Spletne strani MOL Slovenija d.o.o. uporabljajo piškotke (majhne datoteke podatkov, ki se izmenjujejo med strežnikom in stranko), kar omogoča boljšo izkušnjo pri uporabi spletne strani za obiskovalce in s tem boljše storitve, ki so jih deležni.
Zbiramo tudi anonimne statistične podatke z namenom izboljšanja funkcionalnosti in delovanja naše spletne strani.


Več na Politika zasebnosti
Facebook Youtube Linkedin Instagram

Spoštovani,

Zaradi zdravstvenih in ekonomskih tveganj pandemije novega koronavirusa, smo bili primorani sprejeti težko odločitev, da v septembru ne bomo mogli pričeti z našim programom za sveže diplomante Growww 2020. Osredotočeni smo na oskrbo z energenti v celotni regiji in na poslovanje družbe, posebno pozornost pa namenjamo zdravju in varnosti naših zaposlenih. Takoj ko bo priložnost za to, bomo ponovno pričeli s prijavnim procesom. O tem vas bomo obveščali preko naših socialnih omrežij in tudi tukaj, na naši karierni strani. Kandidati, ki so svoje prijave že oddali, bodo dobili obvestila o spremembi preko elektronske pošte.

Zahvaljujemo se vam za vaš interes za naš program Growww in delo v Skupini MOL ter upamo, da bomo lahko pričeli delati skupaj takoj ko bo le-to mogoče. V vmesnem času pa pazite nase, ostanite doma in sledite varnostnim ukrepom.

Se vidimo kmalu!

Skupina MOL

×