skupnostim na področjih kjer deluje Skupina MOL ter tako z njimi stkati še močnejše vezi.

Korporativno prostovoljstvo obsega programe v katerih zaposleni v podjetjih posvetijo svoj čas za dobrobit lokalnih skupnosti in organizacij, podjetja pa tovrstne projekte podpirajo z različnimi programi in iniciativami. Korporativno prostovoljstvo ima v MOL Slovenija že dolgo tradicijo, podjetje namreč prostovoljske projekte zaposlenih spodbuja na različne načine. Udeležbo zaposlenih na krvodajalskih akcijah nagrajuje z dodatnim dnem letnega dopusta, ob številnih priložnostih pa je prostovoljne iniciative zaposlenih nadgradilo tudi z donacijami podjetja. Sodelovanje v natečaju Skupine MOL je tovrstne projekte zbralo pod enotni program, kjer lahko zaposleni svoje iniciative izvajajo s finančno podporo Skupine MOL in v odlični ekipi sodelavcev, del svojega delovnega časa posvetijo prostovoljnemu delu.

Natečaj zaposlenim omogoča, da sami določijo kje in kako bo Skupina MOL podprla lokalne skupnosti ter na ta način poveča tudi motivacijo ter zavzetost zaposlenih. Navsezadnje pa natečaj Skupini MOL omogoča tudi, da stke dragocene vezi z veliko novimi lokalnimi interesnimi skupinami in organizacijami, saj zaposleni sami najbolj poznajo svoje lokalne skupnosti in potrebe le-teh.

V podjetju MOL Slovenija se tako izvajajo zelo raznoliki prostovoljski projekti. Prostovoljci iz ekipe MOL Slovenija so sodelovali na poletnem taboru za otroke v organizaciji Društva Bumerang sreče ter na taboru preživetja v naravi za otroke, na Domačiji Šprinc pa so pomagali pri ureditvi okolice in vrta. Podjetje bo sodelovalo z Dnevnim centrom za otroke in mladostnike Kekec iz Murske Sobote, kjer bodo zaposleni MOL Slovenija nudili učno pomoč in organizirali otroške delavnice za otroke. V okviru natečaja pa MOL prostovoljci načrtujejo tudi sodelovanje v šolskem učnem podjetju, kjer bodo dijakom pomagali z nasveti iz resničnega poslovnega sveta.

Valerija Glavač, direktorica podjetja MOL Slovenija je ob tem povedala: »Kljub številnim prostovoljskim projektom, ki smo jih v preteklosti v podjetju MOL Slovenija že izvajali, smo tokrat še posebej veseli in ponosni, da naše ideje in projekte izvajamo v okviru celovitega programa korporativnega prostovoljstva Skupine MOL.  Podpora podjetja prostovoljskim iniciativam zaposlenih je ključnega pomena, pa naj bo to z obsegom delovnega časa, ki ga imajo zaposleni na voljo za prostovoljne aktivnosti ali pa s finančno podporo projektom. Razvoj programov korporativnega prostovoljstva predstavlja doprinos tako lokalnim skupnostim, zaposlenim, kakor tudi podjetju samemu. Ponosna in hvaležna sem  vsem sodelavcem in sodelavkam, ki sodelujejo v projektih prostovoljstva, prepoznavajo potrebe ljudi in organizacij v svojih lokalnih skupnostih ter na ta način vsak po svoji moči prispevajo za dobrobit lokalnih skupnosti v katerih delujemo.«

Pravila za sodelovanje v nagradni igri „Izberi sveže ” na BS MOL HOČE

1. člen (splošne določbe)

(1) Ta pravila določajo način izvedbe nagradne igre „IZBERI SVEŽE” (v nadaljevanju: nagradna igra).

(2) Organizator nagradne igre je AGENCIJA NOVELUS, d.o.o, Ulica heroja Nandeta 37, 2000 Maribor (v nadaljevanju producent).

(3) Pokrovitelj nagradne igre je MOL SLOVENIJA d.o.o., Lendavska ulica 24, 9000 Murska Sobota (v nadaljevanju pokrovitelj).

(4) Pravila nagradne igre so javno objavljena na spletni strani MOL Slovenija (https://mol.si/si/o-nas/za-medije/sporocila-za-javnost)

 

2. člen (trajanje nagradne igre)

Nagradna igra poteka od vključno 30. 7. 2018 do vključno 3. 8. 2018.

 

3. člen (pogoji sodelovanja)

  1. Sodelujejo lahko državljani Republike Slovenije, rezidenti Republike Slovenije in državljani držav članic Evropske unije, ki so starejši od 18 let. Če je nagrajenec mlajši od 18 let, ga mora zastopati oseba, starejša od 18 let, ki ima po zakonu in/ali na podlagi ustreznega pooblastila pravico, da zastopa omenjeno mladoletno osebo.
  2. Uslužbenci producenta ali pokrovitelja, ter njihovi najbližji sorodniki (vključno z zunajzakonskimi partnerji), kot tudi uslužbenci vseh, s producentom ali pokroviteljem povezanih pravnih oseb oziroma oseb, povezanih z omenjeno akcijo, ne morejo sodelovati v nagradni igri. Tudi vsi ostali, ki sodelujejo, ne smejo imeti nikakršne podpore s strani zgoraj omenjenih. Vsako takšno sodelovanje se šteje za neveljavno. Pravne osebe in s.p.-ji v nagradnih vprašanjih in objavah ne morejo sodelovati.
  3. Pogoj za sodelovanje je, da se sodelujoči strinjajo s pravili nagradne igre. Šteje se, da s sodelovanjem v nagradni igri sodelujoči pristane na vse pogoje in pravila v zvezi z nagradno igro.

