Spletne strani MOL Slovenija d.o.o. uporabljajo piškotke (majhne datoteke podatkov, ki se izmenjujejo med strežnikom in stranko), kar omogoča boljšo izkušnjo pri uporabi spletne strani za obiskovalce in s tem boljše storitve, ki so jih deležni.
Zbiramo tudi anonimne statistične podatke z namenom izboljšanja funkcionalnosti in delovanja naše spletne strani.


Več na Politika zasebnosti
Facebook Youtube Linkedin Instagram

Avtomobilske kemikalije
Proizvajamo najboljše za vaše zadovoljstvo pri vožnji! Naše zavorne tekočine, hladilne tekočine in tekočine za pranje stekel vas bodo spremljale povsod in vam bodo zagotavljale zadovoljno in udobno vožnjo!

Avtomobilske kemikalije za motorna vozila, ki jih nudijo bencinski servisi MOL v Sloveniji:

Zavorne tekočine
Zaustavite se varno! Ponujamo vam izredno kvalitetne in zanesljive zavorne tekočine za zavorne sisteme vseh vrst osebnih vozil, tovornih vozil in delovnih strojev. Uporabne so tudi v ekstremnih temperaturnih okoljih in zadovoljijo vaša pričakovanja.
Več

Hladilne tekočine
Z našimi produkti se boste počutili varno tudi v najhladnejših dneh! Naše hladilne tekočine se lahko uporabijo za kakršnekoli motorne pogone in zagotavljajo najvišjo zaščito v najbolj ekstremnih vremenskih pogojih.
Več

Tekočine za pranje stekel
Želite sijoče steklene površine? Naše tekočine za pranje stekel zagotavljajo prvovrstni čistilni učinek za vse steklene površine (ne le vetrobranskega stekla) in jih ohranjajo čiste poleti in pozimi. Na ta način izboljšajo varnost pri vožnji in ne povzročajo poškodb na laku vozil. Izbirate lahko med široko ponudbo dišav / vonjev.
Več

×