Spletne strani MOL Slovenija d.o.o. uporabljajo piškotke (majhne datoteke podatkov, ki se izmenjujejo med strežnikom in stranko), kar omogoča boljšo izkušnjo pri uporabi spletne strani za obiskovalce in s tem boljše storitve, ki so jih deležni.
Zbiramo tudi anonimne statistične podatke z namenom izboljšanja funkcionalnosti in delovanja naše spletne strani.


Več na Politika zasebnosti
Facebook Youtube Linkedin Instagram

Ker se zavedamo, da je skrb za avtomobil ključna za varno vožnjo, vam na naših prodajnih mestih poleg vrhunskih olj, maziv ter tekočin za vetrobransko steklo lastne blagovne znamke MOL ter ostalih dodatkov, nudimo tudi profesionalno čiščenje vašega avtomobila.

Svoj avtomobil lahko očistite na kar 25 lokacijah po Sloveniji.

Avtomatske avtopralnice vam omogočajo izbiro med 6 različnimi vrstami pranja, ki se razlikujejo glede na vaše potrebe, na štirih lokacijah pa si lahko avtomobil očistite tudi sami v naših ročnih avtopralnicah.

Na voljo na: BS Ajdovščina, BS BTC, BS Celje Mariborska 111, BS Gornja Radgona, BS Kidričevo, BS Kranj, BS Logatec, BS Pobrežje, BS Ptuj, BS Radvanje, BS Rogaška Slatina, BS Rudnik, BS Sežana, BS Šentilj, BS Tezno, BS Slovenska Bistrica, BS Arclin, BS Litija, BS Murska Sobota Mala Nova, BS Murska Sobota Bakovska, BS Ribnica, BS Šmarje, BS Trbovlje in BS Kočevje Ljubljanska.


Na voljo na: BS Rožna Dolina.

Ker se trudimo za vaše kakor tudi za zadovoljstvo vašega jeklenega konjička, skrbimo tudi za vzdrževanje naših avtopralnic, zato le-te iz leta v leto tudi prenavljamo.

Vašemu avtomobilu tako nudimo nego z dišečimi kemikalijami proizvajalca Kiehl ter skrbno čiščenje s polietilenskimi krtačami. Da lahko svojo vožnjo nadaljujete z bleščečim avtomobilom, vam brezplačno pobrišemo tudi pragove.

Zato ob slabem vremenu nikar ne bodi slabe volje, saj bomo vse umazanije z veseljem odstranili v naših avtopralnicah in vam tako omogočili varno in udobno vožnjo.

×