 

4. člen (Sistemizacija nagradne igre ''IZBERI SVEŽE'')

  1. V času trajanja nagradne igre je v nagradni igri mogoče sodelovati preko naslednjega kanala:
    a) Sodelovanje oz. žreb kroglic na BS MOL Hoče
    • BS MOL Hoče, Miklavška cesta 80, 2311 Hoče
  2. Nagradno igro lahko po nagradah delimo na en segment:
    - Nagradna igra z žrebanjem kroglic.

 

5. člen (način sodelovanja v nagradni igri »IZBERI SVEŽE« z žrebanjem kroglic ob nakupu na bencinskih servisih BS MOL HOČE)

  1. V nagradni igri z žrebanjem kroglic na
    • BS MOL Hoče, Miklavška cesta 80, 2311 Hoče
    lahko posamezniki sodelujejo v nagradni igri žrebanja kroglic. Vsak posameznik, ki je upravičen do sodelovanja, ima en (1) poskus žrebanja kroglic.
  2. Posameznik je upravičen do sodelovanja v nagradni igri oziroma do poskusa žrebanja v sledečih taksativno naštetih primerih:
    • Ob predložitvi računa, ki izkazuje nakup na istem bencinskem servisu MOL, kjer poteka žrebanje kroglic in ni starejši od 30 min.
    • Z odgovorom na nagradno vprašanje dneva.
  3. Ko udeleženec izžreba kroglico, jo predloži promotorki na licu mesta, ta pa mu izroči nagrado, v kolikor je izžrebal kroglico, ki je dobitna. Dobitne kroglice so tiste, na katerih je nagradna jasno označena. Različne nagrade med seboj niso zamenljive, prav tako nagrade ne gre zamenjati za njeno vrednost v denarju. V primeru, da izžreba nagradni bon, nagrajenec pusti podatke in mu bon po pošti dostavi MOL Slovenija d.o.o.
  4. Udeležencem pri žrebu pomagajo promotorji na licu mesta, prav tako pa bodo podrobnosti o samem poteku žreba oz. navodila za slednjega objavljena na vidnem mestu na lokaciji žreba.

 

6. člen (nagrade)

  1. Nagradna igra ''IZBERI SVEŽE'' je nagradna igra v reklamne namene. Nagrade so razdeljene v 1 segment:
    • nagrade v nagradni igri z žrebanjem kroglic.
  2. Nagrade v nagradni igri z žrebanjem kroglic se delijo na več različnih tipov nagrad majhne vrednosti, katere nagrajenec prejme na licu mesta ali po pošti. Posameznik lahko izžreba prazno kroglico ali kroglico, katera vsebuje nagrado. Dobitnih kroglic je več tipov oziroma obstaja več različnih nagrad, med seboj niso zamenljive in ne obstaja možnost zamenjave dobitne kroglice oz. nagrade za gotovino. Razen bona, je nagrade potrebno prevzeti na licu mesta.
  3. Nagrade v nagradni igri ''IZBERI SVEŽE'' niso prenosljive ali zamenljive.
  4. Nagrad nagradne igre ''IZBERI SVEŽE'' ni možno zamenjati za gotovino.
  5. Nagrajenci nagradne igre ''IZBERI SVEŽE'' krijejo vse stroške povezane s prevzemom nagrade (morebitne potne stroške ipd.).
  6. Producentova odločitev glede vseh zadev je dokončna in je ni moč spremeniti. Producent si pridržuje pravico, da z izločitvijo iz igre kaznuje vsak sum ali izvedbo goljufije v spletni igri.
  7. Dohodnino, vključno z akontacijo dohodnine za prejeto nagrado in morebitne druge dajatve, opredeljene v zakonodaji Republike Slovenije, krije in obračuna pokrovitelj nagradne igre. Prav tako se nagrajenci strinjajo in so seznanjeni s tem, da se lahko s prejemom nagrade uvrstijo v višji dohodninski razred. V tem primeru nosijo vso finančno odgovornost in posledice sami. Dobitek v nagradnih vprašanjih ali objavah je po točki 3. člena odstavka 105. ZDoh-2 obdavčen kot drugi dohodki, vendar le, če njegova vrednost presega 42 EUR (108. Člen ZDoh-2, Ur.l.RS, št. 117/2006). Akontacijo dohodnine sicer plača pokrovitelj.
  8. Nagradni sklad vsebuje naslednje nagrade:
    • Dišava za avto: 0.50 €
    • EVOX čistilo za vetrobransko steklo: 5,70 €
    • BON v vrednosti 10 €.

