Spletne strani MOL Slovenija d.o.o. uporabljajo piškotke (majhne datoteke podatkov, ki se izmenjujejo med strežnikom in stranko), kar omogoča boljšo izkušnjo pri uporabi spletne strani za obiskovalce in s tem boljše storitve, ki so jih deležni.
Zbiramo tudi anonimne statistične podatke z namenom izboljšanja funkcionalnosti in delovanja naše spletne strani.


Več na Politika zasebnosti
Facebook Youtube Linkedin Instagram

ZMOGLJIVOST IN MOČ ZA MOTORJE TEKMOVALNIH VOZIL.

MOL Racing Fuel 102+ visokooktansko gorivo je zdaj na voljo tudi v Sloveniji! MOL Racing Fuel 102+ dirkalno gorivo je edinstveno gorivo, namenjeno dirkalnim vozilom in rally avtomobilom. Njegova vrhunska sestava vašemu motorju zagotavlja maksimalno zmogljivost.

»Vsi so govorili, da bo 100 oktansko cestno gorivo zadostovalo potrebam cestnih dirkalnih vozil razreda N. No, to ni dovolj. Vozilo je z uporabo MOL Racing Fuel 102+ goriva bistveno bolj poskočno. Odzivnost pri dodajanju plina je bistveno večja, z več moči pri nižjih obratih. Takoj, ko smo zagnali motor, je bilo slišati razliko!« - Szabolcs Magyari-Beck, dirkač

Gorivo smo leta 2014 razvili z mislijo na uporabnike tekmovalnega goriva. Priporočamo ga tudi za motorje z atmosferskim in turbo polnjenjem. Gorivom MOL EVO se je tako tudi v Sloveniji pridružil nov član – Racing Fuel 102 +. Kot vsa goriva MOL ga odlikuje vrhunska kakovost, izjemne lastnosti goriva MOL Racing Fuel 102+ z več moči in gostote, pa bodo cenili predvsem vozniki tekmovalnih motorjev in vozil. Gorivo MOL Racing Fuel 102+ za odlične tekmovalne rezultate!

Gorivo MOL Racing Fuel 102+ je v 54-litrskih sodčkih na voljo na bencinskem servisu MOL Ljubljana Bratislavska. Za več informacij pokličite na 030 710 969.

TEHNIČNE SPECIFIKACIJE

Število oktanov 102,7 - 103,1
Gostota 0,75 g/cm3 Pri 15ºC
Vsebnost kisika 3,50%

ZAKAJ IZBRATI MOL RACING FUEL 102+

MOL RACING FUEL 102+ zagotavlja visokooktansko število in visok nivo kisika.
Strokovnost inženirjev v razvojnem oddelku ene izmed največjih naftnih družb v regiji vzhodne in osrednje Evrope, zagotavlja stabilno visoko zmogljivost goriva tudi med raznolikimi geografskimi in vremenskimi pogoji in v vseh dirkalnih kategorijah, od rally-ja pa celo do alpskih in hitrostnih dirk.
MOL RACING FUEL 102+ ne vsebuje etanola in metanola.
×