Spletne strani MOL Slovenija d.o.o. uporabljajo piškotke (majhne datoteke podatkov, ki se izmenjujejo med strežnikom in stranko), kar omogoča boljšo izkušnjo pri uporabi spletne strani za obiskovalce in s tem boljše storitve, ki so jih deležni.
Zbiramo tudi anonimne statistične podatke z namenom izboljšanja funkcionalnosti in delovanja naše spletne strani.


Več na Politika zasebnosti
Facebook Youtube Linkedin Instagram

Nudimo široko paleto bitumenskih izdelkov, namenjenih različnim področjem; izgradnji in popravilu cest, hidroizolaciji, proizvodnji briketov ter proizvodnji ovojnega papirja.

Za dodatne informacije obiščite spletno stran MOL Group: https://molgroup.info/en/products-and-services/black-products/bitumen

Cestogradbeni bitumen
Cestogradbeni bitumni MOL povsem ustrezajo veljavnim standardom. V našem naboru lahko najdete sodobne izdelke, primerne za vsakršna cestno-gradbena dela.
Več

Gradbeni bitumen
Gradbeni bitumni MOL povsem ustrezajo mejnim vrednostim, določenim s testnimi metodami za običajne bitumne, poleg tega pa izboljšajo obstojnost strešne lepenke.
Več

Industrijski in specialni bitumen
Industrijski in specialni bitumni se uporabljajo za različne namene, med drugim za izolacijo in na področju električne industrije ter industrije barv.
Več

×