Spletne strani MOL Slovenija d.o.o. uporabljajo piškotke (majhne datoteke podatkov, ki se izmenjujejo med strežnikom in stranko), kar omogoča boljšo izkušnjo pri uporabi spletne strani za obiskovalce in s tem boljše storitve, ki so jih deležni.
Zbiramo tudi anonimne statistične podatke z namenom izboljšanja funkcionalnosti in delovanja naše spletne strani.


Več na Politika zasebnosti
Facebook Youtube Linkedin Instagram

Pri kakovosti ne delamo kompromisov. To je najboljša lastnost naših maziv za motorna vozila. Izkušnje zadovoljnih strank nam povedo, da je le najboljše dovolj dobro.

Za vsak motor optimalno olje vrhunske kakovosti MOL: najsodobnejša in izjemno zmogljiva sintetična motorna olja zagotavljajo prvovrstno zaščito na najvišjem nivoju. Naša olja za menjalnike zagotavljajo energetsko učinkovito delovanje v vsaki situaciji! Posebej prilagojene formule izpolnjujejo tudi posebne zahteve. Na bencinskih servisih MOL vam bomo osebno svetovali, kateri izdelek je najustreznejši za vaše vozilo.

Glede na specifikacije proizvajalca originalne opreme (OEM), lahko najboljša maziva za svoje vozilo izberete tudi prek spleta tukaj.

MOL vam nudi maziva, olja za ročne in avtomatske menjalnike ter motorna olja za avtomobile, kombinirana vozila, tovornjake, dvo- in štiritaktne motorje, vlake, čolne, ladje, športna letala in helikopterje, pa tudi druga motorna olja. Poleg tega lahko na bencinskih servisih MOL dobite tudi kmetijska maziva za traktorje in male vrtne stroje.

MOL motorna olja za vozila, delovne in vrtne stroje, dvotaktne motorje, traktorje, menjalnike:


Vrhunska motorna olja za osebna in lahka dostavna vozila
Vrhunska motorna olja za osebna in lahka dostavna vozila imajo zelo širok spekter odobritev proizvajalcev vozil. Zmogljiva olja sintetične sestave zagotavljajo prvovrstno zaščito na najvišjem nivoju in so posebej zasnovana za osebna in lahka dostavna vozila. Zagotovite si največjo zmogljivost vašega vozila!
Več

Univerzalna motorna olja za vozila - tudi transportna vozila!
Vrhunska kakovost za motorje v vaših vozilih! Sodobna in najnovejša motorna olja, posebej priporočljiva za vozila, so izjemne vrednosti glede na ceno. Preizkusite jih!
Več

MOL ESSENCE motorna olja
Popolnoma zanesljiva in kvalitetna olja izpolnjujejo najnovejše mednarodne standarde in zahteve. Spremenjena in posebej prilagojena formula sestave zaradi trojne antioksidativne zaščite, zagotavlja daljšo življenjsko dobo motorja.
Več

Motorna olja za tovorna vozila
Blago in obremenitev nista pomembna! Naj gre za kakršenkoli transport blaga, komercialni transport, gradbeno industrijo; naša motorna olja v celoti ustrezajo in izpolnjujejo izzive.
Več

Motorna olja za vrtno opremo
Izvrstna zaščita za manjše stroje / motorje. Pravilna izbira motornega olja zagotovi ustrezno zaščito in dolgo življensko dobo delovanja za motorne žage, kosilnice (nitne, običajne vrtne, traktorske), rotacijske okopalnike in rahljalce zemlje, snežne freze / puhalnike in električne generatorje; tudi za intenzivno obremenjene stroje.
Več

Olja za kmetijsko opremo - traktorje
Uporabljajte najboljše tudi v kmetijstvu! Naša UNIVERZALNA in SPECIALNA traktorska olja podaljšujejo življensko dobo delovanja motorjev, ki se uporabljajo v zahtevnih in težavnih okoljih in razmerah.
Več

Olja za dvotaktne motorje, kolesa z motorjem (skuterje)
Priporočamo uporabo zmogljivih in kvalitetnih olj za kolesa z motorjem, motorje, manjše vrtno orodje, motorne žage in
Olja za motorna kolesa
optimirana za dvokolesnike. Zagotavljajo dobro zaščito motorja in verig ter ponujajo užitek pri vožnji na dveh kolesih.
Več

Olja za mehanske / ročne menjalnike - hipoidna olja in olja za avtomatske menjalnike
Načrtovana in izdelana tudi za industrijsko rabo. Ponujamo specialna in zanesljiva olja menjalnikov, pretvornikov in delilcev vrtilnega momenta, batnih in zobniških črpalk hidrostatične opreme in za avtomatske menjalnike.
Več

×