Spletne strani MOL Slovenija d.o.o. uporabljajo piškotke (majhne datoteke podatkov, ki se izmenjujejo med strežnikom in stranko), kar omogoča boljšo izkušnjo pri uporabi spletne strani za obiskovalce in s tem boljše storitve, ki so jih deležni.
Zbiramo tudi anonimne statistične podatke z namenom izboljšanja funkcionalnosti in delovanja naše spletne strani.


Več na Politika zasebnosti
Facebook Youtube Linkedin Instagram

Imejte prednost!
Naše predplačniške kartice omogočajo neomejeno udobje in so namenjene poslovnim uporabnikom (podjetjem, organizacijam, kmetom), enako kot Zlata kartica MOL. Minimalna potrebna poraba za pridobitev kartice ni potrebna. Dobroimetje na kartičnem računu lahko povečate z nakazilom preko transakcijskega računa ali kar na blagajni bencinskega servisa; pri slednjem se sredstva lahko uporabijo za plačilo že takoj po uspešnem polnjenju.

Uporabniki Zelene kartice boste nagrajeni tudi s popustom za vsak kupljen liter goriva!

Zelena kartica MOL GREEN je predplačniška kartica, z magnetnim trakom, reliefnim odtisom podatkov ter zaščitena s PIN kodo in tako primerna za internetno rabo.

Uporabniki MOL GREEN lahko brezgotovinsko opravijo nakup goriva, storitev, olj in maziv, avto artiklov in avto opreme, ter izdelkov v trgovini (shop) v celotni mreži bencinskih servisov MOL.

Dokumenti za prenos
×