Spletne strani MOL Slovenija d.o.o. uporabljajo piškotke (majhne datoteke podatkov, ki se izmenjujejo med strežnikom in stranko), kar omogoča boljšo izkušnjo pri uporabi spletne strani za obiskovalce in s tem boljše storitve, ki so jih deležni.
Zbiramo tudi anonimne statistične podatke z namenom izboljšanja funkcionalnosti in delovanja naše spletne strani.


Več na Politika zasebnosti
Facebook Youtube Linkedin Instagram

BENCIN EVO 100 PLUS – ZAGOTOVLJENA UČINKOVITOST

Pri MOL-u se svojim strankam vselej trudimo zagotoviti visoko kakovostna goriva. Bencinsko gorivo EVO 100 Plus je gorivo z visoko zmogljivimi dodatki, ki dokazano čistijo in vzdržujejo motor. Redna uporaba EVO goriva ne zagotavlja samo daljše življenjske dobe motorja, temveč tudi bolj dinamično vožnjo, boljše pospeševanje in manjše emisije škodljivih snovi. EVO gorivo je idealno tako za sisteme z neposrednim vbrizgavanjem, kot tudi za klasične motorje z notranjim izgorevanjem.

KAJ VAM IN VAŠEMU AVTOMOBILU PONUJA BENCIN EVO 100 Plus?

 • Optimalno zmogljivost in daljšo življenjsko doba motorja.
 • Z redno uporabo EVO 100 Plus bencinskega goriva, vzdržujete čistočo celotnega sistema za vbrizg goriva, od rezervoarja prek injektorjev pa vse do sesalnih ventilov, s čimer bosta prožnost in sposobnost pospeševanja motorja podobni kot pri novem vozilu.
 • EVO 100 Plus je sinonim za izredno izkušnjo med vožnjo zaradi višjega oktanskega števila.
 • EVO 100 Plus zagotavlja daljšo življenjsko dobo motorja in manjšo verjetnost nepričakovanih okvar zaradi oblog, saj se stare obloge na ventilih in injektorjih ob redni uporabi zmanjšajo. Dolgoročni rezultati se odražajo torej tudi z nižjimi stroški vzdrževanja.
 • Manjšo poraba goriva in s tem manj emisij škodljivih snovi.

KOMU PRIPOROČAMO GORIVO EVO 100 Plus?

 • Vsem, ki posvečajo skrb svojemu vozilu s sodobnim gorivom najvišje kakovosti, ki so ga razvili mednarodno priznani strokovnjaki razvoja goriv v Skupini MOL.
 • Vsem, ki želijo zanesljivost in visoko zmogljivost hkrati.
 • Vsem, ki želijo sestavne dele svojega avtomobila zaščititi že pri oskrbi z gorivom.
 • Vsem, ki uporabljajo starodobnike (vključno z vozili, ki so jih množično serijsko proizvajali pred letom 1990), saj višje oktansko število pomeni manjšo obremenitev, zaradi posebne sestave pa so občutljivi deli starejših motorjev manj izpostavljeni koroziji.
 • Vsem, ki imajo avtomobil s športnim bencinskim motorjem (če je v navodilih proizvajalca predpisano najmanj 98/RON oktanov, je to tudi obvezno).
 • Vsem, ki so okoljsko zavedni - EVO 100 Plus zaradi posebne sestave, ter posebnih dodatkov manj obremenjuje okolje. Delovanje čistih motorjev je hkrati bližje tudi načrtovanim tovarniškim parametrom, kar pomeni, da bodo emisije škodljivih snovi prav tako manjše.
 • Zahvaljujoč posebni formuli, vsebnosti visokokakovostne biokomponente (MOL za izdelavo tega goriva od začetka uporablja visokooktansko biokomponento ETBE) in posebni mešanici aditivov, gorivo EVO 100 Plus manj obremenjuje okolje. Delovanje čistih motorjev je hkrati bližje načrtovanim tovarniškim parametrom, kar pomeni, da bodo emisije škodljivih snovi prav tako manjše.
×