 

7. člen (varstvo osebnih podatkov)

  1. Z izpolnjenim podatkom o naslovu elektorskega naslova, kot je to določeno v 3. odst. 4. člena teh pravil, sodelujoči izrecno potrjuje, da je v celoti seznanjen s temi pravili nagradne igre ter se z njimi izrecno strinja.
  2. Z izpolnjenim elektronskim naslovom sodelujoči izrecno soglaša z zbiranjem osebnih podatkov v namen nagradne igre. Z izpolnjenim elektronskim naslovom se sodelujoči izrecno strinjajo tudi z zbiranjem podatkov v marketinške namene in soglašajo, da se jim s strani Pokrovitelja, Producenta in s producentom povezanih oseb po pošti in drugih medijih (gsm, e-pošta) pošilja ankete, obvestila o svojih akcijah, novih izdelkih in nagradnih igrah. Vsakdo ima pravico kadarkoli zahtevati prenehanje obveščanja (v pisni obliki), in sicer tako, da na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. pošljejo elektronsko pošto s svojo telefonsko številko.
  3. Pokrovitelj, Producent in s producentom povezane osebe se zavezujejo, da bodo osebne podatke, zbrane v okviru te nagradne igre, varovali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) (Ur.l.RS, št. 94/2007-UPB1) in Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) (Ur.l.RS, št. 20/1998 s spremembami in dopolnitvami), ter da jih ne bodo posredovali tretjim osebam. Vsi sodelujoči v nagradnih vprašanjih in objavah soglašajo, da lahko organizator javno objavi njihovo ime in priimek v primeru prejema nagrade. ter da jih ne bodo posredovali tretjim osebam.

8. člen (reklamacije)

Vse morebitne reklamacije v zvezi z nagradno igro ter v zvezi z nagradami lahko pošljete na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali pokličete na številko 08/205 15 51.

 

9. člen (dodatne informacije o nagradni igri)

  1. Pogoje nagradne igre je potrebno tolmačiti v skladu s slovensko zakonodajo.
  2. Producent ima pravico umakniti, spremeniti ali dopolniti pravila sodelovanja v nagradni akciji, ki jo ustvarja.

 

Maribor, 30. 7. 2018

 

MOL Slovenija tudi letos z bonitetno oceno odličnosti

Podjetje MOL Slovenija se že drugo leto zapored uvršča v najvišji bonitetni razred odličnosti AAA po mednarodno priznanih kriterijih poslovno analitične hiše Bisnode, strateškim partnerjem družbe Dun & Bradstreet katere svetovna mreža obsega podatke iz več kot 265 milijonov podjetij v 240 državah.

Oceno bonitetne odličnosti bonitetne hiše podajo na osnovi različnih kriterijev ocenjevanja bonitete podjetja skozi daljše preteklo in sedanje obdobje. Tako so v ocenjevanje vključeni kriteriji kot so plačilna in kreditna sposobnost, zadolženost, dobičkonosnost in ostali kriteriji tveganja poslovanja s podjetjem. Najvišja ocena bonitetne odličnosti tako predstavlja najbolj zanesljivo, kredibilno in nizko tvegano podjetje za sodelovanje s poslovnimi partnerji – dobavitelji, kupci, zavarovalnicami, bankami in ostalimi poslovnimi partnerji.

V Sloveniji je v letu 2018 med več kot 171 tisoč registriranimi podjetji bonitetno odličnost doseglo zgolj 15.749 podjetij. Bonitetna odličnost je potrditev dosežkov podjetja in zagotovilo strankam ter poslovnim partnerjem o uspehu, verodostojnosti in zanesljivosti podjetja, MOL Slovenija pa se tako uvršča med 9.2% najbolj zanesljivih poslovnih subjektov v Sloveniji.

Pravila za sodelovanje v nagradni igri „Izberi sveže ” na BS MOL Pobrežje in BS MOL Lormanje ter BS MOL Mestinje

1. člen (splošne določbe)

(1) Ta pravila določajo način izvedbe nagradne igre „IZBERI SVEŽE” (v nadaljevanju: nagradna igra).

(2) Organizator nagradne igre je AGENCIJA NOVELUS, d.o.o, Ulica heroja Nandeta 37, 2000 Maribor (v nadaljevanju producent).

(3) Pokrovitelj nagradne igre je MOL SLOVENIJA d.o.o., Lendavska ulica 24, 9000 Murska Sobota (v nadaljevanju pokrovitelj).

(4) Pravila nagradne igre so javno objavljena na spletni strani MOL Slovenija (https://mol.si/si/o-nas/za-medije/sporocila-za-javnost)

 

2. člen (trajanje nagradne igre)

Nagradna igra poteka od vključno 16. 5. 2018 do vključno 20. 5. 2018.

