Spletne strani MOL Slovenija d.o.o. uporabljajo piškotke (majhne datoteke podatkov, ki se izmenjujejo med strežnikom in stranko), kar omogoča boljšo izkušnjo pri uporabi spletne strani za obiskovalce in s tem boljše storitve, ki so jih deležni.
Zbiramo tudi anonimne statistične podatke z namenom izboljšanja funkcionalnosti in delovanja naše spletne strani.


Več na Politika zasebnosti
Facebook Youtube Linkedin Instagram

Uporaba naših maziv vam zagotavlja vrhunsko zaščito bencinskih in dizelskih motorjev, tako osebnih kot tudi gospodarskih vozil, prav tako učinkovita pa so tudi naša olja ter masti, namenjena uporabi na področju transporta, industrije, obdelave kovin itd. Naši avtomobilski kemični izdelki vas bodo spremljali povsod in vam kot nevidni pomočniki zagotovili udobno in prijetno vožnjo!

Olja za motorna vozila
Pri kakovosti ne delamo kompromisov. To je najboljša lastnost naših maziv za motorna vozila. Izkušnje zadovoljnih strank nam povedo, da je le najboljše dovolj dobro.
Več

Avtomobilske kemikalije
Proizvajamo najboljše za vaše zadovoljstvo pri vožnji! Naše zavorne tekočine, hladilne tekočine in tekočine za pranje stekel vas bodo spremljale povsod in vam bodo zagotavljale zadovoljno in udobno vožnjo!
Več

Industrijska olja
Doma smo v vseh vejah industrije! Naj gre za orodja, stroje, kompresorje, hladilne stroje, motorno olje ali celo prehrambeno industrijo, nekaj drži kot pribito: zahteve naših strank so naše ključno vodilo!
Več

Pomožne snovi za obdelavo kovin
Za stroje, toda za mehansko obdelavo! Naše kemične izdelke, ki so izdelani v skladu s tehnologijo, lahko po želji uporabljate pri obdelavi kovin.
Več

Mazalne masti
Zaradi svojih edinstvenih lastnosti so mazalne masti primerne za različna področja uporabe, na primer za mazanje vzmeti ter krogličnih in valjčnih ležajev.
Več

AdBlue
Sredstvo, ki ga za zmanjševanje emisij škodljivih snovi v izpušnih plinih (predvsem dušikovih oksidov) potrebujejo avtobusi in gospodarska vozila, opremljeni s katalizatorji SCR (sistemi za selektivno katalitično redukcijo).
Več

Svetovalec za motorna olja in maziva
Poiščite najprimernejše MOL-ovo olje ali mazivo za vaše vozilo!
Več

×