Spletne strani MOL Slovenija d.o.o. uporabljajo piškotke (majhne datoteke podatkov, ki se izmenjujejo med strežnikom in stranko), kar omogoča boljšo izkušnjo pri uporabi spletne strani za obiskovalce in s tem boljše storitve, ki so jih deležni.
Zbiramo tudi anonimne statistične podatke z namenom izboljšanja funkcionalnosti in delovanja naše spletne strani.


Več na Politika zasebnosti
Facebook Youtube Linkedin Instagram

KAJ JE GROWWW?

Growww je kul enoletni zaposlitveni program za študente, ki končujejo diplomski ali magistrski študij in razmišljajo, da bi se pridružili vodilnemu podjetju v regiji Srednje in Vzhodne Evrope. Ali pa za tiste, ki imajo največ 1 leto delovnih izkušenj. To ni pripravništvo, ampak zaposlitev za polni delovni čas, ki bo trajala eno leto. In nikar ne skrbite zaradi zaposlitve za določen čas, 80 % Growwwerjev je še vedno zaposlenih v Skupini MOL.

V Sloveniji smo prisotni preko naše članice – podjetja MOL Slovenija, za katerega boste delali, hkrati pa boste tudi del mednarodne mreže Skupine MOL (znanje angleščine bo torej dobrodošlo).

Veseli bomo kandidatov iz vseh strok, kar pomeni, da ni potrebno, da ste inženir ali ekonomist, da bi delali pri nas. Vemo, da prva zaposlitev vedno vzbuja nekoliko strahu, toda ne skrbite, poskrbeli bomo, da boste med programom imeli mentorja.

Dejansko je res pravi čas, da se nam pridružite, saj Skupino MOL preoblikujemo na bolje, da bo prva izbira pri strankah in zaposlenih. Želimo si svežih in iskrivih idej, ki jih boste prispevali.

Saj res, skoraj bi pozabili na pomembno podrobnost: pri Skupini MOL ni pomembna samo plača, prejeli boste tudi paket ugodnosti. Zaupajte nam, program Growww zdaj izvajamo že več kot desetletje. Ste pripravljeni na zagon svoje kariere?

TAKO SE PRIJAVITE

 1. Kliknite na gumb SEVEDA, ŽELIM BITI GROWWWER.
 2. Zdaj ste v našem kariernem sistemu, kjer se dogaja vsa čarovnija.
 3. Na vrhu strani vidite velik rdeč gumb PRIJAVI SE. Registrirajte se in izpolnite svojo prijavo.
 4. Če boste med kandidati, ki so se uvrstili skozi predizbor, vas čaka spletni izziv. Spletni izziv meri sposobnosti za delovno mesto s pomočjo igrifikacije, o rezultatih pa boste takoj obveščeni.
 5. Če boste uspešno prestali spletni izziv se bo selekcijski postopek nadaljeval z intervjuji.

TUKAJ PA LAHKO VIDITE, KAJ VSE SE ZGODI V GROWWW LETU

 • Vaše Growww leto se začne najkasneje 1. septembra. V prvih dneh boste prejeli opremo, spoznali mentorja in se seznanili s podjetjem.
 • Kasneje istega meseca se boste udeležili dneva uvajanja. To je velik dogodek, na katerem bo vseh 200 Growwwerjev, prišlo pa bo tudi veliko vodij Skupine MOL. Vas zanima, kako je bilo lansko leto? Poglejte si video!
 • Preostanek jeseni se boste udeležili več programov usposabljanja za razvoj poklicnih in osebnih veščin.
 • Z Growwwerji se boste znova srečali v okviru programa poslovnega izobraževanja na dvodnevnem obisku na Madžarskem. Če še niste videli obrata za proizvodnjo nafte ali rafinerijo, bo zdaj čas tudi za to.
 • Sledi leto 2020 in že je tu mesec marec, ko sestavite ekipo Growwwerjev in temo za ekipni natečaj. Veliko bo priprav, vaj, razmišljanja, predstavitev in morda boste postali zmagovalci lokalnega polfinala. Ukvarjali se boste z dejanskimi poslovnimi primeri in reševali vprašanja, ki so pereče teme na vašem področju. Spoznanja boste potem zlahka uporabljali v vsakodnevnem življenju.
 • Finale ekipnega natečaja bo junija, ko se boste z najboljšimi na ravni Skupine MOL pomerili kot tekmovalec ali pa boste prisotni kot cenjeni gledalec skupaj z drugimi Growwwerji in tako uradno zaključili Growww leto.
 • Do konca poletja pa boste lahko celo prejeli ponudbo o podaljšanju pogodbe s podjetjem.
×