 

3. člen (pogoji sodelovanja)

  1. Sodelujejo lahko državljani Republike Slovenije, rezidenti Republike Slovenije in državljani držav članic Evropske unije, ki so starejši od 18 let. Če je nagrajenec mlajši od 18 let, ga mora zastopati oseba, starejša od 18 let, ki ima po zakonu in/ali na podlagi ustreznega pooblastila pravico, da zastopa omenjeno mladoletno osebo.
  2. Uslužbenci producenta ali pokrovitelja, ter njihovi najbližji sorodniki (vključno z zunajzakonskimi partnerji), kot tudi uslužbenci vseh, s producentom ali pokroviteljem povezanih pravnih oseb oziroma oseb, povezanih z omenjeno akcijo, ne morejo sodelovati v nagradni igri. Tudi vsi ostali, ki sodelujejo, ne smejo imeti nikakršne podpore s strani zgoraj omenjenih. Vsako takšno sodelovanje se šteje za neveljavno. Pravne osebe in s.p.-ji v nagradnih vprašanjih in objavah ne morejo sodelovati.
  3. Pogoj za sodelovanje je, da se sodelujoči strinjajo s pravili nagradne igre. Šteje se, da s sodelovanjem v nagradni igri sodelujoči pristane na vse pogoje in pravila v zvezi z nagradno igro.

 

4. člen (Sistemizacija nagradne igre ''IZBERI SVEŽE'')

  1. V času trajanja nagradne igre je v nagradni igri mogoče sodelovati preko naslednjega kanala:
    a) Sodelovanje oz. žreb kroglic na 3 bencinskih servisih in sicer:
    • MOL Lormanje, Lormanje 22d, 2230 Lenart v Slov. Goricah
    • MOL Mestinje, MESTINJE 2 A, 3241 Podplat
    • MOL Pobrežje, Ulica Veljka Vlahovića 8, 2000 Maribor
  2. Nagradno igro lahko po nagradah delimo na en segment:
    - Nagradna igra z žrebanjem kroglic.

 

5. člen (način sodelovanja v nagradni igri »IZBERI SVEŽE« z žrebanjem kroglic ob nakupu na bencinskih servisih MOL Lormanje, MOL Mestinje, MOL Pobrežje)

  1. V nagradni igri z žrebanjem kroglic na
    • MOL Lormanje, Lormanje 22d, 2230 Lenart v Slov. Goricah
    • MOL Mestinje, MESTINJE 2 A, 3241 Podplat
    • MOL Pobrežje, Ulica Veljka Vlahovića 8, 2000 Maribor
    lahko posamezniki sodelujejo v nagradni igri žrebanja kroglic. Vsak posameznik, ki je upravičen do sodelovanja, ima en (1) poskus žrebanja kroglic.
  2. Posameznik je upravičen do sodelovanja v nagradni igri oziroma do poskusa žrebanja v sledečih taksativno naštetih primerih:
    • Ob predložitvi računa, ki izkazuje nakup na istem bencinskem servisu MOL, kjer poteka žrebanje kroglic in ni starejši od 30 min.
    • Z odgovorom na nagradno vprašanje dneva.
  3. Ko udeleženec izžreba kroglico, jo predloži promotorki na licu mesta, ta pa mu izroči nagrado, v kolikor je izžrebal kroglico, ki je dobitna. Dobitne kroglice so tiste, na katerih je nagradna jasno označena. Različne nagrade med seboj niso zamenljive, prav tako nagrade ne gre zamenjati za njeno vrednost v denarju. V primeru, da izžreba nagradni bon, nagrajenec pusti podatke in mu bon po pošti dostavi MOL Slovenija d.o.o.
  4. Udeležencem pri žrebu pomagajo promotorji na licu mesta, prav tako pa bodo podrobnosti o samem poteku žreba oz. navodila za slednjega objavljena na vidnem mestu na lokaciji žreba.

 

6. člen (nagrade)

  1. Nagradna igra ''IZBERI SVEŽE'' je nagradna igra v reklamne namene. Nagrade so razdeljene v 1 segment:
    • nagrade v nagradni igri z žrebanjem kroglic.
  2. Nagrade v nagradni igri z žrebanjem kroglic se delijo na več različnih tipov nagrad majhne vrednosti, katere nagrajenec prejme na licu mesta ali po pošti. Posameznik lahko izžreba prazno kroglico ali kroglico, katera vsebuje nagrado. Dobitnih kroglic je več tipov oziroma obstaja več različnih nagrad, med seboj niso zamenljive in ne obstaja možnost zamenjave dobitne kroglice oz. nagrade za gotovino. Razen bona, je nagrade potrebno prevzeti na licu mesta.
  3. Nagrade v nagradni igri ''IZBERI SVEŽE'' niso prenosljive ali zamenljive.
  4. Nagrad nagradne igre ''IZBERI SVEŽE'' ni možno zamenjati za gotovino.
  5. Nagrajenci nagradne igre ''IZBERI SVEŽE'' krijejo vse stroške povezane s prevzemom nagrade (morebitne potne stroške ipd.).
  6. Producentova odločitev glede vseh zadev je dokončna in je ni moč spremeniti. Producent si pridržuje pravico, da z izločitvijo iz igre kaznuje vsak sum ali izvedbo goljufije v spletni igri.
  7. Dohodnino, vključno z akontacijo dohodnine za prejeto nagrado in morebitne druge dajatve, opredeljene v zakonodaji Republike Slovenije, krije in obračuna pokrovitelj nagradne igre. Prav tako se nagrajenci strinjajo in so seznanjeni s tem, da se lahko s prejemom nagrade uvrstijo v višji dohodninski razred. V tem primeru nosijo vso finančno odgovornost in posledice sami. Dobitek v nagradnih vprašanjih ali objavah je po točki 3. člena odstavka 105. ZDoh-2 obdavčen kot drugi dohodki, vendar le, če njegova vrednost presega 42 EUR (108. Člen ZDoh-2, Ur.l.RS, št. 117/2006). Akontacijo dohodnine sicer plača pokrovitelj.
  8. Nagradni sklad vsebuje naslednje nagrade:
    • Dišava za avto: 0.50 €
    • EVOX čistilo za vetrobransko steklo: 5,70 €
    • (samo BS MOL Pobrežje) pranje avtomobila PRESTIGE in ŽETON ZA SESANJE. (v vrednosti 8,90 € in 1,50 €).
    • BON v vrednosti 10 €.

