Spletne strani MOL Slovenija d.o.o. uporabljajo piškotke (majhne datoteke podatkov, ki se izmenjujejo med strežnikom in stranko), kar omogoča boljšo izkušnjo pri uporabi spletne strani za obiskovalce in s tem boljše storitve, ki so jih deležni.
Zbiramo tudi anonimne statistične podatke z namenom izboljšanja funkcionalnosti in delovanja naše spletne strani.


Več na Politika zasebnosti
Facebook Youtube Linkedin Instagram

Zaposlitveni program Growww za sveže diplomante

SPOZNAJTE NAŠ GROWWW PROGRAM ZA SVEŽE DIPLOMANTE!

Growww je vznemirljiv, enoletni program, ki je odlična priložnost za “sveže” diplomante, ki zaključujejo dodiplomski ali magistrski študij ter razmišljajo o tem, da bi se pridružili vodilni družbi v regiji Srednje in Vzhodne Evrope. Pri nas imate možnost graditi svojo kariero, vse od Norveške in do Pakistana, ter ste del spremembe in lahko sodelujete pri oblikovanju trajnostne prihodnosti.

Če imate največ 1 leto delovnih izkušenj, se nam pridružite! Ponujamo zaposlitev s polnim delovnim časom. Ne skrbite, kar 80 % Growww-erjev po zaključku enoletnega programa prejme ponudbo pogodbe za nedoločen čas.

Delujemo na različnih zelenih in trajnostnih pobudah, da bi Skupino MOL pripravili na nizkoogljično prihodnost. Zavezani smo k proaktivnemu delovanju v revoluciji e-mobilnosti in raziskovanju vseh priložnosti, ki izhajajo iz razvoja in uporabe alternativnih goriv. Nove cilje smo postavili v najnovejši strategiji 2030+. Namen slednje je, da postanemo ključni akter krožnega gospodarstva, z nizkimi emisijami ogljika v Srednji in Vzhodni Evropi. Prav tako se zavzemamo, da postanemo zelo učinkovito podjetje, ki zagotavlja trajnostne materiale za gospodarstvo, nizkoogljična goriva za mobilnost. Da bi dosegli svoje cilje, potrebujemo tudi vaše sveže in inovativne ideje.

Oblikujte prihodnost z nami!

Vemo, da imamo ob nastopu prve zaposlitve zmeraj veliko vprašanj in skrbi. Toda ne skrbite, med programom bomo poskrbeli za mentorja, ki vas bo vodil.

Z Growww programom se ukvarjamo že več kot desetletje in mnogi naši menedžerji so svojo kariero začeli prav kot Growwwer-ji.

Ste pripravljeni začeti svojo kariero?

Potem se prijavite zdaj!

Rok za prijavo je 30. april 2021

KAKO SE PRIJAVITI?

Kliknite na gumb SEVEDA, ŽELIM BITI GROWWWER, ki vas popelje na naš zaposlitveni portal

IN KAJ VSE SE BO DOGAJALO V LETU VAŠEGA SODELOVANJA V  GROWWW PROGRAMU?

  • Vaše Growww leto se začne v septembru, ko boste spoznali svojega mentorja ter podjetje.
  • V novembru se nato udeležite ’’Onboarding’’ dneva. Gra za dogodek, na katerem se spoznate vsi Growww-erji. Bi radi spoznali, kako je bilo lani? Oglejte si ta video!
  • V preostalem delu leta ste udeleženi v več programih usposabljanja, ki so osredotočeni, tako na vaš strokovni kot osebnostni razvoj.
  • Tekom programa v mesecu marcu sodelujete v skupinski projektni nalogi skupaj z Growww-erji iz drugih držav. Projektno nalogo potem predstavite na polfinalu tekmovanja pred mednarodno žirijo.
  • V juniju se izvede finale tekmovanja v projektnih nalogah, ki se ga udeležite bodisi kot tekmovalec, ko se srečate z najboljšimi Growww-erji na ravni Skupine MOL, bodisi kot član občinstva, kjer se lahko srečate z vsemi drugimi Growww udeleženci. Dogodek je tudi uraden zaključek izobraževanja.

 

SEVEDA, ŽELIM BITI GROWWWER

×