Spletne strani MOL Slovenija d.o.o. uporabljajo piškotke (majhne datoteke podatkov, ki se izmenjujejo med strežnikom in stranko), kar omogoča boljšo izkušnjo pri uporabi spletne strani za obiskovalce in s tem boljše storitve, ki so jih deležni.
Zbiramo tudi anonimne statistične podatke z namenom izboljšanja funkcionalnosti in delovanja naše spletne strani.


Več na Politika zasebnosti
Facebook Youtube Linkedin Instagram

Ker se zavedamo, da je skrb za avtomobil, ključna za varno vožnjo, vam na naših prodajnih mest poleg vrhunskih olj, maziv ter tekočin za vetrobransko steklo lastne blagovne znamke MOL ter ostalih dodatkov, nudimo tudi profesionalno čiščenje vašega avtomobila.

Svoj avtomobil lahko očistite na kar devetnajstih naših lokacijah po Sloveniji.

Avtomatske avtopralnice vam omogočajo izbiro med štirimi različnimi vrsti pranja, ki se razlikujejo glede na vaše potrebe, na treh lokacijah pa si lahko avtomobil očistite tudi sami v naših ročnih avtopralnicah.

 
PROGRAM XL TOP            ✓                       ✓                       ✓                      ✓                       ✓                       ✓                       ✓
PROGRAM L PREMIUM            ✓                       ✓                       ✓                      ✓                       ✓                                                ✓
PROGRAM M EXTRA            ✓                       ✓                       ✓                      ✓                                                                         ✓
PROGRAM S EXPRESS                                     ✓                       ✓                      ✓                                                                         ✓

 

Ker se trudimo za vaše kakor tudi za zadovoljstvo vašega jeklenega konjička, skrbimo tudi za vzdrževanje naših avtopralnic, zato le-te iz leta v leto tudi prenavljamo.

Vašemu avtomobilu tako nudimo nego z dišečimi kemikaliji proizvajalca Kiehl ter skrbno čiščenje s polietilenskimi krtačami. Da lahko svojo vožnjo nadaljujete z bleščečim avtomobilom, vam brezplačno pobrišemo tudi pragove.

Zato ob slabem vremenu nikar ne bodi slabe volje, saj bomo vse umazanije z veseljem odstranili v naših avtopralnicah in vam tako omogočili varno in udobno vožnjo.

×