Spletne strani MOL Slovenija d.o.o. uporabljajo piškotke (majhne datoteke podatkov, ki se izmenjujejo med strežnikom in stranko), kar omogoča boljšo izkušnjo pri uporabi spletne strani za obiskovalce in s tem boljše storitve, ki so jih deležni.
Zbiramo tudi anonimne statistične podatke z namenom izboljšanja funkcionalnosti in delovanja naše spletne strani.


Več na Politika zasebnosti
Facebook Youtube Linkedin Instagram

Zaposlitveni program Growww za sveže diplomante

SPOZNAJTE NAŠ PROGRAM GROWWW!

Growww je vznemirljiv, enoletni program, ki je odlična priložnost za “sveže” diplomante, ki zaključujejo dodiplomski ali magistrski študij ter razmišljajo o tem, da bi se pridružili vodilni družbi v regiji Srednje in Vzhodne Evrope. Pri nas imate možnost graditi svojo kariero v mednarodnem okolju in se pridružite viziji Skupine MOL pri preoblikovanju industrije.

Skupina MOL je na poti k nizko-ogljični prihodnosti. Zavezani smo k proaktivnemu delovanju v revoluciji e-mobilnosti in raziskovanju vseh priložnosti, ki izhajajo iz razvoja in uporabe alternativnih goriv. Nove cilje smo si zastavili v najnovejši strategiji 2030+. Da bi dosegli svoje cilje, potrebujemo tudi vaše sveže in inovativne ideje. Oblikujte prihodnost skupaj z nami!

Vemo, da imamo ob nastopu prve zaposlitve zmeraj veliko vprašanj in skrbi. Toda ne skrbite, med programom bomo poskrbeli za mentorja, ki vas bo vodil.

Z Growww programom se ukvarjamo že več kot desetletje in mnogi naši menedžerji so svojo kariero začeli prav kot Growwwer-ji.

Ste pripravljeni začeti svojo kariero?

Potem se prijavite zdaj!

Rok za prijavo je 15. avgust 2022

KAKO SE PRIJAVITI?

  1. Kliknite na gumb SEVEDA, ŽELIM BITI GROWWWER, ki vas popelje na naš zaposlitveni portal.
  2. Izmed možnosti, ki so na voljo, izberite najzanimivejšo s klikom na prijavni gumb.

IN KAJ VSE SE BO DOGAJALO V LETU VAŠEGA SODELOVANJA V  GROWWW PROGRAMU?

  • Na začetku boste spoznali svojega mentorja ter podjetje.
  • Udeležili se boste ’’Onboarding’’ dneva. Gra za dogodek, na katerem se spoznate vsi Growww-erji, imeli pa boste tudi priložnost spoznati vodje Skupine MOL. Bi radi videli, kako je bilo lani? Oglejte si ta video!
  • V preostalem delu leta ste udeleženi v več programih usposabljanja v živo in preko spleta, ki so osredotočeni, tako na vaš strokovni kot osebnostni razvoj.
  • Prav tako se boste z ostalimi Growwwe-rji družili v Business Education programu.
  • Tekom programa sodelujete v skupinski projektni nałogi, ki vam nudi priložnost projektnega dela v manjših ekipah na določenih zanimivih temah.
  • Naš namen je ohraniti talente zato bomo najboljšim ponudili zaposlitev za nedoločen čas po poteku Growww leta.

 

SEVEDA, ŽELIM BITI GROWWWER

×