Spletne strani MOL Slovenija d.o.o. uporabljajo piškotke (majhne datoteke podatkov, ki se izmenjujejo med strežnikom in stranko), kar omogoča boljšo izkušnjo pri uporabi spletne strani za obiskovalce in s tem boljše storitve, ki so jih deležni.
Zbiramo tudi anonimne statistične podatke z namenom izboljšanja funkcionalnosti in delovanja naše spletne strani.


Več na Politika zasebnosti
Facebook Youtube Linkedin Instagram
 

KARTICE SKUPINE MOL 

 
Mednarodna in domača kartica MOL z odloženim plačilom

Mednarodna in domača kartica MOL z odloženim plačilom. Naše kartice za točenje goriva z odloženim plačilom omogočajo neomejeno udobje in so namenjene poslovnim uporabnikom (podjetjem in organizacijam), katerih mesečna poraba goriva presega 200 litrov.

 

Predplačniška kartica MOL

Izkoristite ugodnosti!
Naše predplačniške kartice omogočajo neomejeno udobje in so namenjene poslovnim uporabnikom (podjetjem, organizacijam, kmetijam), enako kot kartice MOL z odloženim plačilom. Minimalna potrebna poraba za pridobitev kartice ni potrebna. Dobroimetje na kartičnem računu lahko povečate z nakazilom preko transakcijskega računa ali kar na blagajni bencinskega servisa; pri slednjem se sredstva lahko uporabijo za plačilo že takoj po uspešnem polnjenju. Uporabniki predplačniške kartice MOL boste nagrajeni tudi s popustom za vsak kupljen liter goriva!

×