Spletne strani MOL Slovenija d.o.o. uporabljajo piškotke (majhne datoteke podatkov, ki se izmenjujejo med strežnikom in stranko), kar omogoča boljšo izkušnjo pri uporabi spletne strani za obiskovalce in s tem boljše storitve, ki so jih deležni.
Zbiramo tudi anonimne statistične podatke z namenom izboljšanja funkcionalnosti in delovanja naše spletne strani.


Več na Politika zasebnosti
Facebook Youtube Linkedin Instagram

Ker se zavedamo, da je skrb za avtomobil ključna za varno vožnjo, vam na naših prodajnih mestih poleg vrhunskih olj, maziv ter tekočin za vetrobransko steklo lastne blagovne znamke MOL ter ostalih dodatkov, nudimo tudi profesionalno čiščenje vašega avtomobila.

Svoj avtomobil lahko očistite na kar devetindvajsetih naših lokacijah po Sloveniji.

Avtomatske avtopralnice vam omogočajo izbiro med štirimi različnimi vrstami pranja, ki se razlikujejo glede na vaše potrebe, na štirih lokacijah pa si lahko avtomobil očistite tudi sami v naših ročnih avtopralnicah.

 

  ikona ikona ikona ikona ikona ikona ikona ikona ikona ikona
  AKTIVNA PENA PRANJE KOLES ŠAMPONIRANJE IN KRTAČENJE SUŠENJE ROČNO PREDPRANJE ČISTILO ZA MRČES ČISTILO ZA PLATIŠČA TALNO PRANJE NANOS VOSKA MASIRANJE NANO POLIRNEGA VOSKA
SUPER PREMIUM
PREMIUM  
STANDARD    
BASIC            
SESALEC

Na voljo na: BS Ajdovščina, BS BTC, BS Celje Mariborska 111, BS Celje Mariborska II, BS Celje Kidričeva, BS Gornja Radgona, BS Kidričevo, BS Kranj, BS Logatec, BS Pobrežje, BS Ptuj, BS Radvanje, BS Rogaška Slatina, BS Rudnik, BS Sežana, BS Šentilj, BS Tezno, BS Slovenska Bistrica.

 

 
PROGRAM PRESTIGE
PROGRAM TOP  
PROGRAM PREMIUM    
PROGRAM EXPRESS        
SESALEC

Na voljo na: BS Arclin, BS Kočevje Ljubljanska, BS Litija, BS Murska Sobota Mala Nova, BS Murska Sobota Lendavska, BS Murska Sobota Bakovska, BS Ribnica, BS Šmarje, BS Trbovlje

*Odstranjevanje mrčesa se vrši v obdobju od 1.marca do 15.novembra.
**Poliranje pomeni avtomatsko negovanje vozila s krtačami in nanosom posebnega negovalnega voska.

 

 
PROGRAM XL TOP
PROGRAM L PREMIUM  
PROGRAM M EXTRA      
PROGRAM S EXPRESS        
SESALEC

Na voljo na: BS Rožna Dolina

 

Ker se trudimo za vaše kakor tudi za zadovoljstvo vašega jeklenega konjička, skrbimo tudi za vzdrževanje naših avtopralnic, zato le-te iz leta v leto tudi prenavljamo.

Vašemu avtomobilu tako nudimo nego z dišečimi kemikalijami proizvajalca Kiehl ter skrbno čiščenje s polietilenskimi krtačami. Da lahko svojo vožnjo nadaljujete z bleščečim avtomobilom, vam brezplačno pobrišemo tudi pragove.

Zato ob slabem vremenu nikar ne bodi slabe volje, saj bomo vse umazanije z veseljem odstranili v naših avtopralnicah in vam tako omogočili varno in udobno vožnjo.

×