 

7. člen (varstvo osebnih podatkov)

  1. Z izpolnjenim podatkom o naslovu elektorskega naslova, kot je to določeno v 3. odst. 4. člena teh pravil, sodelujoči izrecno potrjuje, da je v celoti seznanjen s temi pravili nagradne igre ter se z njimi izrecno strinja.
  2. Z izpolnjenim elektronskim naslovom sodelujoči izrecno soglaša z zbiranjem osebnih podatkov v namen nagradne igre. Z izpolnjenim elektronskim naslovom se sodelujoči izrecno strinjajo tudi z zbiranjem podatkov v marketinške namene in soglašajo, da se jim s strani Pokrovitelja, Producenta in s producentom povezanih oseb po pošti in drugih medijih (gsm, e-pošta) pošilja ankete, obvestila o svojih akcijah, novih izdelkih in nagradnih igrah. Vsakdo ima pravico kadarkoli zahtevati prenehanje obveščanja (v pisni obliki), in sicer tako, da na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. pošljejo elektronsko pošto s svojo telefonsko številko.
  3. Pokrovitelj, Producent in s producentom povezane osebe se zavezujejo, da bodo osebne podatke, zbrane v okviru te nagradne igre, varovali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) (Ur.l.RS, št. 94/2007-UPB1) in Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) (Ur.l.RS, št. 20/1998 s spremembami in dopolnitvami), ter da jih ne bodo posredovali tretjim osebam. Vsi sodelujoči v nagradnih vprašanjih in objavah soglašajo, da lahko organizator javno objavi njihovo ime in priimek v primeru prejema nagrade. ter da jih ne bodo posredovali tretjim osebam.

8. člen (reklamacije)

Vse morebitne reklamacije v zvezi z nagradno igro ter v zvezi z nagradami lahko pošljete na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali pokličete na številko 08/205 15 51.

 

9. člen (dodatne informacije o nagradni igri)

  1. Pogoje nagradne igre je potrebno tolmačiti v skladu s slovensko zakonodajo.
  2. Producent ima pravico umakniti, spremeniti ali dopolniti pravila sodelovanja v nagradni akciji, ki jo ustvarja.

 

Maribor, 16. 5. 2018

 

Pravila za sodelovanje v nagradni igri "Izberi sveže" na BS MOL Kozina in BS MOL Zasavje

1. člen (splošne določbe)

(1) Ta pravila določajo način izvedbe nagradne igre „IZBERI SVEŽE” (v nadaljevanju: nagradna igra).

(2) Organizator nagradne igre je AGENCIJA NOVELUS, d.o.o, Ulica heroja Nandeta 37, 2000 Maribor (v nadaljevanju producent).

(3) Pokrovitelj nagradne igre je MOL SLOVENIJA d.o.o., Lendavska ulica 24, 9000 Murska Sobota (v nadaljevanju pokrovitelj).

(4) Pravila nagradne igre so javno objavljena na spletni strani MOL Slovenija (https://mol.si/si/o-nas/za-medije/sporocila-za-javnost)

 

2. člen (trajanje nagradne igre)

Nagradna igra poteka od vključno 3. 4. 2018 do vključno 7. 4. 2018.

 

3. člen (pogoji sodelovanja)

  1. Sodelujejo lahko državljani Republike Slovenije, rezidenti Republike Slovenije in državljani držav članic Evropske unije, ki so starejši od 18 let. Če je nagrajenec mlajši od 18 let, ga mora zastopati oseba, starejša od 18 let, ki ima po zakonu in/ali na podlagi ustreznega pooblastila pravico, da zastopa omenjeno mladoletno osebo.
  2. Uslužbenci producenta ali pokrovitelja, ter njihovi najbližji sorodniki (vključno z zunajzakonskimi partnerji), kot tudi uslužbenci vseh, s producentom ali pokroviteljem povezanih pravnih oseb oziroma oseb, povezanih z omenjeno akcijo, ne morejo sodelovati v nagradni igri. Tudi vsi ostali, ki sodelujejo, ne smejo imeti nikakršne podpore s strani zgoraj omenjenih. Vsako takšno sodelovanje se šteje za neveljavno. Pravne osebe in s.p.-ji v nagradnih vprašanjih in objavah ne morejo sodelovati.
  3. Pogoj za sodelovanje je, da se sodelujoči strinjajo s pravili nagradne igre. Šteje se, da s sodelovanjem v nagradni igri sodelujoči pristane na vse pogoje in pravila v zvezi z nagradno igro.

