Spletne strani MOL Slovenija d.o.o. uporabljajo piškotke (majhne datoteke podatkov, ki se izmenjujejo med strežnikom in stranko), kar omogoča boljšo izkušnjo pri uporabi spletne strani za obiskovalce in s tem boljše storitve, ki so jih deležni.
Zbiramo tudi anonimne statistične podatke z namenom izboljšanja funkcionalnosti in delovanja naše spletne strani.


Več na Politika zasebnosti
Facebook Youtube Linkedin Instagram

NES Freedom - izberite kakovostne izdelke NES

Pravila in pogoji sodelovanja v promociji "DORMEO" na BS MOL po Sloveniji

Pravila nagradne igre "MOL Slovenija povrne nakup"

PRAVILA IN POGOJI ZA SODELOVANJE V PROMOCIJI »TEFAL« V SLOVENIJI

PRAVILA IN POGOJI ZA SODELOVANJE V PROMOCIJI »TINITA« V SLOVENIJI

LEGO Ročne ure in budilke za fante in dekleta

Lego

Lego LEGO ® VOJNA ZVEZD™ BUDILKA V OBLIKI MINI FIGURE DARTHA VADERJA™
38,90 €
24,90 €
Lego

Začuti moč temne strani Sile z LEGO ® Vojna zvezd™ budilko v obliki mini figure Dartha Vaderja. Zlovešča ura se ponaša z osvetljenim digitalnim zaslonom ter alarmom za bujenje. Funkcijo dremeža ter ultravijolično lučko vklopite s pritiskom na glavo mini figure.

 

Lego LEGO ® VOJNA ZVEZD™ BUDILKA V OBLIKI MINI FIGURE JURIŠNIKA
38,90 €
24,90 €
DIGITALNI MJERAČ TLAKA<

Začuti moč temne strani Sile z LEGO ® Vojna zvezd™ budilko v obliki mini figure jurišnika. Zlovešča ura se ponaša z osvetljenim digitalnim zaslonom ter alarmom za bujenje. Funkcija dremeža in ultravijolična lučka se vklopita s pritiskom na glavo mini figure.

 

Lego LEGO ® BATMAN FILM BUDILKA V OBLIKI BATMAN™ MINI FIGURE
38,90 €
24,90 €
KUTIJA ZA ALAT

Zbudi se pravočasno in reši Gotham z LEGO ® BATMAN FILM budilko v obliki mini figure Batman™! Budilka v obliki velike mini figure Batman je zabavna in funkcionalna, saj vključuje digitalni LCD-zaslon, premične roke, zapestja in noge ter funkcijo dremeža in ultravijolično lučko, ki se preprosto vklopita s pritiskom na Batmanovo glavo.

 

Lego LEGO ® SET ZA UČENJE BRANJA URE Z OTROŠKO ROČNO URO Z MINI FIGURO IN SESTAVLJIVO URO ROZA BARVE
36,90 €
22,90 €
LED LAMPA

Nauči se povedati, koliko je ura, z LEGOM ®! Ta izvrstni LEGO set za učenje branja ure roza barve vsebuje vsa potrebna didaktična orodja za enostavno in zabavno učenje.

 

Lego LEGO ® VOJNA ZVEZD™ ROČNA URA Z MINI FIGURO DARTHA VADERJA™
32,90 €
19,90 €
ČUPAVAC

Prestopi na temno stran Sile z ročno uro LEGO ® Star Wars™ z mini figuro Dartha Vaderja™. Z večbarvnimi in zamenljivimi členi lahko analogno ročno uro oblikuješ po svoje, prav tako pa se prilega na zapestja vseh velikosti. Poveljuj Imperiju in uniči red jedijev s svojim najljubšim LEGO Vojna zvezd™ likom na zapestju. Sovražniki sithov, bojte se!

 

Lego LEGO ® VOJNA ZVEZD™ ROČNA URA Z MINI FIGURO JURIŠNIKA
32,90 €
19,90 €

Ostani zvest Imperiju z ročno uro LEGO ® Vojna zvezd™ z mini figuro jurišnika. Kot jurišnik, ki je del vedno prisotne in prenovljene vojske klonov, se bojuješ na čelu Imperija po vsej galaksiji. Z večbarvnimi in zamenljivimi členi lahko analogno ročno uro oblikuješ po svoje, prav tako pa se prilega na zapestja vseh velikosti. Uveljavi voljo vrhovnega vodje Snoka s svojim najljubšim LEGO Vojna zvezd™ likom na zapestju.

 

Lego ROČNA URA LEGO ® FRIENDS Z MINI FIGURO OLIVIJE
32,90 €
19,90 €
PAMETNI ORGANIZATOR PRTLJAŽNIKA

Vrni se v Heartlake City z nepogrešljivo LEGO ® Friends Olivia otroško uro z mini punčko. Popoln dodatek za zbirko vseh oboževalcev LEGO Friends.

 

Lego Ročne ure & budilke
LEGO Watches & Clocks

so blagovne znamke in/ali so avtorsko zaščitene s strani LEGO Group. ©2017 The LEGO Group. Vse pravice so zadržane. Izdeluje podjetje ClicTime Holdings v okviru licence LEGO Group.

 

Igre Loterije Slovenije sedaj na vseh bencinskih servisih MOL v Sloveniji

Loterijske igre Loto, Eurojackpot, TikiTaka, 3x3 in srečke, lahko odslej vplačate tudi na vseh bencinskih servisih MOL po Sloveniji.

×