Spletne strani MOL Slovenija d.o.o. uporabljajo piškotke (majhne datoteke podatkov, ki se izmenjujejo med strežnikom in stranko), kar omogoča boljšo izkušnjo pri uporabi spletne strani za obiskovalce in s tem boljše storitve, ki so jih deležni.
Zbiramo tudi anonimne statistične podatke z namenom izboljšanja funkcionalnosti in delovanja naše spletne strani.


Več na Politika zasebnosti
Facebook Youtube Linkedin Instagram

GROWWW je nagrajen zaposlitveni in razvojni mednarodni program Skupine MOL. Sveži diplomanti in mladi strokovnjaki z največ enim letom delovnih izkušenj, ki načrtujejo svojo kariero v eni izmed največjih korporacij v regiji Osrednje in Vzhodne Evrope, imajo enkratno priložnost slediti svojim ciljem. V skladu s strategijo Skupine MOL – 2030, družba zre v prihodnost in stremi k zagotavljanju najboljših in najbolj zaželenih storitev za ljudi na poti. Z namenom doseganja teh ciljev rabi Skupina MOL bolj kot kdaj koli, nove talente odprtega duha.

Znotraj vsakoletnega programa Skupina MOL ponuja prosta delovnih mest v različnih državah in širokem spektru področij, od inženirstva, IT, ekonomije, naravoslovja in družboslovja.

Poleg prostih delovnih mest v lokalnih podružnicah, so kandidati vabljeni tudi k sodelovanju v mednarodnih projektih in tako njihovo GROWWW leto preživijo v Budimpešti na sedežu družbe.

Skupina MOL je s programom GROWWW pričela leta 2007 z namenom okrepiti svoje ekipe s talentiranimi mladimi strokovnjaki, ki so odločeni razvijati se in premikati uspeh podjetja. Izbranim kandidatom z univerzitetno izobrazbo in z največ enim letom delovnih izkušenj, so v pomoč mentorji. Preko 12 mesečnega programa udeleženci programa GROWWW dobijo vpogled v poslovanje Skupine MOL, se učijo neposredno od izkušenih vodij, obiščejo različne proizvodne lokacije in obrate, na voljo pa imajo asistenco mentorjev. Po zaključku programa veliko mladih strokovnjakov nadaljuje z delom v podjetju.

Nekdanji Growww-er Aleš Horvat, danes Vodja področja negoriv v podjetju MOL Slovenija, je o programu Growww povedal:

»Kot Growww-er sem spoznal večnacionalno poslovno okolje- kraj, kjer obstajajo neskončne možnosti, če si predan in pripravljen sprejeti timsko delo.

V zameno dobiš osebno in strokovno rast. Po treh letih v MOL-u sem delal na številnih projektih in dobil veliko izkušenj v maloprodaji in marketingu, vendar se še vedno vsakodnevno srečujem z izzivi. Uživam, da je vsak dan drugačen. MOL je pokazal hvaležnost za mojo predanost in pripravljenost sprejeti nove naloge, kar je privedlo do priložnosti napredovati do srednje nivojskega upravljanja.

Vsako leto je bilo posebno in drugačno od prejšnjega, vendar je bilo prvo leto GROWWW-a tisto, ki sem ga najbolj cenil.

Program GROWWW priporočam vsem, ki so pripravljeni, da se zavežejo nalogam in gradijo prihodnost.«

×