 

4. člen (Sistemizacija nagradne igre ''IZBERI SVEŽE'')

  1. V času trajanja nagradne igre je v nagradni igri mogoče sodelovati preko naslednjega kanala:
    a) Sodelovanje oz. žreb kroglic na 2 bencinskih servisih in sicer:
    • BS Zasavje, Završje 30, 1423 Dobovec
    • BS Kozina, Bazoviška cesta 18, 6240 Kozina
  2. Nagradno igro lahko po nagradah delimo na en segment:
    - Nagradna igra z žrebanjem kroglic.

 

5. člen (način sodelovanja v nagradni igri »IZBERI SVEŽE« z žrebanjem kroglic ob nakupu na bencinskih servisih BS MOL Kozina in BS MOL Zasavje)

  1. nagradni igri z žrebanjem kroglic na BS Zasavje, Završje 30, 1423 Dobovec in BS Kozina, Bazoviška cesta 18, 6240 Kozina
  2. lahko posamezniki sodelujejo v nagradni igri žrebanja kroglic. Vsak posameznik, ki je upravičen do sodelovanja, ima en (1) poskus žrebanja kroglic.
  3. Posameznik je upravičen do sodelovanja v nagradni igri oziroma do poskusa žrebanja v sledečih taksativno naštetih primerih:
    • Ob predložitvi računa, ki izkazuje nakup na istem bencinskem servisu MOL, kjer poteka žrebanje kroglic in ni starejši od 30 min.
    • Z odgovorom na nagradno vprašanje dneva.
  4. Ko udeleženec izžreba kroglico, jo predloži promotorki na licu mesta, ta pa mu izroči nagrado, v kolikor je izžrebal kroglico, ki je dobitna. Dobitne kroglice so tiste, na katerih je nagradna jasno označena. Različne nagrade med seboj niso zamenljive, prav tako nagrade ne gre zamenjati za njeno vrednost v denarju. V primeru, da izžreba nagradni bon, nagrajenec pusti podatke in mu bon po pošti dostavi MOL Slovenija d.o.o.
  5. Udeležencem pri žrebu pomagajo promotorji na licu mesta, prav tako pa bodo podrobnosti o samem poteku žreba oz. navodila za slednjega objavljena na vidnem mestu na lokaciji žreba.

 

6. člen (nagrade)

  1. Nagradna igra ''IZBERI SVEŽE'' je nagradna igra v reklamne namene. Nagrade so razdeljene v 1 segment:
    • nagrade v nagradni igri z žrebanjem kroglic.
  2. Nagrade v nagradni igri z žrebanjem kroglic se delijo na več različnih tipov nagrad majhne vrednosti, katere nagrajenec prejme na licu mesta ali po pošti. Posameznik lahko izžreba prazno kroglico ali kroglico, katera vsebuje nagrado. Dobitnih kroglic je več tipov oziroma obstaja več različnih nagrad, med seboj niso zamenljive in ne obstaja možnost zamenjave dobitne kroglice oz. nagrade za gotovino. Nagrade je potrebno prevzeti na licu mesta.
  3. Nagrade v nagradni igri ''IZBERI SVEŽE'' niso prenosljive ali zamenljive.
  4. Nagrad nagradne igre ''IZBERI SVEŽE'' ni možno zamenjati za gotovino.
  5. Nagrajenci nagradne igre ''IZBERI SVEŽE'' krijejo vse stroške povezane s prevzemom nagrade (morebitne potne stroške ipd.).
  6. Producentova odločitev glede vseh zadev je dokončna in je ni moč spremeniti. Producent si pridržuje pravico, da z izločitvijo iz igre kaznuje vsak sum ali izvedbo goljufije v spletni igri.
  7. Dohodnino, vključno z akontacijo dohodnine za prejeto nagrado in morebitne druge dajatve, opredeljene v zakonodaji Republike Slovenije, krije in obračuna pokrovitelj nagradne igre. Prav tako se nagrajenci strinjajo in so seznanjeni s tem, da se lahko s prejemom nagrade uvrstijo v višji dohodninski razred. V tem primeru nosijo vso finančno odgovornost in posledice sami. Dobitek v nagradnih vprašanjih ali objavah je po točki 3. člena odstavka 105. ZDoh-2 obdavčen kot drugi dohodki, vendar le, če njegova vrednost presega 42 EUR (108. Člen ZDoh-2, Ur.l.RS, št. 117/2006). Akontacijo dohodnine sicer plača pokrovitelj.

 

7. člen (varstvo osebnih podatkov)

  1. Z izpolnjenim podatkom o naslovu elektorskega naslova, kot je to določeno v 3. odst. 4. člena teh pravil, sodelujoči izrecno potrjuje, da je v celoti seznanjen s temi pravili nagradne igre ter se z njimi izrecno strinja.
  2. Z izpolnjenim elektronskim naslovom sodelujoči izrecno soglaša z zbiranjem osebnih podatkov v namen nagradne igre. Z izpolnjenim elektronskim naslovom se sodelujoči izrecno strinjajo tudi z zbiranjem podatkov v marketinške namene in soglašajo, da se jim s strani Pokrovitelja, Producenta in s producentom povezanih oseb po pošti in drugih medijih (gsm, e-pošta) pošilja ankete, obvestila o svojih akcijah, novih izdelkih in nagradnih igrah. Vsakdo ima pravico kadarkoli zahtevati prenehanje obveščanja (v pisni obliki), in sicer tako, da na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. pošljejo elektronsko pošto s svojo telefonsko številko.
  3. Pokrovitelj, Producent in s producentom povezane osebe se zavezujejo, da bodo osebne podatke, zbrane v okviru te nagradne igre, varovali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) (Ur.l.RS, št. 94/2007-UPB1) in Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) (Ur.l.RS, št. 20/1998 s spremembami in dopolnitvami), ter da jih ne bodo posredovali tretjim osebam. Vsi sodelujoči v nagradnih vprašanjih in objavah soglašajo, da lahko organizator javno objavi njihovo ime in priimek v primeru prejema nagrade. ter da jih ne bodo posredovali tretjim osebam.

 

8. člen (reklamacije)

Vse morebitne reklamacije v zvezi z nagradno igro ter v zvezi z nagradami lahko pošljete na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali pokličete na številko 08/205 15 51.

 

9. člen (dodatne informacije o nagradni igri)

  1. Pogoje nagradne igre je potrebno tolmačiti v skladu s slovensko zakonodajo.
  2. Producent ima pravico umakniti, spremeniti ali dopolniti pravila sodelovanja v nagradni akciji, ki jo ustvarja.

 

Maribor, 3. 4. 2018

 

Pravila in pogoji za sodelovanje v promociji "NES" v Sloveniji!

1. Organizator promocije

Organizator promocije »NES« v Sloveniji je MOL Slovenija d.o.o., Lendavska ulica 24, 9000 Murska Sobota (v
nadaljevanju »organizator«).

2. Trajanje promocije

Promocija poteka od 15. 3. 2018 do 15. 6. 2018. Nalepke lahko zbirate od 15. 3. 2018 do 15. 6. 2018. Izdelke NES lahko kupite od 15. 3. 2018 do 15. 6. 2018 oz. do razprodaje zalog. V času rednih letnih inventur, ki bi potekale v času promocije na sodelujočih bencinskih servisih, izdaja nalepk in unovčevanje le-teh ni mogoča. V primeru delnih (izrednih) inventur, ki bi potekale v času promocije na sodelujočih bencinskih servisih, bo izdaja nalepk mogoča.

3. Seznam sodelujočih bencinskih servisov v promociji

Seznam sodelujočih bencinskih servisov v promociji je objavljen na spletni strani organizatorja https://mol.si/si/vozite-z-nami/promocije.

4. Pogoji za sodelovanje v promociji

V promociji lahko sodelujejo fizične osebe, ki so dopolnile 18 let starosti in ki z nakupi na bencinskih servisih MOL v Sloveniji v skladu s temi pravili in pogoji zberejo nalepke za popust.

Če natočite gorivo ali kupite kateri koli izdelek ali storitev na sodelujočih bencinskih servisih skupine MOL, na blagajni dobite eno nalepko za vsak nakup nad 10 €. Naenkrat lahko prejmete največ 30 nalepk.

Kupci bodo na bencinskih servisih MOL v Sloveniji, ki sodelujejo v promociji, prejeli brošuro za zbiranje nalepk, ki jim bo služila za zbiranje in lepljenje nalepk. Ko kupec na brošuri za zbiranje nalepk zbere oziroma nanjo nalepi zadostno število nalepk – 3, 8 ali 10 nalepk – v odvisnosti od zahtevanega števila nalepk za izbrani izdelek in le-to predloži na blagajni bencinskega servisa, lahko kupi izdelke NES ugodneje v primerjavi z maloprodajnimi cenami le-teh, ki veljajo v mreži bencinskih servisov MOL v Sloveniji.

Izdelke NES, ki jih bo v času trajanja promocije na sodelujočih bencinskih servisih mogoče kupiti po akcijskih cenah s predložitvijo izpolnjene brošure za zbiranje nalepk, bo mogoče kupiti tudi v redni prodaji po rednih maloprodajnih cenah, ki veljajo v mreži bencinskih servisov MOL v Sloveniji.

Kupec lahko sodeluje v promociji izključno z originalnimi, nepoškodovanimi samolepilnimi nalepkami, izdanimi s strani organizatorja. Nalepke so lahko nalepljene le na originalno brošuro za zbiranje nalepk, prav tako izdano s strani organizatorja. V primeru, da je brošura za zbiranje nalepk tako poškodovana, da iz nje ni mogoče razpoznati števila zbranih nalepk, ali so na brošuro za zbiranje nalepk nalepljene napačne nalepke ipd., organizator kupcu ne bo omogočil nakupa NES izdelkov po nižjih akcijskih cenah. Če ima kupec v eni brošuri zadostno število nalepk za nakup več izdelkov NES po znižani ceni, lahko kupi toliko izdelkov NES po znižani ceni za kolikor izdelkov ima zbrane nalepke. V primeru, da kupec zbere zadostno število nalepk – 3, 8 ali 10 nalepk – in bi imel le-te nalepljene na več brošur za zbiranje nalepk, lahko opravi nakup NES izdelka iz ponudbe po nižji akcijski ceni ob predložitvi več brošur z zadostno zbranimi nalepkami hkrati.

Ponudba velja do odprodaje zalog. V času promocije se lahko zgodi, da bo na katerem izmed sodelujočih bencinskih servisov zaloga izdelkov v ponudbi pošla. Organizator bo storil vse kar je v njegovi moči, da zalogo manjkajočih izdelkov v najkrajšem možnem času dopolni. V primeru, da želeni izdelek kupcu v trenutku njegovega nakupa ni dostopen, lahko izbere drug izdelek iz seznama dostopnih izdelkov ali nakup odloži.

Zadnji dan, ko lahko kupec še prejme nalepke je 15. 6. 2018, le-te lahko unovči pri nakupu NES izdelkov iz prodajne akcije do 15. 6. 2018. Število izdelkov, ki jih lahko kupec kupi na ta način, ni omejeno. Izpolnjene brošure za zbiranje nalepk ali posamičnih nalepk ni mogoče zamenjati za gotovino – tudi v primeru, če posamičnih nalepk ni mogoče zamenjati za gotovino – tudi v primeru, če izbranega izdelka ne bi bilo na voljo.

Seznam NES izdelkov v promociji

V primeru, da kupec zbere zadostno število nalepk –5, 8 ali 10 nalepk – lahko v času unovčevanja nalepk kupi enega izmed NES izdelkov iz promocije po akcijskih cenah, navedenih v spodnji tabeli. V primeru, da kupec ne želi zbirati nalepk, ima možnost kupiti NES izdelke po rednih maloprodajnih cenah brez popusta, ki veljajo v mreži bencinskih servisov MOL v Sloveniji, ki so prav tako navedene v spodnji tabeli. Vse cene vsebujejo DDV. 

Št. Naziv izdelka MPC MOL MPC BCM
1 VELIKI KOVČEK NES 60L 124,98 € 49,99 €
2 MALI KOVČEK NES 30L 99,98 € 39,99 €
3 MESTNI NAHRBTNIK NES 37,84 € 14,99 €
4 ŽENSKI NAHRBTNIK NES 24,98 € 9,99 €
5 VEČNAMENSKA TORBA NES 19,98 € 7,99 €
6 MOŠKA DENARNICA NES 19,98 € 7,99 €
7 SONČNA OČALA PIRANHA NES 29,98 € 8,99 €
8 VEČNAMENSKA VREČA NES 7,98 € 2,95 €
9 ŽENSKA DENARNICA NES 12,48 € 4,99 €
10 STEKLENICA ZA VODO NES 14,98 € 4,49 €

 

Splošno

Ta pravila in pogoji za sodelovanje v promociji »NES« so obvezujoča tako za organizatorja, kot tudi za udeležence promocije (kupce), ki z zbiranjem nalepk na brošuri za zbiranje nalepk priznavajo ta pravila in pogoje ter se obvezujejo, da jih bodo upoštevali.

Organizator si pridržuje pravico spremeniti pravila in pogoje za sodelovanje v promociji. Morebitne spremembe pravil in pogojev bodo dostopne kupcem na sodelujočih bencinskih servisih in na spletni strani organizatorja.

Organizator ne priznava kakršne koli odškodninske odgovornosti, ki bi izhajale iz naslova pomanjkanja zalog NES izdelkov v ponudbi ne glede na razlog. Organizator si pridržuje pravico spremeniti nabor izdelkov v promociji oziroma njihove maloprodajne cene.

Organizator ne prevzema nobene odgovornosti za nepravilno ali nepopolno izpolnjene brošure za zbiranje nalepk.

Organizator ne prevzema nobene odgovornosti za ne unovčene brošure z zbranimi nalepkami ne glede na razlog.

Organizator si pridržuje pravico do napak na spletni strani in drugih materialih namenjenih za komuniciranje akcije, tako v slikovnem kot tekstovnem delu in zanje ne prevzema odgovornosti.

Ta pravila in pogoji sodelovanja v promociji so dostopna na vseh sodelujočih bencinskih servisih MOL v Sloveniji in objavljena na spletni strani organizatorja https://mol.si/si/vozite-z-nami/promocije.

×